.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Хаха приятелка?

Така.. започвам

Днеска излязохме сутринта с една приятелка. Естествено поканих и моята най- добра приятелка, но тя не можеше да дойде. Разхождахме се... абе общо взето си губихме времето. След това като отидохме на даскало съответната най-добра приятелка ме пита само как беше и аз и казах еми супер. Тя даже не ме и погледна. И от там се започна. На мен естествено ми се скапа настроението, защото тя беше изпаднала в поредната депресия. По- късно през деня се питах да говоря с нея, но отговорите и бяха от рода на" ми не знам" "ми нищо" "ми добре" при което се ядосах и отидох да си говоря с момичето, с което бях излязла. Най- добрата ми приятелка спря да ми говори и отиде при други 2 момичета и съвсем ме забрави. След училище замина нанякъде и даже чао не ми каза. Преди малко ми се обади едно от момичетата и ме пита защо съм зарязала приятелката си. Аз казах че не съм я зарязала а тя мен и че ми е омръзнало от нейните депресии, а и не мога да се лепя постоянно до нея, при което момичето каза оф добре и затвори. Искам съвет какво да правя. Омръзна ми постоянно някой да ми държи сметка какво правя и с кого излизам.
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Отиди и поговори с приятелката си лично... обясни й как седят нещата и така..

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Отиди и поговори с приятелката си лично... обясни й как седят нещата и така..
    обясних и но тя не разбира... опитах се да я попитам дали ми се сърди, но ми каза само "мии... не"
    I don't know...
    Crematory

обясних и но тя не разбира... опитах се да я попитам дали ми се сърди, но ми каза само "мии... не"[/quote]
    Ти си се опитала да говориш с нея и тя не ти обърнала внимание , по-добре не я търси известно време и ще видиш как тя сама ще дойде при теб .

Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    обясних и но тя не разбира... опитах се да я попитам дали ми се сърди, но ми каза само "мии... не"
    Ти си се опитала да говориш с нея и тя не ти обърнала внимание , по-добре не я търси известно време и ще видиш как тя сама ще дойде при теб .[/quote]

да така ще направя
    I don't know...
    Crematory

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Хаха...Следващия път я питай "Всичко наред ли е ? Станало ли е нещо или да има проблем задето си излязал с тази твоя приятелка" и тя като ти каже "Мииии не" ти се обърни и й кажи "Добре щом няма проблем" и си тръгни.Има 2 варианта или ще дотърчи и ще каже че те харесва ( може и по късно да стане това) или нищо няма да направи и така...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

НАПЪЛНО ТЕ РАЗБИРАМ!!! Знам к`во е приятелка да те ревнува повече от гаджето ти... постоянно ти трепери какво ще каже и какви изводи ще си направи заради това , че си си позволила "лукса" да излезеш с някой друг.......... тогава почват фасоните

Цитирай Първоначално написано от propusk
    НАПЪЛНО ТЕ РАЗБИРАМ!!! Знам к`во е приятелка да те ревнува повече от гаджето ти... постоянно ти трепери какво ще каже и какви изводи ще си направи заради това , че си си позволила "лукса" да излезеш с някой друг.......... тогава почват фасоните
    аха... много е досадно
    I don't know...
    Crematory

най добре това което го каза тука и го кажи на нея ,без да му мислиш и ще видиш после как ще се опраят нещата кажи и да се замисли над това

Супер фен Аватара на nymphadora
    детски истории,ще ги преодолеете

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еее много детски истории ми се виждат... дай си ми куклата на ти парцалките... Тя ти се е разсърдила че си излязла с въпросната мома... а ти и се дразниш защото е в депресия... ни една не е права... Изчакай известно време за да видиш как ще продължат нещата...но не си мисли че само тя е виновната...

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    е как пък нито една да не е права момичето се опитва да поговори с нея,а другата мома прави сцени!safetyMode няма само по гъза да и ходи един вид и да и угажда на настроенията,,приятелство, риятелство ама има си някви граници...аз ще се опитвам да разговаряме,а тя ще ми отговаря с по една дума,пфф да бе...не се съобразявай с нея след като ти прави сцени дръж се както тя към тебе в такива моменти

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Приятелите са ,за да се подкрепят взаимно.... Какво значи "писна ми от нейните депресии..." Всеки има трудни моменти в живота си и точно тогава btw проличава кой приятел кой не... И аз съм на мнение ,че и двете имат вина ..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    за всяко нещо си има граници ако депресиите са често колкото и добри фр да са дадени хора писва,айде сега изкарахте се много пък безгрешни отворете агенция за депресия и да идват и вие да ги усокоявате :#:#:#:

да, така е всеки си има трудни моменти... но тя постоянно е депресирана и като се опитам да я успокоявам започва да ми се цупи че й се бъркам...
    I don't know...
    Crematory

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си