Ох , всяка твоя тема все повече ми прилича на моите истории
Според мен има някакъв проблем , нещо тревожи или дразни приятелката ти . Нещо я гложде от вътре , нещо наистина и пречи . Защо не иска да ти го каже , само тя си знае , но може би мисли , че няма да бъде разбрана , че за пореден път , ще се държиш странно , студено . Попринцип от такива разговори съм забелязала, че аз му говоря уж за да се изясним , но за него едва ли не , той винаги е прав и аз , като съм ината , става страшно . Малко се отплеснах и може би прекалено много говорих за себе си , та да си отидем към съветите ...
За да е нервна , има някакъв проблем . Опитай се да я разведриш , отдалечи я за малко от проблемите . За година и половина предполагам имате и много хубави мигове заедно . Заведи я някъде , където знаеш , че ще и хареса или където вече сте били и имате хубави спомени от там . Направете нещо заедно , което знаеш , че ще и бъде забавно . И поне за момент не я обвинявай за нищо , това може да я изнерви още повече . Просто правете заедно , неща , за които тя наистина би се зарадвала .