- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос ..
Какво мислите ... добра идея ли е да споделиш чувствата си с някого, ако не си сиг. дали той/тя ще отвърне на тях ... ? (за любов става дума)
Аз лично почти никога не правя така. Просто не обичам да водя "загубени битки"...
ACϟDC
Зависи кой точно е този "някой".
Но да, по-добре да ги споделиш, макар да останеш разочарован/наранен, отколкото да таиш чувства в себе си, чудейки се и страхувайки се от реакцията на човека отсреща. В крайна сметка нищо не губиш - е, "рязането" е гадно наистина, но пък ако не рискуваш, няма как да спечелиш.![]()
според мен е по добре да кавеш за да разбереш какво ще каже отсреща ако не ти отвърне не се занимавай закубена кауза но ако отвърне ......
Ако не рискуваш няма да разбереш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"който играе печели" , в случая ако си споделиш чувствата можеш да спечелиш , а и така е по-добре![]()
Нещото, което пречи на мечтите да се сбъднат е страха от провала![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
дипендс
Риск печели Риск губи![]()
![]()
![]()
![]()
Аз смятам че е добра идея, но доста зависи от обстоятелствата![]()
амии .. в инт. на истината .. обстоятелствата са доста по-сложни дори и от дилемата 'да рискуваш или не' ...Първоначално написано от Henn
![]()
И аз съм се пробвала и останах много разочарована .. но тогава бях на 12 ..![]()
Пробвай се .. в живота от всичко трябва да се опита![]()
не, не е добра идея.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз мисля че от една страна е...от друга не...ако той те харесва/ обича да добре е...но ако те отреже е гадно...ама кво ти пука...хващаш си някой друг и го караш да съжаляваПървоначално написано от NastyGirl3597
![]()
![]()
![]()
az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........
дааПървоначално написано от sadme
този съвет най-ми хареса
мерси
![]()
Кажи обстоятелствата и ще ти кажа какво бих направил азПървоначално написано от NastyGirl3597
![]()
Ако не рискуваш няма да разбереш никога.Така че действай и си кажи всичко което чувстваш.Успех!!!![]()
По - добре да разкриеш чувствата си, отколкото да се чудиш "Какво щеше да бъде, ако.."![]()
Първоначално написано от BeboP
+1 .. НО трябва да си убеден в това , което чувстваш ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
така е...ако не си опитал после ще има да се чудиш и ще ти тежи ,че е можело да се случи нещо...за да ти еспокойно-му казваш пък каквото ще да става..поне така мисляПървоначално написано от smileforyou12
![]()
Бих му казала,независимо от последствията....Все пак поне ще знам,че съм пробвала![]()
За мен това не е добра идея , ако някой има чувства към теб обикновено това си личи . Когато виждаш , че такива чувства от негова страна няма , защо въобще да казваш . Просто няма никакъв смисъл , едва ли не![]()
който рискува пе4ели..поне при мене винаги се полу4ава![]()
![]()
![]()
Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!
Първоначално написано от BeboP
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!