.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Препоръчвам ти да изчакаш с цветята все пак това е първа среща. Има вероятност да те помислят за изключително романтичен мъж, което ще ти изиграе лоша шега. Тя ще очаква повече от тези прояви на романтика и ако не и ги осигуриш само ще я разочароваш :P. Опитай се да бъдеш по недостъпен.

Цветята на втората среща ще е по-добрият вариант защото така казваш харесах те на първата среща. Докато с цветя на първата казваш отчаян съм бъди с мен. А никой не харесва отчаяните :P :P :P

Аз много бих се зарадвала... А за мене по добрия вариант е да изглежда спонтанно... Примерно разхождате се някъде стигате до някои цветарски и и вземаш някаква роза... нз

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    аз бих се усмихнала,изчервилаи,бих ти благодарила
    хах и аз така ..Определено съм ЗА! :P

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    На мен ще ми бъде мн странно да ми подарят цвете...не мисля,че е добра идея.Пък и е малко изтъркано...не знам.Както си решиш..но лично аз не бих се зарадвала много много на цвете.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

аз бих се зарадвала на цвете но не и на първа сре6та )) виж ако тръгнете е тогава ако и подари6 цвете 6те и е на кеф ама недеи от сега )
    Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си