- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гръдна обиколка
Аве женски мъжете имат тема колкото им е голям дай и ние малко се пофукаме хахахах оо не![]()
![]()
![]()
![]()
Много по-различно си е да премериш гръдна обиколка, от това да премериш мъжки полов орган.
Те някой женски може до 130 да го докарат, но да са с голям гръб и това да дава сантиметри.
По-добре е да се пускат снимки![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
LovelyGirl Това си е много вярно, познавам момичета, които изкарват по-голяма от моята гръдна обиколка, а на практика нямат нищо![]()
Envoi moi ! ;]
Давайте снимки ще има и жури.![]()
Аз съм навита за снимки щото съм си щуричка..ама кви снимки по сутиен нали
.. Аз нямам кой знай к`ъф бюст ама си го харесвам щото е стегнат
![]()
Години - 15
Гръдна обиколка - 90 см.
Подгръдна - 71 см.
Envoi moi ! ;]
Години - 16
Гръдна - 93см
Подгръдна - 68см
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Лол, кво прайте вие бе![]()
neznaesh, кой размер е това![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
80CПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
иискаме ооще![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз притежавам скромните 98Cпък снимка ще получите малко по-късно...
![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Ееее... кога ще е тва малко по късно?!?Първоначално написано от LostSelf
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Точно тук не бих казала колко ми е гръдната обиколка...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Смешници![]()
-=-
Много навитачки имаше и мн големи цици всички на думи, пък ся... хахаха разбираемо е ;д
98cm гръдна
70 и нещо подгръдна (не помня защото не съм се мерила скоро ама в някоя тема го бях писала)
75-80 D (зависи от модела)
Снимки:
http://i514.photobucket.com/albums/t.../Sandra061.jpg
http://i514.photobucket.com/albums/t...rypa3772-1.jpg
http://i514.photobucket.com/albums/t...e/novagr47.jpg
![]()
![]()
ухуууу![]()
Иди хвани един тен бе... ша е мнооого блажено![]()
Като препечена филийка ли какво ми беше казал преди хахахахахПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Ми опитвам се ама да не мислиш че е лесно. Тука слънцето ни е кът.![]()
Тцтцтц.....аз ли съм с най-малките бе ....ужас...бе ко ми пука поне няма да увиснат.....
75В![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.