.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: h3Lp m3 :D

Hybrid View

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

h3Lp m3 :D

Абе деа майка му, преди 2 седмици си дадох ПЦ на ремонт уж за хардиск, па онова копеле ми инсталирало уиндоус с некви програми, дето са пълееен ташак и естествено 20 кинта отгоре
    Та въпроса ми е защо ми се появява тая простотия
    http://prikachi.com/users/join7a/72g.jpg
    Сега съм много пиян не ми се търси ка да я опрая и за тва пускам тема, ако има някой буден да ме просветли
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Вариант 1

Пускаш regedit, намираш Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies \System и в него търсиш DisableTaskMgr което е REG_DWORD, със следните положения

Value: 1=Включено, няма да ти позволи да пуснеш Task Manager
    Value: 0=Изключено, това изключва забраната, т.е. ще ти позволи да пускаш Task Manager

Вариант 2

Пускаш gpedit.msc (груп полиси едитора, от start->run или winkey+r) Движиш се по дървовидната структура какт следва: User Configuration -> Administrative Templates -> System -> Ctrl+Alt+Delete -> Remove Task Manager. Цъкаш два пъти на "Remove Task Manager", изключваш тая опция или както беше там за XP. И си готов. (тук може да имам грешки по имената - не помня добре вече, остарях...)
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Вариант 1

Пускаш regedit, намираш Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies \System и в него търсиш DisableTaskMgr което е REG_DWORD, със следните положения

Value: 1=Включено, няма да ти позволи да пуснеш Task Manager
    Value: 0=Изключено, това изключва забраната, т.е. ще ти позволи да пускаш Task Manager

Вариант 2

Пускаш gpedit.msc (груп полиси едитора, от start->run или winkey+r) Движиш се по дървовидната структура какт следва: User Configuration -> Administrative Templates -> System -> Ctrl+Alt+Delete -> Remove Task Manager. Цъкаш два пъти на "Remove Task Manager", изключваш тая опция или както беше там за XP. И си готов. (тук може да имам грешки по имената - не помня добре вече, остарях...)

Лелелеле брат много мерси ! ! ! !
    3 кила ракия имаш от мен
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Пиши на кирилица и заглавията на темите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си