.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

много ме е срам да му кажа

на 11 съм влюбена съм в едно момче от моя клас а не знам той дали ме харесва.Обаче проблема е че той е гадже с друга която вече не учи в нашето училище и мисля че сега се виждат по рядко , а може и да се лъжа и много ме е срам да му призная 4е го харесвам и ако нещата се развият но е малко вероятно (поне така си мисля) как да му предложа да си станем гаджета. плс плс плс кажете какво да правя

Няма да ти обяснявам, че не си влюбена и т.н.

Ми, кажи му. Няма от какво да се срамуваш. А, дойде ли време да му предложиш, не му мисли. От това да си с някой няма нищо срамно

Успех...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... Убийте ме моля ви... Къде на 11 си тръгнала гаджета да имаш...?!?! Това ли е нещото, което толкова много те вълнува... Аз направо се шашкам и не мога да повярвам... Сериозно...аз нямя да ти отговарям...нека някой друг го направи...за мен това НЕ Е НОРМАЛНО!!!!! Много си малка... мое мнение!!!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ... Убийте ме моля ви... Къде на 11 си тръгнала гаджета да имаш...?!?! Това ли е нещото, което толкова много те вълнува... Аз направо се шашкам и не мога да повярвам... Сериозно...аз нямя да ти отговарям...нека някой друг го направи...за мен това НЕ Е НОРМАЛНО!!!!! Много си малка... мое мнение!!!
    Нали се сещаш, че между тях няма да има нищо сериозно. Ще се държат за ръчичка, даже може и това да не правят.
    Нека се радват децата.

ПП. Не вярвам и ти като си била по - малка, дори и в детската градина да си си нямала 'гадже', колкото и несериозно и детско да е било.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Споко и аз в детската градина имах гадже . Държахме се за ръчички и дори веднъж ме целуна по бузата , а после се изчерви и избяга. Та щом си има "гадже" остави го намира . Като "скъсат" , хвани го за ръчичка ти и ако и той те харесва , ще те хване и той
    bubblebabe - баси изпревари ме
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Споко и аз в детската градина имах гадже . Държахме се за ръчички и дори веднъж ме целуна по бузата , а после се изчерви и избяга. Та щом си има "гадже" остави го намира . Като "скъсат" , хвани го за ръчичка ти и ако и той те харесва , ще те хване и той

Ааа, ама то момчето и "гадже" ли си има

Е, значи както каза Lyubeto изчкай да "скъсат", това ще е скоро и действай.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми кажи му и толкова
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Нали се сещаш, че между тях няма да има нищо сериозно. Ще се държат за ръчичка, даже може и това да не правят.
    Нека се радват децата.

ПП. Не вярвам и ти като си била по - малка, дори и в детската градина да си си нямала 'гадже', колкото и несериозно и детско да е било.
    Ами ако трябва да бъдем честни... не съм мислила за гаджета... Е харесвах едно русичко сладко момченце ама до там беше... и никога не съм казвала, че съм влюбена в него...

ок ще изчакам въпреки че снощи по скайп му намекнах малко че го харесвам

Цитирай Първоначално написано от djekityyy

ок ще изчакам въпреки че снощи по скайп му намекнах малко че го харесвам
    Е. питай го как вървят нещата с "гаджето" му

Голям фен
    Нека да позная. Чалгарка нали? Идолката ти е Гергана/Преслава слагаш си грим като за световно, джуките ти блестат от 1 километър с червило. И моля ти се кажи какво е тва любовта?

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Нека да позная. Чалгарка нали? Идолката ти е Гергана/Преслава слагаш си грим като за световно, джуките ти блестат от 1 километър с червило. И моля ти се кажи какво е тва любовта?
    ...

Цитирай Първоначално написано от yahhooo

И скайп името й е Яка Кака

е вие не сте ли си имали гадже в първи клас ... да се държите за ръка и да се гоните по коридорите в 4-5 е същата история какво съдите момичето ... това за нея си е любов въпреки , че по големите знаят че в същност не е така . Но всяко дете при първите препети казва че е супер влюбено .

Отиди при него и си поговорете . Питай го как е , как върви с гаджето му , още ли са заедно ... ако се въртиш повечко около него може и сам да се сети или изчакай да останете сами и му кажи че го харесваш

Цитирай Първоначално написано от djuki
    е вие не сте ли си имали гадже в първи клас ... да се държите за ръка и да се гоните по коридорите в 4-5 е същата история какво съдите момичето ... това за нея си е любов въпреки , че по големите знаят че в същност не е така . Но всяко дете при първите препети казва че е супер влюбено .

Отиди при него и си поговорете . Питай го как е , как върви с гаджето му , още ли са заедно ... ако се въртиш повечко около него може и сам да се сети или изчакай да останете сами и му кажи че го харесваш
    Напиши му на едно листче "Харесвам те. От: името ти" и му го пъхни в раницата

Град
    Враца
    Мисля, че не само си влюбена в него, а направо си го обичкаш, а?

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Не само го обича, ами той е момчето (а по нататък и мъжа) на живота й.

Град
    Враца
    Даммм

Re: много ме е срам да му кажа

Цитирай Първоначално написано от djekityyy
    на 11 съм влюбена съм в едно момче от моя клас а не знам той дали ме харесва.Обаче проблема е че той е гадже с друга която вече не учи в нашето училище и мисля че сега се виждат по рядко , а може и да се лъжа и много ме е срам да му призная 4е го харесвам и ако нещата се развият но е малко вероятно (поне така си мисля) как да му предложа да си станем гаджета. плс плс плс кажете какво да правя
    ти си само на 11 няма какво да губиш...докато си играете някъде му кажи че го харесваш и квот стане ако пук не...не се стягаи на 11 си!!!
    az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........

Даммм
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен
    сладурчета закачай му се и е готов. може да му вземеш химикалката и като каже ''дай ми я'' да отговориш ''ела си я вземи'' и да избягаш не, сериозно, закачките помагат. ;д

а вие стига сте съдили момичето. ''лелеееееееееее на 11 си лелеееееееееееее колко си малка майкоооооооооо олееееееееее оле божкеееееееее възмутен/а съм лелелелелелееееееееееееее '' ае стига превземации, много добре знаете, че и вие сте били така. сега, като кажете на родителите си за ''проблемите си'', те ще отговорят, че тва са глупости, но за вас не са, нали? е, тук е същото.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Какво толкова е направило момичето,че веднага решихте,че е чалгаджийка,ходи гримирана ит.н.Просто си е харесала някакво момче и иска съвет.А иначе по темата..ами общувай си с момчето в училище по скайп си пишете и виж реакцията му..всмисъл ако и той те търси е вероятно и той да те харесва.Може да му предложиш да те изпрати примерно след училище,или да го помолиш за някаква помощ и така.
    Успех

Цитирай Първоначално написано от unknown1
    Какво толкова е направило момичето,че веднага решихте,че е чалгаджийка,ходи гримирана ит.н.Просто си е харесала някакво момче и иска съвет.А иначе по темата..ами общувай си с момчето в училище по скайп си пишете и виж реакцията му..всмисъл ако и той те търси е вероятно и той да те харесва.Може да му предложиш да те изпрати примерно след училище,или да го помолиш за някаква помощ и така.
    Успех
    Ами, аз лично се шегувам. Знам, че е нормално да си харесаш някой и да тичаш след него

И СЯ АКО МИ КАЖЕШ ЧЕ И СЕКС ПРАЯТ .......

Град
    Plowdiw ;]
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    сладурчета закачай му се и е готов. може да му вземеш химикалката и като каже ''дай ми я'' да отговориш ''ела си я вземи'' и да избягаш не, сериозно, закачките помагат. ;д

а вие стига сте съдили момичето. ''лелеееееееееее на 11 си лелеееееееееееее колко си малка майкоооооооооо олееееееееее оле божкеееееееее възмутен/а съм лелелелелелееееееееееееее '' ае стига превземации, много добре знаете, че и вие сте били така. сега, като кажете на родителите си за ''проблемите си'', те ще отговорят, че тва са глупости, но за вас не са, нали? е, тук е същото.
    \/ и аз мисля така ... вие сега се изкарахте някакви супер опитнu в любовта, че никога не сте били малки и не сте харесвали някой .. айде моля ви се .. защо трябва проблема да е на някой 20-годишен за да е сериозен .. и малките имат сърца и чувства ..

а колкото до влюбената .. постарай се да му привлечеш вниманието .. закачките наистина помагат
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си