- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много ме е срам да му кажа
на 11 съм влюбена съм в едно момче от моя клас а не знам той дали ме харесва.Обаче проблема е че той е гадже с друга която вече не учи в нашето училище и мисля че сега се виждат по рядко , а може и да се лъжа и много ме е срам да му призная 4е го харесвам и ако нещата се развият но е малко вероятно (поне така си мисля) как да му предложа да си станем гаджета. плс плс плс кажете какво да правя
Няма да ти обяснявам, че не си влюбена и т.н.
Ми, кажи му. Няма от какво да се срамуваш. А, дойде ли време да му предложиш, не му мисли. От това да си с някой няма нищо срамно![]()
Успех...
...![]()
Убийте ме моля ви...
![]()
![]()
![]()
Къде на 11 си тръгнала гаджета да имаш...?!?!
Това ли е нещото, което толкова много те вълнува...
![]()
Аз направо се шашкам и не мога да повярвам...
![]()
Сериозно...аз нямя да ти отговарям...нека някой друг го направи...за мен това НЕ Е НОРМАЛНО!!!!!
Много си малка... мое мнение!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нали се сещаш, че между тях няма да има нищо сериозно. Ще се държат за ръчичка, даже може и това да не правят.Първоначално написано от Hilary_
Нека се радват децата.
ПП. Не вярвам и ти като си била по - малка, дори и в детската градина да си си нямала 'гадже', колкото и несериозно и детско да е било.![]()
Споко и аз в детската градина имах гадже . Държахме се за ръчички и дори веднъж ме целуна по бузата , а после се изчерви и избяга. Та щом си има "гадже" остави го намира . Като "скъсат" , хвани го за ръчичка ти и ако и той те харесва , ще те хване и той
bubblebabe - баси изпревари ме![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от Lyubeto
Ааа, ама то момчето и "гадже" ли си има![]()
![]()
Е, значи както каза Lyubeto изчкай да "скъсат", това ще е скоро и действай.![]()
![]()
![]()
еми кажи му и толкова![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами ако трябва да бъдем честни... не съм мислила за гаджета...Първоначално написано от bubblebabe
Е харесвах едно русичко сладко момченце ама до там беше... и никога не съм казвала, че съм влюбена в него...
![]()
![]()
Priceless .. <3
ок ще изчакам въпреки че снощи по скайп му намекнах малко че го харесвамПървоначално написано от bubblebabe
![]()
Е. питай го как вървят нещата с "гаджето" муПървоначално написано от djekityyy
![]()
![]()
![]()
Нека да позная. Чалгарка нали? Идолката ти е Гергана/Преслава слагаш си грим като за световно, джуките ти блестат от 1 километър с червило. И моля ти се кажи какво е тва любовта?
...Първоначално написано от yahhooo
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от yahhooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И скайп името й е Яка Кака![]()
![]()
![]()
![]()
е вие не сте ли си имали гадже в първи клас ... да се държите за ръка и да се гоните по коридорите в 4-5 е същата история какво съдите момичето ... това за нея си е любов въпреки , че по големите знаят че в същност не е така . Но всяко дете при първите препети казва че е супер влюбено .
Отиди при него и си поговорете . Питай го как е , как върви с гаджето му , още ли са заедно ... ако се въртиш повечко около него може и сам да се сети или изчакай да останете сами и му кажи че го харесваш
Напиши му на едно листче "Харесвам те. От: името ти" и му го пъхни в раницатаПървоначално написано от djuki
![]()
![]()
![]()
Мисля, че не само си влюбена в него, а направо си го обичкаш, а?![]()
Не само го обича, ами той е момчето (а по нататък и мъжа) на живота й.Първоначално написано от nicolepcd
![]()
ти си само на 11 няма какво да губиш...докато си играете някъде му кажи че го харесваш и квот стане ако пук не...не се стягаи на 11 си!!!Първоначално написано от djekityyy
![]()
az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
сладурчетазакачай му се и е готов. може да му вземеш химикалката и като каже ''дай ми я'' да отговориш ''ела си я вземи'' и да избягаш
не, сериозно, закачките помагат. ;д
а вие стига сте съдили момичето. ''лелеееееееееее на 11 си лелеееееееееееее колко си малка майкоооооооооо олееееееееее оле божкеееееееее възмутен/а съм лелелелелелееееееееееееее![]()
![]()
'' ае стига превземации, много добре знаете, че и вие сте били така. сега, като кажете на родителите си за ''проблемите си'', те ще отговорят, че тва са глупости, но за вас не са, нали? е, тук е същото.
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Какво толкова е направило момичето,че веднага решихте,че е чалгаджийка,ходи гримирана ит.н.Просто си е харесала някакво момче и иска съвет.А иначе по темата..ами общувай си с момчето в училище по скайп си пишете и виж реакцията му..всмисъл ако и той те търси е вероятно и той да те харесва.Може да му предложиш да те изпрати примерно след училище,или да го помолиш за някаква помощ и така.
Успех![]()
Ами, аз лично се шегувам. Знам, че е нормално да си харесаш някой и да тичаш след негоПървоначално написано от unknown1
![]()
\Първоначално написано от sladur4etyYy
/ и аз мисля така ... вие сега се изкарахте някакви супер опитнu в любовта, че никога не сте били малки и не сте харесвали някой .. айде моля ви се .. защо трябва проблема да е на някой 20-годишен за да е сериозен .. и малките имат сърца и чувства ..
а колкото до влюбената .. постарай се да му привлечеш вниманието .. закачките наистина помагат![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!