.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

по- силен удар

искам да ми кажете кое упражнение да правя за да имам по силен удар ако това е възможно искам като прасна някой да пада на земята направо да остава във безсъзнание (малко преовеличих но наистина искам нещо което да ми помогне да засиля удара си)

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Трябва ти боксова зала и треньор. Такъв удар се постига с време и усилени тренировки. Не става с щракване на пръсти.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

с много филми

Град
    Видин
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Трябва ти боксова зала и треньор. Такъв удар се постига с време и усилени тренировки. Не става с щракване на пръсти.
    хах е аз тренирам бокс.значи с времето да очаквам да ми се засилва удара ?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    С времето сила и умения ще се комбинират, и ще се получи това, което искаш. Само търпение и упоритост ти трябват.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Знаеш ли къде и как да удряш и със слаба ръка ще направиш чудеса.

Но по принцип физически ти трябват добре развити ръце и рамена.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Знаеш ли къде и как да удряш и със слаба ръка ще направиш чудеса.

Но по принцип физически ти трябват добре развити ръце и рамена.
    също крака и пояс
    Grumpy old madman

Чувал съм, че ако вземеш по една гира във всяка ръка и започнеш да удряш това е добро упражнение за силен удар. Аз го правя това понякога и мисля, че има действие.

Скайп - dark_elf2

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    +1

Тренирай бокс

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    http://www.mma-bulgaria.com/resources/view/4/256/%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%82-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D 0%BA%D0%B0-knockout-punch-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D1%81
    По добре и подробно от това не може да се опише. Прави това, което е казано в статията и след време ще имаш достатъчно силен удар
    Този който не пада, не се изправя.

пробвай да си вържеш нещо тежко за ръката, удряй с него, но гледай ударие да са изчистени и като свикнеш с тежестта я махни, повярвай напрао ше фърчиш

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от RubiGlum
    пробвай да си вържеш нещо тежко за ръката, удряй с него, но гледай ударие да са изчистени и като свикнеш с тежестта я махни, повярвай напрао ше фърчиш
    На тва му се вика бърз удар.
    For I am Winter born

Бокс Фитнес + бокс ставаш непобедим с 1 удар сваляш всичко..

1. Боксьорите са смешници световно признат факт
    2. Силен удар не се постига само с мусколи и упражнения, постига се с правилно изпълнение, бързина и вкарване на масата на тялото. Това не е нещо което можеш да постигнеш сам вкъщи просто отиди до някой Киокушин клуб и гледай ^^

Не си правете труда да оспорвате точка 1-ва от тезата ми Аз в К1 Боксьор и тайклондист още не съм видял да бие
    Kyokoshin - society of ultimate truth

Град
    Видин
    Боксьорите имат много силен удар - също факт...това че им липсва координация и гъвкавост е съвсем отделна тема..
    For I am Winter born

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Чувал съм, че ако вземеш по една гира във всяка ръка и започнеш да удряш това е добро упражнение за силен удар. Аз го правя това понякога и мисля, че има действие.
    дам дайства
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

искам да ми кажете кое упражнение да правя за да имам по силен удар ако това е възможно искам като прасна някой да пада на земята направо да остава във безсъзнание Very Happy (малко преовеличих но наистина искам нещо което да ми помогне да засиля удара си)

Ако искаш като удариш някой да пращаш на Марс с нокаут ходи да тренираш бокс.

Аз тренирам тенис и мисля че както при тенис ударите, тана и при бойните изкуства най-важна е техниката. Силата на 1 удар не идва само от от мускулите и бързината с която удряш, а от цялостната енергия, коята моеш да генерираш (голяма част от която идва от тялото). При моине тенис удари започвам с краката, предавам към тялото и най накрая замахвам с ракетата.

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Дамм С по-лека гира развиваш скорост. С по тежка тежест на удара(сила).

Задник съм!

Град
    ПЛОВДИВ
    Трябва да изградиш стабилен център на тежеста кото трябва да е винаги по-нисак от този на противника ти ! не са ти нужни кои знае какви релефи ... просто си развии мускулатурата обема не винаги означава сила ! Динамиката на тялото трябва да бъде добре развита всъщност силата не идва от самата ръка напротив от тялото ти еинственото нещо което прави ракта ти предава кинетичната енергия от тялото кам обекта в който удряш ! площа с която удряш трябва да е малка и ръката да си дръпнеш колкото може по-бързо (от гледна точка на физиката) не се стреми да го буташ с удара си ами все едно искасхх да го ужилисш тогава ще постигнеш резултат ... НО НАЙСТИНА НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ АКО ЩЕ И ЦЯЛЛ ДЕН ДА ТИ ПИША ТРЯБВА ДА ТИ СЕ ПОКАЖЕ А И ТРЯБВА САМ ДА ГО ОСЕТИШ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си