.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    е вие не сте ли си имали гадже в първи клас ... да се държите за ръка и да се гоните по коридорите в 4-5 е същата история какво съдите момичето ... това за нея си е любов въпреки , че по големите знаят че в същност не е така . Но всяко дете при първите препети казва че е супер влюбено .

Отиди при него и си поговорете . Питай го как е , как върви с гаджето му , още ли са заедно ... ако се въртиш повечко около него може и сам да се сети или изчакай да останете сами и му кажи че го харесваш
    Bon Jovi - Always

Град
    На изток от рая
    Абе мисли си,че куклите й,Барби и Кен са живи и са влюбени,и е срам да пита Кен,дали харесва Барбитооо

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Абе мисли си,че куклите й,Барби и Кен са живи и са влюбени,и е срам да пита Кен,дали харесва Барбитооо

хихи стига бе и аз на 11 имах гадже и се държах ме за рачичка и беше много детско един вид нека се радват : ))

Град
    < 33
    А не е ли по-добра идея да пъхне в раницата му пръстен , който се е
    паднал от кроки "Лъки бой" заедно с ароматизирано листче , на което
    пише "Ще се ожениш ли за мен ? " ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

сладурче отиваш и го целуваш по бузката и му казваш,че ако не тръгне с теб няма да му помагаш с контролните!!!!

Стига бе,хора За любовта възраст няма..как не го разбрахте...брат ми е 2-ри клас и ми разправя,че имало хубаво момиче в неговия клас и кфо да му се изсмея и да го заеба ли...То дето сега на 15-16 наричате вече сериозна любов и връзка е същото за тези на 11 само дето трябва физически да са сдържани щото едно е да си имаш гадже на 11 и да го мляскаш,друго да го еб*ш...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    ах горкичката малка наивна кифличка
    мило дете,
    още си много мъничка за гадженца,я остави тия щуротии и иди да си учиш уроците !
    дори да станете гаджета,рано или късно ще се разделите,защото това са детски работи(предполагам всички съфорумници са минали по твоя път)Само дето после ще ти е мъчно и тежко. Но повярвай ми ,още не ти е време за гадже
    изчакай да пораснеш,защото ако избързаш после ще ти е безинтересно!

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    мило дете,
    още си много мъничка за гадженца,я остави тия щуротии и иди да си учиш уроците !
    дори да станете гаджета,рано или късно ще се разделите,защото това са детски работи(предполагам всички съфорумници са минали по твоя път)Само дето после ще ти е мъчно и тежко. Но повярвай ми ,още не ти е време за гадже
    + много точно казано!
    ~~~SWEET KRIS~~~

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Абе,гамени с гамени нека децата се "Обичат" вас като ви е "яд",че не ви харесват" е друго

-

не мога да ти помогна
    sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[

Цитирай Първоначално написано от Fych
    Стига бе,хора За любовта възраст няма..как не го разбрахте...брат ми е 2-ри клас и ми разправя,че имало хубаво момиче в неговия клас и кфо да му се изсмея и да го заеба ли...То дето сега на 15-16 наричате вече сериозна любов и връзка е същото за тези на 11 само дето трябва физически да са сдържани щото едно е да си имаш гадже на 11 и да го мляскаш,друго да го еб*ш...
    много точно казано така е вие ще кажете в този форум много големи по на 15

Супер фен
    Ако искаш аз да му кажа?
    nicolepcd

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Много вероятно е да не си истински влюбена,а само едно невинно детско увлечение..аз като бях на 11 още си играех с барбита и далеч от мисълта за любов и гадженца ама времената явно се променят

Аз пък от съвсем малка, всеки месец си харесвах различно момче Не знам на колко бях, когато имах даже планове да му призная на един... но и това мина
    А по темата... (спомении спомении) .. та.. отиваш при него и му казваш, че искаш да си поговорите на саме.. И той ли е на 11 бтв ? сигурно.. та отивате някъде само двамата и му казваш, че го харесваш.. Или пък направо му лепни една целувка по бузата
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    В сърцата на хората.
    "на 11 съм влюбена" замълчи по добре, нищо лично

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    А не е ли по-добра идея да пъхне в раницата му пръстен , който се е
    паднал от кроки "Лъки бой" заедно с ароматизирано листче , на което
    пише "Ще се ожениш ли за мен ? " ?
    тва кроки още ли го продават?

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: много ме е срам да му кажа

Цитирай Първоначално написано от djekityyy
    на 11 съм влюбена съм в едно момче от моя клас а не знам той дали ме харесва.Обаче проблема е че той е гадже с друга която вече не учи в нашето училище и мисля че сега се виждат по рядко , а може и да се лъжа и много ме е срам да му призная 4е го харесвам и ако нещата се развият но е малко вероятно (поне така си мисля) как да му предложа да си станем гаджета. плс плс плс кажете какво да правя
    А аз на 11 съм си играл с камиончета

Голям фен Аватара на Dollystar

Re: много ме е срам да му кажа

Цитирай Първоначално написано от djekityyy
    как да му предложа да си станем гаджета. плс плс плс кажете какво да правя
    Ако ти незнаеш какво да правиш ние ли ще знаем? И плюс тва " да си станем гаджета" ми звучи адцки тъпо. Се пак сичко си зависи от вас двамата, ако той не ти показва, че те харесва квото и да правиш той няма да ти обърне внимание!
    А аз на 11г. още си играех с Барбита и ме беше страх от тъмното
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    мило дете,
    +1 много добре казано,аз съм на същото мнение

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Град
    isperih
    Не приемам нищо, което казваш, защото си едно недорасло хлапе!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

11
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

АБЕЕ МОМИЧЕ Я СЕ СТЕГНИ И КАТО ТРЪГНЕШ С НЕГО МНОГО ЛИ ЩЕ ТИ Е РАДОСТНО ДА СЕ ДЪРЖИТЕ САМО ЗА РЪКА И ДА СЕ ЦУНКАТЕ ПО БУЗКАТА
    НЕДЕЙ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ТАКИВА НЕЩА
    ИЗЧАКАЙ ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОНЕ КАТО ЩЕ Е ВРЪЗКА ДА Е ВРЪЗКА ИЗЖИВЕЙ СИ ДЕТЦИТЕ ГОДИНИ
    НО НАИСТИНА И НЯМА ЛОШО ДА СЕ ЗАРИБЯВАШ С ММЧЕНЦЕТО НО НЕДЕЙ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАШ В ИЗКАЗВАНИЯТА СИ

изчакай малко да пораснеш и тогава мисли за гадже.. не че аз съм много голяма,но това все пак е нещо като детско овлечение или детска любов но ако толкова го харесваш кажи му,нищо няма да изгубиш :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си