- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кадърна козметичка?
Някъде около Красно село, Красна поляна, Борово,Бъкстон, Овча купел и тн.Мооля ви, препоръчайте ми някоя, че съм се видяла в чудо..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз ходя на 5-те кьошета и съм доволна.
Ти нещо личицето ли ще оправяш или за обезкосмяване?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
С лицето проблеми нямам, за обезкосмяването ходя при една приятелка на майка ми.За вежди ми трябва.Знам, че това е доста деликатна работа и не всеки може да го прави.Експерименти не съм си правила много-много, но самата форма ми е гадна и за да се докара нещо добро, трябва козметичката да е перфектна.Идеи?Първоначално написано от Seducti0n
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Моята е много добра,веждите просто си ги обожавам, но е в Младост 2
![]()
![]()
в Красно Село-Тереза.
спирката на 5цата както е,и има едно фризьорско студио отзад. изглежда неугледно отвън,но вътре е много приятно,пък и тя е много сладка.
няма да сгрешиш,ако отидеш при нея. аз съм доволна от всичко,което ми прави![]()