- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гръдна обиколка
Неставаш!Първоначално написано от BuKuTyY
Без снимки няма достойнство!
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
аз не се боря за достойнство просто говоря по темата а хората които са ме виждали знаят че това е такаПървоначално написано от fire_magic
![]()
Имаш хубави очи.Първоначално написано от nia711
![]()
^ Да бе, ма как няма.![]()
Нищо, че те дори почти не се виждат.. и 2-та вида очи![]()
-=-
Аре бе, какво се застояхте.. Няма ли кой да се изхвали толкова![]()
Луда работа![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
96 на голоснимка искате ли
![]()
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Ти и без това няма да дадеш..
Има ли смисъл да искаме въобще![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
пише ми нещо , че немога ...да сложа
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Един въпрос... какъв размер е най-малкият сутиен ?
70AПървоначално написано от TheBlackStranger
![]()
ХАхахах, ах какво съвпадениеПървоначално написано от d0itwell
![]()
Ако стана пророк дали няма да прогресирам в тоя живот все се питам![]()
Аз като приказвам - не говоря![]()
абе четох някъде че има и чашка AA ама нз къв ще да е по малък от 70АПървоначално написано от tedsSs
![]()
Предлагам с колегата MakeMeLaugh,като ценители на природните дадености да оценим вашите гърди.![]()
Shia твоите са много хубави.
години:14
подгръдна:70
гръдна:89
Нищо не е невазможно, защото вчерашния ден е мечта, днешния надежда, а утрешният реалност...
Влез в www.prikachi.com (не Е нужна регистрация) и от там направо качваш и даваш линка.Първоначално написано от d0itwell
ПС:Натискаш "Разглеждане" и избираш снимката от компа ти и после "КАЧИ" и ще ти я покаже малко по надоло кликаш върху нея и копираш линка и го пастваш с copy/paste, ако нз какво е copy/paste мога да ти покажа със снимки...![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Твойте са най - хубави от тея , които са качили снимки ..Първоначално написано от pandelka
На 16 години
Подгръдна - 77
Гръдна - 97
90 нормално
94 като си поема въздух
П.П. момче съм и не тренирам нищо.![]()
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
Хм присмял се хърбел на щърбел![]()
Ти не беше ли тоя дето във форума на дата, го бяха обвинили в педофилство. Някви филми с разни снимки на 12 годишно момиче си пускал ала-бала. Не, че помня точно, но както и да е.
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
хАхАх, като не си запознат, по-добре не коментирай ; )
Години - 13
Гръдна обиколка - 99
![]()
^ килограми 60, гръб поне 70% от размераПървоначално написано от LiSicHkAa
![]()
Оф, чакайте да премеря сега
.....
Години - 18 (какво значение има това, не ми е ясно)
Гръдна обиколка - 87
Тегло специално заради горния пост ще го кажа - 55![]()
simply kanar