- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червенаа :@
здравейте! значи проблема ми е следния..една приятелка ми беше препоръчала една кана( нз дали сте чували) за подхранване на косата и падане на цъфналите краища.. индийска..реших да я пробвам и аз, но изглежда продавачката е объркала или нз и аз как иначе боядиса ме мн червена, а не трябваше...косата ми по принцип е някаква лешникова светла, а сега тфа червено.. :@ не е мн натрпчиво, но си личи че е червена :@ та, някой да не знае как ще падне по бързо, с нещо, др оцветител ли нз и аз????? .. майка ми ми каза че след няколко измивания ще започне да исветлява и да си пада постепенно, но аз не мога да се гледам така?:@ тай че ако някой може да ми каже нещо, мн ще съм благодарна
ami po pricip sled kato se boqdisa6 s k1na sled tova ne moje6 da se boqdisva6 s kakvato i da e dr boq dok1to k1nata ne padne ina4e do 1 mesec predpolagam 6te ti padne nap1lno...ami miii si po 4eto kosata nz
Is everybody going crazy?!?
мм Мерсиии :* Дано да ми падне, че направоо ;( не мога да се гледам ;(Първоначално написано от Fortuna
Първоначално написано от varnen4e
ми почетох уж указанията които имаше, но по принцип аз знаех че е само подхранваща а не оцветяваща и не мислех че точно мен ще ме боядиса така :@ :@ :@
Ако е истинска къна,а не някоя измислица,ще се махне като ти израсне косата.И дори и да боядисваш отгоре пак ще си личи.
О божеееее....Все едно да решиш да се намажеш с боя, че била подхранваща и да се чудиш после що ти е друг цвят косата...Ти пък как може да не знаеш, че къната се използва за ОЦВЕТЯВАНЕ, а не само да си я мажеш с цел подхранване. Тя че подхранва - подхранва, ама и боядисва в червеноПървоначално написано от _ENA_
Както и да е, ще ти кажа че къната се маха доста трудно, ама след като си се намазала само веднъж просто след месец-два ще се измие, а пък ако съвсем не можеш да се понасяш се боядисай отгоре с естествения си цвят, ама преди това изчакай поне 2 седмици.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
мий я по-често с възможно по-топла вода![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Тая къна изобщо няма да падне.
Не можеш и да се боядисаш отгоре.
Чакаш да израсте.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз попринцип също съм с къна ( медено червена ) и като си я направя 2 - 3 седмици има много готин цвят , но после почва да се отмива . Не се маха за 2 - 3 седмици или мисец . На мене за 1 год още ми личеше че съм имала къна . Естествения цвят трудно се връща . Аз те съветвам да не си миеш косата често , че ще я омазниш и ще се чудиш какво да я правиш . Също така не я боядисваи с още 1 цвят върху тоя , защото като почне да се отмиват и 2та цвята и да се вижда и твоя няма да е много яко. Направи си яка прическа и ще забравиш за цвета
![]()
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
Има къна, която не оцветява и се ползва именно за подхранване. Но повечето хора предпочитат заедно с това и да придадат някакъв лек цвят на косата си.Първоначално написано от BurningDesire
До няколко измивания ще изсветлее и няма да се забелязва, не бой се.![]()
чакаш да се отмие ,няма боя след тази процедута да хване
ако имаш противопърхутен мек шампоан го редувай с този който използваш и ще се отмие по бързо.
противопърхотните измиват в дълбочина
И аз не съм много наясно с каната и колко държи ама щом си го направила много важно...странно ти е защото е нещо ново..все пак червено...Ще свикнеш..![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
edna moq priqtelka su6to bez da iska si beshe boqdisala britona i v banqta si go e tyrkala i sled nqkolko izmivaniq iz4ezna sama
има и безцветна къна на арома само за подхранване и блясък
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!