.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    в света на приключенията ..

лошо ли е...

здравейте!
    понякога като скачам или тичам повече ми се замайва главата /особено при скачане/
    това лошо ли е??
    много енергичен човек съм попринцип и често тичам /ако това е от значение.../ и след самото тичане усещам това чувство макар и не за дълго време...
    благодаря предварително на отговорилите

аа също да добавя;че от време на време ми става малко зле-замаяно и като се раздвижа се оправям
    възможно ли е да е от пуберетета или просто от недоспиване

може да е заради ниско кръвно

Мега фен Аватара на Mi6inka
    и аз мисля че кръвното е проблема... и при мен е така ,но аз съм си по принцип с доста ниско кръвно

Час преди някакъв спорт яж някаква храна богата на въглехидрати за да не ти пада кръвното.
    Йога и мъдрост

аз имам същия проблем, начи веднъж, като бях по-малка, може би 6 клас, денят ми беше много изморителен, а вечерта баща ми имаше иман ден, и аз по едно време отидох при празнуващите в кухнята и после като тръгнах към вратата да излизам и изведнъж почна да ми се замайва главата, всичко ми се въртеше и почнах да викам на мама, тя дойде, хвана ме и почна едва ли не да ме мъкне към хола да легна, помня че изобщо неможех да вървя, имах чувството че вървя надолу по адски стръмна пътека и виках на мама, "мамо ще падна!" и накрая тя ме замъкна на леглото, помня че ми даваха лъжички захар, беше много гадно. После на следващия ден целия ден бях замаяна, на следващият ден по-малко.... и така... Но от тогава примерно като се въртя, (нали като се завъртам просто), и много бързо ми се завива свят, немога да се въртя продължително. При бягане не ми се е случвало....Също така понякога примерно като стана сътрин и се изправя, или пък като от тъмния коридор отида в хола и ми блесне светлината и някво такова ми причернява, ама просто си разтърквам очите и се оправям. От тогава до сега не са ме водили на лекар, а и аз вече някак си свикнах с това нещо, или незнам... Баба ми казваше че може да имам амнезия, да съм я наследила от нея, апък баща ми от малък е с по-високо кръвно от нормалното, еми тва е, може да давате съветчета и на мене, а, и кажете ми, дали да ходя на лекар? то много време се мина вече ама... всъщност сега се сетих, в даскало, 7 клас мисля че пак ми се беше завило свят ама аз някак си го превъзмогнах ли, и аз незнам, просто си казах "дръж се!" и после отидох до лекарката и тя 3 дена подред ми следе6е кружното и каза 4е ми е малко по-високо,ама малко. Тва е от мене

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    аз имам същия проблем, начи веднъж, като бях по-малка, може би 6 клас, денят ми беше много изморителен, а вечерта баща ми имаше иман ден, и аз по едно време отидох при празнуващите в кухнята и после като тръгнах към вратата да излизам и изведнъж почна да ми се замайва главата, всичко ми се въртеше и почнах да викам на мама, тя дойде, хвана ме и почна едва ли не да ме мъкне към хола да легна, помня че изобщо неможех да вървя, имах чувството че вървя надолу по адски стръмна пътека и виках на мама, "мамо ще падна!" и накрая тя ме замъкна на леглото, помня че ми даваха лъжички захар, беше много гадно. После на следващия ден целия ден бях замаяна, на следващият ден по-малко.... и така... Но от тогава примерно като се въртя, (нали като се завъртам просто), и много бързо ми се завива свят, немога да се въртя продължително. При бягане не ми се е случвало....Също така понякога примерно като стана сътрин и се изправя, или пък като от тъмния коридор отида в хола и ми блесне светлината и някво такова ми причернява, ама просто си разтърквам очите и се оправям. От тогава до сега не са ме водили на лекар, а и аз вече някак си свикнах с това нещо, или незнам... Баба ми казваше че може да имам амнезия, да съм я наследила от нея, апък баща ми от малък е с по-високо кръвно от нормалното, еми тва е, може да давате съветчета и на мене, а, и кажете ми, дали да ходя на лекар? то много време се мина вече ама... всъщност сега се сетих, в даскало, 7 клас мисля че пак ми се беше завило свят ама аз някак си го превъзмогнах ли, и аз незнам, просто си казах "дръж се!" и после отидох до лекарката и тя 3 дена подред ми следе6е кружното и каза 4е ми е малко по-високо,ама малко. Тва е от мене
    Спри да се изправяш рязко... Не се върти ( не че схващам за какво му е на един нормален човек да се върти на едно място)... И амнезията е частична или пълна загуба на паметта, най- често в следствие на черепно- мозъчна травма. Почни да ядеш нормално и ще видиш как ще ти мине всичко...

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Спри да се изправяш рязко... Не се върти ( не че схващам за какво му е на един нормален човек да се върти на едно място)... И амнезията е частична или пълна загуба на паметта, най- често в следствие на черепно- мозъчна травма. Почни да ядеш нормално и ще видиш как ще ти мине всичко...
    омг, аз амнезия ли съм писала? за въртенето, еми аз съм си нормален човек, ама ходя на танци, и примерно като правим разни упражнения с въртене и.....А иначе нормално си ям, и съм си много добре, само тва е, примерно по ФИЗ като правим кълбо напред и назад пак ми се замайва главата, иии така...
    Амнезия.... нещо друго беше ама...

Град
    сигурно си искала да кажеш анемия
    а такаа-и аз като се въртя на едно място... тогава ми е най-зле ама съм с луда енергия и правя какво ли не маймунджолъци

аа както казваш-и аз така---като стана разко и като се обърна рязко ми става зле ;а понякога и като се смея много
    а и аз не съм ходил на лекар простоо свикнах с това

Град
    а тези неща стават по-често като ям по-малко или като спя по-малко
    Благодаря за отговорите

Цитирай Първоначално написано от clever
    сигурно си искала да кажеш анемия
    а такаа-и аз като се въртя на едно място... тогава ми е най-зле ама съм с луда енергия и правя какво ли не маймунджолъци

аа както казваш-и аз така---като стана разко и като се обърна рязко ми става зле ;а понякога и като се смея много
    а и аз не съм ходил на лекар простоо свикнах с това

\/ а така, аНЕМИЯ да и при мене ми се случва като адски мн се хиля ти си и ти кат мене...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Изброихте нещата, от които ви се вие свят, сега остава само да не ги правите...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    отиди да ти направят изследвания в болницата

Град
    не мога да живея без маймунджолъци;хилене и тичане
    не ми създава проблеми;така че ще правя тези неща търпи се...

Град
    пак мерси за на отговорилите

Цитирай Първоначално написано от clever
    не мога да живея без маймунджолъци;хилене и тичане
    не ми създава проблеми;така че ще правя тези неща търпи се...
    \/

Град
    Sofiq
    Най-добре утиди на лекар за да видиш от какво се получава прилошаването а за маймунджолъците хиленето и тичането никой неможе да живее без тях

и аз съм така когато правя преси а през лятото сутрин когато ставам ми се вие адски много свят и имам чувството,че камион е минал през мен, въпреки,че трябва да се чувтсвам по-добре сутрин, съм замаяна
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си