.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем... моля за помощ

Здравейте
    на 23 години съм и ... може би през последните 7-8 години започна обилно да ми се окосмява гърба и гърдите. Нямам проблеми с другите части на тялото на гърдите и гърба ми са окосмени страшно много. Омръзна ми да ме е срам да се съблека някъде или да не мога да отида на плаж понеже.... разбирате ме.
    Най-после се реших и искам да си направя фотоепилация, но преди това можете ли да ме посъветвате трябва ли да отида на лекар и на какъв?
    Можете ли да ми препоръчате и някое студио в Бургас където могат да ми направят съответните процедури.
    Преди време бях на ендокринолог заради други проблеми и като ми изследваха хормони и тн. всичко си беше в нормата. Чудя се откакво може да се породи този засилен растеж на космите.
    Благодаря ви много.
    Nqma

Град
    в света на приключенията ..

Re: Проблем... моля за помощ

Цитирай Първоначално написано от Petar85
    Здравейте
    на 23 години съм и ... може би през последните 7-8 години започна обилно да ми се окосмява гърба и гърдите. Нямам проблеми с другите части на тялото на гърдите и гърба ми са окосмени страшно много. Омръзна ми да ме е срам да се съблека някъде или да не мога да отида на плаж понеже.... разбирате ме.
    Най-после се реших и искам да си направя фотоепилация, но преди това можете ли да ме посъветвате трябва ли да отида на лекар и на какъв?
    Можете ли да ми препоръчате и някое студио в Бургас където могат да ми направят съответните процедури.
    Преди време бях на ендокринолог заради други проблеми и като ми изследваха хормони и тн. всичко си беше в нормата. Чудя се откакво може да се породи този засилен растеж на космите.
    Благодаря ви много.
    хмм... преди колко време са те изследвали за хормони
    съветвам те да повториш изследванията успех!

Обилното окосмяване по гръб,ръце,крака,гърди,корем ,пенис и прочие си е съвсем нормално при мъжете.Въпроса е,че вече рядко всчики са с "обилно окосмяване" - поради козметични процедури,ген,хормони и прочие.
    От там идва и комплекса за многото косми.Но определено не е красива гледка по гърба.
    Виж кола маска,фотоепалция,много възможноти има.А си мисля,че при колата маска на гърба няма да боли кой знае колко,защото там си е "твърдо и равно"
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Здравейте
    изследванията ми бяха правени преди 2 год.
    Не знам каква е причината, но наистина е много грозно .... просто
    Nqma

Супер фен
    Ами можеш да си направиш ново изследване в някоя частна лаборатория.Поне тестостерон,ако ти се дават към 15 лева.Тогава преди 2г. си бил много по-малък,но вероятно е естествено.Просто ген.
    По бенете имаше предаване за Тити Папазов преди няколко месеца.Съблече се до кръста,беше страхотно обрасъл като орангутан.Направиха му епилация и стана отлично.

Град
    София
    Напълно нормално е. Всичко е от гени. Баща ти е същия. Прихванал си го от него. Фотоепилация не си прави, защото не е добре, по-добре лазерна - по-скъпа е, но е по-ефективна.
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на Rofl4e
    разстежа на космите може да е и наследствен..
    м не мисля че трябва да ходиш на лекар.. направо в студиото отивай..

Някое добро студио, което се намира в Бургас можете ли да ми препоръчате ..... ?
    Nqma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си