.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Радвам се за теб! Бъди щастлив!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Поредната двойка,която се запознава във форума По моите изчисления е номер 4 за последните 4-5 месеца
    ММ да и повечето пъти не стават работите...но да се надяваме,че при тях ще е различно!
    П.П:Мисля,че при почти всички от форума дето не ни беше цветно положението,всичко се подреди Ето тва е доказателсвто за другите,никога да не спират да се надяват!

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Леле , хора осъзнайте се ...

п.п аз се отказах като видях сигОрно ...
    къв ти е проблема.. ?
    Порасни с 10 години и ще разбереш . Вашето си е живо самоубииство и не предричам да изкарате много , пък и да изкарате това не е връзка . Просто не може да се нарече така.Ти би трябвало да го знаеш , нали си много запознат с тези неща.
    п.п. къв а
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Дано да бъдете много щастливи
    Много се радвам за вас
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    След месец ще пишем
    И благодаря за пожеланията
    Ще си покаже дали сме сродни души и дали ще бъдем дълго време щастливи

Порасни с 10 години и ще разбереш . Вашето си е живо самоубииство и не предричам да изкарате много , пък и да изкарате това не е връзка . Просто не може да се нарече така.Ти би трябвало да го знаеш , нали си много запознат с тези неща.
    п.п. къв а
    да запознат съм, но само ще ти кажа че познавам бая хора които имат връзки от разстояние за повече от 2 години и нещата при тях са супер.
    Това че ти не мислиш че е възможно или си имал/а такава връзка, която не е провървяла и сега си скиптично настроен/а не означава че при другите е така..
    Точно заради това хората са създали влаковете, колите, рейсовете и останалия вид транспорт.. А само да вметна имам леля в Русе, а и в Разград също имам роднини и е много близко до Русе..
    А забравих ли да вметна, че мисля да кандидатсвам там, където е кадидатствал баща ми? В Русе.. Или също мисля и за Варна но има още малко време докато реша

Така че не ме мисли мен, знам как да си живея живота и какво да правя за да ми е добре..

Град
    Дълбините на канала :D
    Дано,дано

Град
    Варна
    Ехеее , след месец ще се навлезли в същината на връзката ви сигурна съм . Какво значи да сте заедно , бе дете . Задно означава наистина да сте заедно , а вие сте на незнам си колко километра един от друг . По скайп ли ще се опознавате?И не се вкарвай във филма ,че лятото всеки ден ще ходиш до Русе и ще се връщаш . Звучи повече от фантастично . Спри сапунките , това е моя съвет .
    п.п Лели ,чичовци , стринки , баби нямат значение ако ще и през един двор да сте . Не сте ли от един град/село забрави дето можеш да наречеш нещо връзка . Най - малкото вие все още сте ученици .

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ММ да и повечето пъти не стават работите...но да се надяваме,че при тях ще е различно!
    П.П:Мисля,че при почти всички от форума дето не ни беше цветно положението,всичко се подреди Ето тва е доказателсвто за другите,никога да не спират да се надяват!
    ДА - НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ!

А не се знае, може пък тука дълго време да ни споменавате

Какво ги упреквате?
    Какво ви бърка вас, те как ще се справят.
    Оставете хората да си бъдат щастливи и гледайте себе си
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ехеее , след месец ще се навлезли в същината на връзката ви сигурна съм . Какво значи да сте заедно , бе дете . Задно означава наистина да сте заедно , а вие сте на незнам си колко километра един от друг . По скайп ли ще се опознавате?И не се вкарвай във филма ,че лятото всеки ден ще ходиш до Русе и ще се връщаш . Звучи повече от фантастично . Спри сапунките , това е моя съвет .
    Така, явно не четеш. Казах, че имам леля в Русе - място където мога да отида когато си поискам и да мога да съм с нея без никакви проблеми.. Казах че Русе е един от градовете където мога да кандидатствам..
    Затова ще те помоля - гледай себеси, гледай своя живот, а не моя..
    Аз ще се оправя

Радвам се за вас
    Успех...

Град
    Варна
    Мило дете , незнам защо пишеш във форума тази тема , като искаш само похвали без нищо друго . Детинско , не мислиш ли ? Явно критиката на по - зряло мислещите още те дразни . Казах ти порасни 10 години и тогава пак може да говорим на тази тема .
    п.п. хора, спрете сапунките

Град
    Враца
    Браво, дано скоро не се отчаяш и не се разстройваш всяка вечер, когато ти е кофти и нея я няма... сложно е това, което сте го намислили, но пък какво ви пречи да опитате.. а и лятото скоро идва

Мило дете , незнам защо пишеш във форума тази тема , като искаш само похвали без нищо друго . Детинско , не мислиш ли ? Явно критиката на по - зряло мислещите още те дразни . Казах ти порасни 10 години и тогава пак може да говорим на тази тема .
    Това го правя с цел не да получа "похвали" и добри пожелания, а за да разкажа моята история и да има една от малкото хубави теми, а не тези: "Лигла ли съмммМмм?" "Тъпа ли съм или да" ..
    Айде ходи да играеш wow, но ще те посъветвам - играй в Blizzard - там е истината, а не умрялите fun сървъри
    Чао, не ми се занимава да ти отговарям на мненията повече..
    И какво като си голяма.. не личи много..

Град
    Варна
    Съвети най - малкото от тебе приемам , като нека си припомним темата "как да сехаресаме на момиче" . Явно толкова си се комплексирал от всичките ти провали до сега , че сега пазиш нещото което пак нямаш като орлица над поколението си .
    Незнам какво общо има моята игра с темата ти . Май като нещо не ти харесва и започваш с нападките и заяжданията .Ама да ти кажа малко ме интересува . Няма после аз да залея с помията си форума и тема от рода на " Тя ми липсва , какво да правя , аз съм малък лигльо" и т.н. .
    ПЪк за това дали съм голяма или не точно ти детенце не можеш да кажеш . Излез от сериала и тогава може да си говорим пак . Ако щеш ми отговаряй , примряла съм някакъв малък , грозен лигльо да ми отговаря и то наистина голям разбирач в любовта . А и къде ти е възпитанието???Не са ли те учили ,че на по - големите не се отговаря?
    Сега очаквам включване и от "гаждето".
    Айде чао , приятен чат с "гаджето" ,аз излизам на разходка с приятеля ми.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Не,че нещо ме бърка,но съм сигуна,че приема критики,ама не такива без смисъл.Момчето си казва,че може да ходи там постянно и че може да кандидатства там,което си означава,че ще може да я вижда всеки ден.По твоята логика хората,които са женени и се е налагало да се разделят да кажем за 6 месеца,за да работят в чужбита трябва да се разведат,защото това не била връзка.И едва ли 10 години биха променили нещо,то си е до разума.Нали знаеш,че има хора на по 30 години неосъзнати и тъпи и не знаят какво да правят с живота си и има такива на 18,които почти са изградили живота си.Годините нямат значение,а ума.

Град
    Варна
    ЕЕЕее ,чакай малко едно е да говорим за брак и временна раздяла . Съвсем друго е да говорим за деца , ученици , които щели да се виждат от дъжд на вятър , а сега лятото той всеки ден щял да пътува от Варна до Русе и да наричат това нещо сериозна връзка . Нали се сещаш за какво ти говоря? Права си ,че всичко е до разума ама така като гледам малко е недостатъчен . Остават му поне 2 години още докато завърши незнам какво обсъждаме повече ...

Lyubeto, приятна разходка..
    И пак ме караш да пиша.. ама както и да е..
    Ти си мислиш, че мен много ми пука от това което казващ?
    Айде чао, не ми се занимава повече..
    Просто има много неща които не знаеш, а когато не знаеш не трябва да говориш, защото бая работи не съм споменал във тоя форум относно момичетата..

Град
    Варна
    А ве дете , като кажеп веднъж чао - чао . Какво ми се обясняваш, като не ме интересува ?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    п.п Лели ,чичовци , стринки , баби нямат значение ако ще и през един двор да сте . Не сте ли от един град/село забрави дето можеш да наречеш нещо връзка . Най - малкото вие все още сте ученици .
    Е твойто е малко прекалено . Едно е да се виждат веднъж на 3 месеца , друго е да могат да се виждат по-често , както той самият каза , че е възможно . Това да си гадже с някой , не значи всеки ден да прекарвате по 20 часа заедно . Не ми казвай , че като не виждам приятеля ми , абсолютно всеки ден , ние нямаме връзка . От един град сме , но аз имам приятели , той има приятели , имам да уча и т.н. и заради такива неща , аз не го виждам всеки ден . Но въпреки това ти не можеш да ме убедиш , че това не е връзка

Супер фен
    Ше прощавате,че се намесвам ама много ме издразни как се дървиш на момчето. Не знам дали точно той ще се справи със ситуацията ама такива неща се случват. Голяма кака разбирачка си явно,но не и в тая област. Или просто си угорчена от някой провал и си говориш на изуст. Не знам ква е причината,но грешиш много! Не мога да разбера такива хора...като не знаеш какво е защо говориш...къде видя,че няма да се получат нещата между момчето и девойката ?? Боб ли хвърля?
    И това определено не е никакъв филм,сапунка или квото там го наричаш. Такива неща са възможни! И определено не зависят от това,че каката от форума е казала на дечицата да не се лъжат и да нямат надежди.
    Понеже и аз съм малка и глупава...ще кажа само,че и аз започнах такава връзка преди 2 години. Нямаше възможност да се виждаме по-често от 1 път на две седмици. Но имахме планове и знаехме,че си струва. И сега с това същото момче вече не сме само на вирутални разходки. Капиш кво искам да кажа?
    (И ако искаш да ми кажеш,че това моето не е било връзка.... > ХА..ХА..ХА... беше..и Е ..много повече от някои други връзки ..независимо дали си живеете в един и същи блок или на 300 км. един от друг... )
    Sorry за тона...ама и твоя смърдеше от далеко честно казано.

На автора и на момата им пожелавам да не се дават на трудностите.

Град
    `In Hell`
    Ехххх че завистливи хора е имало бе И този форум е за тинейджъри а не за вас "големите" каки Тъйче оставете момчето на мира като не ви харесва темата не пишете бе

Успех от мен .. все пак няма невъзможни неща

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Ехххх че завистливи хора е имало бе И този форум е за тинейджъри а не за вас "големите" каки Тъйче оставете момчето на мира като не ви харесва темата не пишете бе

Успех от мен .. все пак няма невъзможни неща
    +1
    Get what you can and never get back

Град
    Варна
    Айде , другите сериали се обадиха . Лапешка работа , мушички
    п.п. Хора , не ме ебе за вашите връзки , ако ще и от 9 реки вода да ми носите. Капиш??И ако ми посочиш една причина да завиждам , златна ще станеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си