- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И нека бъде щастие.. нека има лобов.. (моята история)
От много време не съм писал теми, а само се опитвах по някакъв начин да помагам на невежите в началото на любовта, момента в който започват да се интересуват от противположния пол..![]()
Помните преди харесвах 1 момиче, за което правих много неща, когато бях писал тема "Подарък с панделка -- Развързка" разказвах какво съм правил и въобще какво чувствам към нея. Чувствата бяха несподелени но вече момичето пък като ме види тича да ме прегръща и да ме държи за ръка, но вече нямам чувства към нея.
Защо казвам всичко това?
Защото момичето което в момента играе важна роля в живота ми, момичето за което мисля постоянно беше писала в тази тема.
След това, под предтекст, че съм приличал на някойми поиска скайп-а и започнахме да си пишем. Е не знам кое я е привлякло и какво я е накарало да започне да ме харесва, но е факт.. В това време когато тя започна да ме харесва и след което ми каза, аз още харесвах миналото момиче и й казах, че все още харесвам момичето с панделката, като можем да сме само приятели (и това става в 3 часа вечерта
защото в 1 часа някъде ми писа, че има да ми каже нещо и
че мисли за мен). Мога да кажа, че има желязна воля, и нито 1 път не се оплаквала за това, че постоянно й говорех за момичета, макар да знаех че ме харесва..
След като нещата с момичето с панделката аз се хванах с 1 друго момиче, но нещата не се получиха много добре - не е от значение.. И след това станах типичния развратник.. за което много съжелявам и сега пак съм във форма - чувства само към 1 момиче и вярност.![]()
Е увлякох се по едно момиче, след това по друго, и докато се осъзная навлязох в голяма каша.. Опитвах се да разбера колко момичета съм способен да навъртя едновременно.. бройката беше 3Но се осъзнах, че се превръщам в такъв каквъвто всички мразят и се оттърсих от това влечение и останах вярен само на една
През всичкото това време въпросното момиче, с което съм сега, се опитваше да мисли за други момчета, излиза с други, харесваше други, но както казват старата любов ръжда не хваща и все още имаше чувства към мен.. А аз вманиячен вече в многото момичета
престанах да й обръщам внимание и да й пиша и кликам.. и знам че й е било гадно и много съжелявам за това..![]()
![]()
Но след това започнах да се осъзнавам.. и понякога й пишех колкото да не е без хич.. Минават вече 2 месеца откакто тя ми беше
казала, че ме харесва и че изпитва чувства към мен - знам ще кажете как може да бъде сигорен човек като все още не сме се виждали - еми
може. Дойдоха празници, и аз ходих в родния град на
майка: Разград, и понеже татко не можеше да ни закара отидохме с влака, но няма директен влак за Разград и минаваме през Русе и след това отиваме в Разград. Писах й смс, че ако иска може да се видим на което отговори: "Ооо да", писах и че в понеделник ще се връщам и ще мина през Русе и ще можем да се видим за ~1 час, и след това й се обадих да се дооточним къде да ме чака (на гарата)..
Е тръгнахме към Русе с майка и през цялото време мислих как ще реагира като ме види, дали ще бъда това което тя си е представяла или ще види съвсем различен образ.. Е за мое щастие видя този, за който ме мислеше и който познаваше..Разходихме се, седнахме
на пейките намиращи се близо до гарата където бях оставил майка с багажа да ме чака, а с нея си говорихме.. През цялото време я гледах и й се възхищавах като разбирах, че това беше момента в който прехвърча една изкра и събуди всичко.. това беше момента в който я гледах и си казвах: а сега когато й кажа, че желая да бъда с нея какво ли ще каже? .. По едно време задуха вятър и каза че й е
студено, и протегнах ръка да я прегърна и я прегърнах, даже я питах дали желае да съблека суичъра ми да й го дам за да не й е студено, но каза, че няма нужда. Седнахме на една спирка след това, където продължихме да си говорим. След това дойде време да си ходя, защото влака ми пристигаше (по точно го гарираха, защото началната му гара е Русе), и преди да тръгна я прегърнах. Мислих си дали да я целуна, но се сетих че може да е много нахално от моя страна след всичко което съм й причинил да тръгна да я целувам и оставих нещата така..![]()
По едно време телефона ми извибрира и видях че имам смс от нея.. в който казваше, че се надява да не съм се разочаровал, но аз й казах че аз съм този, който се надява да не я е разочаровал
След това си писахме приблизително 10 смс даже може и повече да са, но от мислите за нея не си спомням колко бяха.. И на другия ден в скайп се разбрахме и изяснихме кой какво изпитва към другия и 2мата се харесваме.![]()
И както всички знаем - когато 2ма човека се харесват то те тръгват заедно за ръка по неизвесните пътища![]()
И този ден тя ме пита: Сега какво ще правим?
а аз отговорих: ти знаеш какво изпитвам и какво искам, другото го решаваш ти..
на което тя каза: емии.. ще ти кажа да запомниш днескащната дата..![]()
След което вече както ви става ясно се сгаджосахме.
Идва проблема че тя е от Русе, а аз от Ракитово (област Пазарджик), но с желание всичко се постига. Сега ще се опитам ако ми се отдаде възможност да я посетя, а лятото ще ходя във Варна за можеби почти цялата лятна ваканция и сутрин хващам влака за Русе, вечер се прибирам с вечерния влак..
А за времето когато не сме заедно, ще има скайп, телефони, вяра и чувства..![]()
Е това беше моята история, която най-накрая завърши с щастлив край. Край който и 2мата очаквахме от доста време, но най-накрая той дойде. Пожелавам ви на всички сбъднете своите мечти и да бъдете с този човек с който вие искате..Защото обичта е центъра на всичко
![]()
А сега ще разкрия кое е въпросното момиче.![]()
Ник-а във форума му е: ThePowerOfLove, и вчера тя пусна тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=243581 , където описа накратко за началото на нашата връзка, а аз разказах малко по-подробно.
П.П. Мерси на тези, които са прочели темата. Дано да бъдете винаги щастливи!
П.П.2 ThePowerOfLove![]()
Радвам се за теб и приятелката ти.Дано са бъдете заедно дълго време и да сте все така щастливи.
Благодаря и за пожеланието в края на поста.![]()
Поздравления бате радвам се за тебе...![]()
Мерсии![]()
Ще се постарая да сме с нея още дълго време..![]()
Щото при мен нещата бяха на периоди..
1во не можех да направя нищо по въпроса с момичетата, но след това почнаха да се появяват доста и бях в едно увлечение, но вече не е така![]()
Картите са свалени![]()
Много добре си описал всичко
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чрстито. Пожелавам ви много любов и дълготрайна връзка, в която да не срещате трудности, а и да срещате да ги преудолявате![]()
Честито ти най-сетне дано си щастливи много успехи с момичето
:P
![]()
Мерсии![]()
Справка от темата: Харесвате ли някой от форума?
Е вече е споделенаПървоначално написано от ThePowerOfLove
:P
![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ти си от Ракитово а тя от Русе ,, Не е истина бе майна,, Радвам се за Вас ! Но това е много разстояние , повярвай ми ! Ние имаме къща в Септември и миналата седмица ходихме там у баба , след което се наложи да идем до Русе , абе то ние пътувахме 6 часа ,, Къде е Септември , къде е Ракитово , къде Русе
.. Дано се справите
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
за прекрасната любов - граници няма!Първоначално написано от sladkish_14
![]()
А и като знам че ще я видя не 6 ами 16 часа ще пътувам![]()
Всеки проблем си има решение..
Нека да не издавам тайни които са ми се заформили в мислите..
П.П. Мерси за пожеланието![]()
Браво Immortal човек като тебе заслужава най-доброто!!!!
След като прочетох тази тема нещо се почуствах самотен.. Май е време и аз да зарежа мръсните историй с въртене на "леки" момичета и да си намеря сериозна приятелка. Желая ти всичко най-добро!!!!
ACϟDC
http://i626.photobucket.com/albums/t...20Stuff/21.jpg
само това мога да кажа
Така еПървоначално написано от FlashMX
![]()
Сериозното си е сериозно - няма нищо по-хубаво от него, а и аз го намерих.. :}
Поздрав специално за теб с: Ac/Dc - Highway to hell
Така че с тея леките направо отиваш там, така че си поиграй още малко с тях и след това хващаш сериозно момиче и ще си намериш място в рая![]()
БлагодаряПървоначално написано от w0sh
![]()
А аз на теб мога да ти кажа:
http://kachi-snimka.info/thumbs/opt1240604109n.JPG
ХАхаха добро попадение...
сори, като видях думата "съжЕлявам" и се отказах!
ех, не се научихте, че се пише с А!
Ееееееее това ли е момъка брее.... а честито да ви е!!!![]()
![]()
Всичко най със всички екстри от как ви Ивета...
![]()
![]()
Много се радвам за вас!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Леле , хора осъзнайте се ...![]()
![]()
п.п аз се отказах като видях сигОрен ...![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
къв ти е проблема.. ?Първоначално написано от Lyubeto
![]()
това е момъкааПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Мерси много![]()
![]()
в смисъл вие ходите от 3 дена, така ли?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Поредната двойка,която се запознава във форумаПо моите изчисления е номер 4 за последните 4-5 месеца
Честито и на двама виРадвам се за автора
Време беше и на неговата улица да изгрее слънце,защото наистина го заслужава
Надявам се поне на вас растоянието да не ви попречи да сте заедно
Успех!!!И след месец да пишете как са се развили нещата,ей
![]()
+1Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Лошото е , че не съм забелязала връзките , които са тръгнали от форума и има разстояние , да са много сполучливиКакто и да е , дано с вас е различно , наистина ви го пожелавам
![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
Много си влюбен,, Каква прекрасна любов за 3 дена ,, Нали знаеш 'всяко чудо за 10 дни' .. Няма значение щом Вие сами сте решили да се излагате на тази мъка , желая Ви да не е толкова трудно и ддз ,, Може някой ден съдбата да ви събере в един град
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ехее,браво!Радвам се за васПо начина,по които пишеш си личи,че си много хлътнал
Пожелавам ви да сте си двамата дъъълго време
![]()