- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- искам да убедя майка ми
хора моля ви се дайте ми някакви идеи как да убедя майка ми да си направя tatoo.Щото тя много мрази да си слагам молив примерно и все ми вика,че без него съм по-добре и сякакви такива.Да не говорим за пиърсинг на пъпа-за това е категорично против.И сега искам да си направя една малка татуировка,но просто съм 100 процента сигурна,че няма да се навие.Но въпросът е там,че аз от адски много време я искам тази татуировка и съм се опитвала да я убедя и все не става.Моля ви ако знаете някакъв начин просто кажете
еми, ако твърдо е решила да не ти позволява, не виждам как ще я обедиш
единствения вариянт е да си го направиш без тя да узнае...
и след като си го направиш да и го покажеш :>
тогава няма какво да направи... /само да не вземе да ти я маха с шкурка или телена четка/
успех![]()
<N>
ммм едва ли ще можеш да я убедиш..![]()
можеш да си направиш тайно и на място,на което тя няма да може да я види![]()
ама не и казвай,че аз съм те посъветвала така![]()
мега тъп постПървоначално написано от nymphadora
![]()
"на което тя няма да може да я види"
![]()
![]()
![]()
<N>
Мале аз прочетох искам да убия майка си...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
СпокойноПървоначално написано от Adwokat
И аз в първия момент това прочетох
![]()
![]()
![]()
По темата:Изчакваш още някой друга годинка,ставаш пълнолетна,правиш си и й се кефиш![]()
Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
и аз така,но после като го погледнах по отблизо видях правилно
![]()
кажи на мамето да си помисли когато тя е била на твоите години и е искала нещо много силно ,а прмерон нейната майка не й е давала и как се е почувствала-може да подейства и да ти даде![]()
тетка ми има татуировка на ръката..Първоначално написано от shell
когато е била на 16 са и забранили да си прави, а тя ей така на пук е отишла и си е направила..
сега доста години по-късно се мрази заради това.. и никога не би дала на децата си (братовчедите ми) да си направят подобно нещо, защото много добре знае какво им се върти в главата и с какво могат да се опитат да я убедят..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Щом от адски много време искаш тая татуировка, значи ще можеш да издържиш още няколко годинки докато станеш пълнолетна и ще си я направиш. (:
Mи живота си е твой прави каквото искаш и както ти харесва,но ми сли преди това![]()