Просто искам да споделя с вас, че напоследък ми е много гадно не заради друго , а заради отношенията с приятелката ми.От известно време се държи странно, все едно ме няма или пък не й пука за мен.От няколко дена насам ми говори троснато по скайп, казва ми, че се караме постоянно, а аз дори нямам никакви лоши мисли и не съм мислел да я наранявам.Обвиненията й спрямо мен и недоволството й от моите разговори вече ме карат да се отдалечавам от нея.Говорих вече, че ми е неудобно да я закачам, когато е нервна, за да не се караме или да не кажа някоя дума, която даже нямам представа, че би я наранила!!!! Попитах я някакъв проблем ли има с мен, чувствата й дали не са същите или пък има някой друг, не е доволна от мен, питах я и разговаряхме известно време, но тя ми каза, че съм мислел много грешно .Но не ми е приятно никак и се натоварих вече много от това тя да си изкарва яда върху мен, сякаш съм боксова круша!Когато й казах как се чувствам тя ме попита дали искам да скъсаме, а това не мога да си го помисля сега, когато я обичам най-много от всичко, от гофина и половина връзка не бих допуснал да остане само прахоляк.Но наистина ми става тежко като си помислям че тя ще ме накара най0сетне да произнеса фаталните думи.
Помогнете, ако някой от вас е изпадал в подобна ситуация!!!