.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Плуване

Плуване

Добър ден на всички
    Искам да попитам аз немога да плувам и искам да попитам да ми кажете няколко съвета как да се науча да плувам

махаш с ръце, риташ с крака

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    басейни из София и по-големите градове колкото искаш, отиваш даваш парички и става магия и почваш да плуваш

Град
    Горна Оряховица
    Отиваш в някой басейн, където има тренировки по плуване, и се записваш да тренираш. Като почваш, те питат колко можеш и ти казваш, не знаеш изобщо как да плуваш. Аз миналата година се научих (бях на 17), така че е се притеснявай, че ще ти се смеят, че още не можеш - има доста по-тежки случаи.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    запиши се някъде на тренировки

hottie
    Guest
    Като за начало най-важното е да се научиш да се отпускаш във водата без притеснения. А за техниката е хубаво някой да ти покаже.

Ако си от София и искаш да се научиш аз сам треньор, може да се разберем нещо начасно

Цитирай Първоначално написано от _VIP_
    Ако си от София и искаш да се научиш аз сам треньор, може да се разберем нещо начасно
    колко пари на час

Град
    between the stars ,,
    запише се някъде с треньор ... трябва да се отпуснеш и да не се притесняваш . Много е хубаво иначе казвам ти го от собствен опит от години
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

20лв плюс входа на басейна който е около 5лв. Ако сабереш твой познати и направите група мога и по 5лв намаление да ви направя

Виж са как стоят нещата тренирам го от 7 години и виж са кво ще ти кажа: Ако неможеш да плуваш ще се научиш никой не се е родил научен значи най-добре като за начало да се запишеш в Локо София или в Академик или в Славия (но не ти препоръчвам) и ако си много упорит/а може и за 3 месеца да се научиш и след като се научиш ти препоръчвам да по стоиш още 2,3 месеца там откъдето си започнал/а и след това вече можеш да се запишеш в ЦСКА (НАЙ-ДОБРАТА ПЛУВНА ШКОЛА В БЪЛГАРИЯ) и ако се харесаш на трениора може и да те вземе на някое състезание

Откога ЦСКА стана най-добрата школа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си