- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пъти в седмицта трябва да се използва почистващия гел?
Здравейте! Сега ползвам дълбоко почистваият гел Clean Deeper на Нивея всеки ден. Преди ползвах Гарниер Пюр пак всеки ден и го спрях, защото ми се появи една кожичка малко под челото, близо до носа и аз я разчьоплих и стана червено и трябваше да си слагам фон доь тен и пак си личеше (така няколко дена). И сега наскоро си взех Нивея и вчера открих, че пак ми се е появила кожичка, само че от другата страна близо до окото миДали е защото го използвам всеки ден, или просто може би съм алергична... и някакви съвети за тия тъпи кожички? Днес не отидох на репетиция заради тях, излъгах, че ме боли гърло.
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Xм ние не знаем какво представлявя кожичката.
Но не е от прикомерна употреба на гела,
аз абсолютно винаги ползвам гела,
дори доскоро на Гарниер,
а сега на Нивея - Clean Deeper
Сигурна алергия - козметик !
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Да и аз така мисля. Мерси.![]()
е каква е тая кожичка дето ти се е появило? то на кожата кожичка може ли да се появинищо не разбрах.а да не случайно да ти се лющи кожата ?
Да,де. И то съвсем леко, ама аз я разчьоплих, защото съм тъпа.Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Това зависи от кожата ти,ако е по-мазна 2 пъти седмично,ако е нормална или суха веднъж седмично е достатъчно,ако прекалиш може да си разраниш лицето или да се дехидратира кожата ти.
Моята е нормална. ще го ползвам само веднъж седмично. Понеже пишеше, че става за ежедневна употреба и аз... Мерси много.Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Почистващите гелове и прочие доста изсушават кожата ( или по-скоро водата, с която се миеш) Ако ти се бели лицето е от това - слагай кремче. Аз съм със суха кожа, слагам 2 пъти в седмицата и общо взето крема за лице вече се е срастнал с ръката миСвиква се
![]()
И аз си взех същия продукт на Нивеа и не съм доволна![]()
Цялата пъпчасах.
По въпроса:
Използвай го ако искаш всеки ден.Но гледай кожата ти да не се дехидратира (от това могат да се получават тези ранички).![]()
Успех!![]()
Мерси много на всичкиА може ли да ми препоръчате някакъв хубав крем?
![]()
Нивеа Оксиджен.
Аз почистващия гел го използвам всеки ден и знам, че трябва да се използва всеки ден. Но след това слагам крем![]()
Може би е заради това, че не слагам. Или кожата ми е чувтвитена, де да знам. Всех си крема на Нивея - синия, най-обикновения, но съм чувала, че е хубав.![]()
Аз пък съм чувала,че от него на лицето се появяват мъхчетаПървоначално написано от Snuffles
![]()
To infinity and beyond.
Лицето трябва да се почиства всяка сутрин и вечерА за :кожичката: смени почистващият гел
Явно не ти понася на кожата
Аз така...от един гел...цялото ми лице се беше изсушило и цялото беше в :кожички: като лишеи...смених го и сега всичко си е наред
Но ограничи и употребата на фон дьо тен. Възможно е кожата ти да е по-чувствителна и да се изсушава от него
Моята кожа примерно се изсушава страшно много от фон дьо тен (всякакъв)
![]()
Може. То при всеки различноПървоначално написано от cool_doll
. А д ми препоръчате някакъв друг?
![]()
Лично аз бих ти препоръчала на Арома краставичния-той е много мазничък и най-важното е хидратиращПървоначално написано от Snuffles
+ това е 2лв.
![]()
To infinity and beyond.
МерсиииПървоначално написано от cool_doll
![]()