.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: EXIT FESTIVAL 2009

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia

EXIT FESTIVAL 2009

Arctic Monkeys потвърдиха участието си на Exit!

Arctic Monkeys носят ритъм, който ще ви накара да се движите и едновременно с това, ще предизвикат у вас желание за бунт. Техните текстове, често сравнявани с тези на Майк Скинър от "Тhe Streets”, Morrissey и Джейвис Кокър ще ви накарат едновремено да се замислите и да се смеете от сърце. Те ще ви донесат новата, честна, неосквернена енергия, цинично, но готино присъствие на сцена, надсмиване над социалната действителност и невероятен чар събрани в едно. За групата се говори, че обича да тества новите си парчета на живи участия. И ако тази информация не ви е достатъчна, за да поискате да дойдете и да ги видите, какво мислите за това: това е шанс да бъдете сред тези, които със силата на подкрепата, помагат да помогнат да се затвърди следващия свеж, безцеремонен саунд на четворката бунтари. Опитайте се да помислите за по-добра идея защо да присъствате на EXIT,на основната сцена на 09 Юли 2009. Ще е предизвикателство...

Билети, Транспорт & Къмпинг

Билет

При закупуване на билет в България получавате ваучер. Ваучерът е валиден до 12 Юли 2009г. Ваучерът е персонализиран и не може да бъде върнат. Ваучерите ще бъдат разменени за билети в Нови Сад малко преди началото на Exit Festival. Първите 50 на промоционална цена от 59 евро. Всеки следващ е на цена 69 евро.

При изчерпване на количеството, допълнителни билети ще бъдат пуснати от организаторите на цена от 111 евро.

Пакет

Пакетът включва билетът за Exit Festival 09, място в къмпинга на фестивала и транспорт до фестивала и обратно. Ваучерът е валиден до 13 Юли 2009г.
    Трябва да представите този ваучер, когато се качвате на превозното средство. Необходимо е и представянето на лична снимка.
    Цена на пакет – билет за фестивала (4 дена) транспорт и къмпинг – сумата от цената на билета + цената на билета за къмпинг.

Къмпинг

Само човек, който е закупил билет за фестивала може да закупи билет и за къмпинга. Получава ваучер за място в къмпинга на фестивала. Ваучерът е валиден до 12 Юли 2009г. Трябва да предадете своят ваучер на рецепцията на къмпинга, където бар-кодът ще бъде сканиран и Вие ще бъдете регистрирани. След това ще получите къмпингарска значка.

Билет за къмпинг – 7 дни /нощи – 25 евро

За повече информация и закупуване на билети: ivan@united-partners.com

Exit Музика & ТВ Портал

Новата версия на сайта на Exit Music, стартира на 10 Март на exitmusic.tv, и e мултимедийна интернет платформа, която ще позволи на посетителите да гледат ексклузивни записи на живи участия от EXIT. Също така е добра подкрепа на бъдещи местни музикални звезди, за комуникация с публиката и възможност да се включат в селекцията за участие на фестивала.

Програма "След 2”

Програмата "after two" на главната сцена бе потвърдена, с водещите звезди Фабио и Анди С.

Става въпрос за 10 годишнината на този фест и не се подлъгвайте по тея Аrctic Monkeys,няма само те да са там.Много други също ще присъстват - Коrn,Carl Cox ,Moby и др.Все пак има 25 сцени насред този къмпинг и на всяка от тях ще звучи различен стил - techno,progressive,minimal,hardechno,metal абе всичко...
    Ще бъде нещо като огромен Open Air,има 1 друга малка подробност,не е в BG.Става въпрос за Нови Сад,Сърбия.Който е бил на Spirit of Burgas може да има съвсеем бегла представа за какво става въпрос,тъй като мащабите не могат да се сравняват..

Хора заслужава сииии,прочетете инфото - вярно,че още има време но аз сравнително скоро разбрах за това и вече нямам търпение.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Sofia
    Не ме интересува,ако трябва сама ше си пиша в тая тема,но няма да я оставя да потъне

Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Sofia
    Дам,сега се сетих и за Dubfire i John Digweed,Deep Dish,Sven Vath - за тези се сещам..Просто това е толкова глобално,че си заслужаваше да се направи тема,дори само за да си пиша сама в нея.Леле трябва да отида,кога друг път ще може да се отиде на парти,на което е цяла Европа и което да струва 70 Евро??

Транс изпълнители?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    То се е видяло,че тая година няма кфо да ме привлече толкова,освен самата СЪрбия...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от grenth
    Транс изпълнители?
    Ами Sasha и John Digweed пускат progressive и trance..

http://www.youtube.com/watch?v=C7oVCLOZDEI

http://www.youtube.com/watch?v=u-7W3o4dYUo

Град
    Wonderland
    ти си жена?

а EXIT festival ще е супер яко,ама..
    що в сърбия бе,макя им

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ти си жена?

а EXIT festival ще е супер яко,ама..
    що в сърбия бе,макя им

Чудя се сега дали на мене говориш хахахах Не 1 път сам го казвала в Кофата,че не съм мъжко,както бъркаха всички.Иначе,в Сърбия обаче за 4 дена 70 Евро - струва си..

иска ми се да отида само заради маймуните ;д обаче разбрах че тряя да си на 18 ;х

Град
    Sofia
    UP

Град
    Wonderland
    много ме е яд,че нямам години...

Madness,Prodigy,Carl Cox,Sasha...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    много ме е яд,че нямам години...

Madness,Prodigy,Carl Cox,Sasha...

Иска ми се само годините да ме спираха

ПИЧКА ИМ МАТЕРИНА ! БОЖЕ, ТОВА ЩЕ ДА Е ВЕЛИКО !
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си