- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем, не знам какво е!
Не знам как точно се определя това място, но между сливиците и брадичката ( долу горе цялото място ), под кожата имам някаква мас или нещо от този сорт, мисля че гуша май се нарича мястото. Много ме дразни, и става още по-голямо като си наведа главата надолу. Грозно е и дори ми е трудно да си направя хубава снимка, защото си личи много. Та въпроса ми е има ли някой подобен проблем и как може да се оправи. Благодаря.
отиди на лекар, звучи сериозно, може би е свързано с линфните жлези, но не съм много сигурна.
Ами на мен не ми звучи сериозно.. в смисъл.. ти пълничка ли си? При някои хора е така..не съм сигурна какво имаш предвид.Това от скоро ли е или винаги си била така?Можеш ли да ни покажеш някоя своя снимка? Ако искаш изрежи лицето си.. само този участък поне ни покажи да разберем за какво става въпрос
Първо съм момче, второ не съм въобще дебел, което е по-странното, защото съм виждал хора с такова нещо, но доста дебели. Сега се сетих, че се казва двойна брадичка. Ако не можете все още да ме разберете ще кача снимка.
Качи снимка, може би просто си си създал такъв компелк а изоб6о да нямаш проблем :P
Дайте някакъв сайт където свободно да се качват снимки, защото съм снимал само мястото и не мисля да я качвам в някой сайт за запознанства![]()
prikachi.com така мисля че бешеПървоначално написано от H0lyGanGs7eR
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/782841v.jpg
Ето, попринцип не е толкова голяма 2ната брадичка, но като си наведа главата надолу това се получава.![]()
съветвам те да се консултираш с лекарПървоначално написано от H0lyGanGs7eR
може да е гуша![]()
разрови се за инфо и се консултирай с лекар
дано нищо ти няма...![]()
и след това сподели тук какво ти е казал чичо доктор![]()
Успех!
Ходи на ендокинолог , да ти направи изследвания.Вероятно е гуша ,но трябват изследвания за по-точна диагноза.
Йога и мъдрост
Ходил съм на лекар, каза че проблема е козметичен и не ми каза с какво да го махна, не е гуша. Виждал съм доста хора с такъв проблем, но обикновенно са по-възрастни или са доста дебели.
Ако не е гуша.Вариянтите са 2:
-цялостно отслабване (но пък може после кожата да провисне)
-пластична операция
Но тъй като викаш,че не си голям в тегло,значи за теб е пластничната,ако не щеш,значи ще трябва да се примириш
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!