- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гръдна обиколка
Аз пък се засрамих от slun4ice и другите надарени дамии няма да пусна снимка, само ще кажа 75 B
![]()
Come out, come out wherever you are...
JenataNaShefa искаме снимков материал!
А какво лошо има? И аз съм такаПървоначално написано от JenataNaShefa
Почти всички момчета, които са ми виждали гърдите голи (не че са много, но все пак) са казвали, че са много хубави. Това е добър размер според мен.
Ами аз се засрамих така че няма да пускам снимки ще си останеш само със представата за 75 BПървоначално написано от BiboW
![]()
Глупости! Няма за какво да се комплексирашПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
Айде да не го превръщаме в спор. Кои били по-хубави, защото еди си квоТъпичко.
Колкото толкова и каквито такива. Ъъъ, баси изреченията.
Давай... пускай. Какво толкова, че са 75B?Първоначално написано от JenataNaShefa
И моите са толкова, но пуснах. :P
Леле вие не ми оставяте избор![]()
http://prikachi.com/files/794730i.jpg
И от кво се комплексираш па ти бе?Гърдите ти са супер.Не виждам причина да се срамуваш от тях.
JenataNaShefa супер си си. И сутиена ти ме кефи :P
Супер саПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
Ебаси идеалните цици майна!
Като говорим за качество - ей това е.
Хем добра форма, хем стегнати. И има още да растеж
Спокойно сваляй деколтетата лятото
И Пифиела зариби :>
То ко се оказа.. тия дето се надуват са само na думи, пък тия дето се срамят са 6-ци
![]()
На LovelyGirl са най-готяни обаче![]()
хехе
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Лелеее какво става тука беХаха и мейкмилаф на първа линия разбира се
![]()
Има те много хубави деколтета момичета![]()
Първоначално написано от BiboW
нямам думи идеални няма защо да се срамуваш
![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
на 14 са ти ОК но на 24 ще са ти до пъпа - вервай миПървоначално написано от pifiella
![]()
А баш тогава ще ти трябват най-много![]()
аз от мойте не се оплаквамсамо се надявам да не увиснат като стана на 20
![]()
http://storage3.album.bg/8f4/100_274...0_13450030.jpg
Без сутиена провисват направо до коленете, отрежи ги по добре!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мале ле супер саПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
:P
![]()
бтв:къде са на LovelyGirl![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
И какво да направи момичето, след като има големи гърди? Да ги отреже ли. Който каквито има. Това е. Не можеш да виниш някоя девойка, че си и малки или големи. Не си ги избра тя.Първоначално написано от NeZaPoznat
Иначе по темата:
Гръдна обиколко - 109
Подгръдна - 80
Чашка - Д
Само аз съм ги виждал..![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
След като отслабнах тази част ми е кът...Просто станах толкова плоска, колкото не съм била отдавна. Имам чувството, че там свалих най-много(то си е така почти-6см надолу съм). Нося уж 80-85B, но вече са ми доста широчки...Мъжът ми е отчаян, на мен ми е кофти и мисля да търся сутиени със силиконови подплънки. Поне на вид да лъжа окото. То е ясно, че като лъсне голата истина...
Първоначално написано от vanilla
Подкрепям те напълно!!!Никой не си избира външността......нз за какво всички се оплакват нямам гърди и изведнъж когато видят малко по-големи за възрастта,започват злобните коментарчета.......
Все пак не съм като фолк певиците с толкова големи,за да ми говориш,че на 24 трябва да ги режа.......или нещо подобно.Просто няма смисъл.........
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не са убиснали според мен. Екстра саПървоначално написано от pifiella
![]()
само ме комплексирате тука и мене![]()
75Вмалко но от сърце,нали
![]()