Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
Ехеее , след месец ще се навлезли в същината на връзката ви сигурна съм . Какво значи да сте заедно , бе дете . Задно означава наистина да сте заедно , а вие сте на незнам си колко километра един от друг . По скайп ли ще се опознавате?И не се вкарвай във филма ,че лятото всеки ден ще ходиш до Русе и ще се връщаш . Звучи повече от фантастично . Спри сапунките , това е моя съвет .
п.п Лели ,чичовци , стринки , баби нямат значение ако ще и през един двор да сте . Не сте ли от един град/село забрави дето можеш да наречеш нещо връзка . Най - малкото вие все още сте ученици .
Е твойто е малко прекалено . Едно е да се виждат веднъж на 3 месеца , друго е да могат да се виждат по-често , както той самият каза , че е възможно . Това да си гадже с някой , не значи всеки ден да прекарвате по 20 часа заедно . Не ми казвай , че като не виждам приятеля ми , абсолютно всеки ден , ние нямаме връзка . От един град сме , но аз имам приятели , той има приятели , имам да уча и т.н. и заради такива неща , аз не го виждам всеки ден . Но въпреки това ти не можеш да ме убедиш , че това не е връзка