.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Най-добрият приятел...

Какво бихте направили ако вашият най-добър приятел ви зареже и заедно с него цялата компания с която се движиш?
    И се скарате за гаджета (на вас не ви допада гаджето на приятеля ви и му го казвате "че този човек не е за него" а той да се разсърди за думите ви)....?Моля кажете свойто мнение.
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Град
    В думите на хората ;)
    Никога не бих се разсърдил на най-добрата ми приятелка заради мнението и.Явно просто не ти е толкова добър приятел колкото си мислиш.

Re: Най-добрият приятел...

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    Какво бихте направили ако вашият най-добър приятел ви зареже и заедно с него цялата компания с която се движиш?
    И се скарате за гаджета (на вас не ви допада гаджето на приятеля ви и му го казвате "че този човек не е за него" а той да се разсърди за думите ви)....?Моля кажете свойто мнение.

Все пак тва си е неговото гадже ...

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Никога не бих се разсърдил на най-добрата ми приятелка заради мнението и.Явно просто не ти е толкова добър приятел колкото си мислиш.
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не мога да преценявам кой за кого е Ако ми се разсърди за такова нещо..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен
    никой от тези не ти е истински приятел слушай сега как да се измъкнеш ... записваш се на някакав спорт или нещо др ... запознавяш се с др хора ... алабала гъзарчета тъй онуй ... ии старата ти компания ще те потърси .. нз но ми се струва че не мислят мн хуави неща за теб ии не им пука за теб ии са фр с приятелката тии ... намери си нова яка кмпания ии после дори да ти се извиняват .. ги отрежии за да разберат че струваш!

ТОВА НЕ СА НИКАКВИ ПРИЯТЕЛИ КАЗВАТ СЕ ПРЕДАТЕЛИ

Град
    Sofiq
    Това си е чисто предателство!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Помисли над думата "Приятел" ..не мисля ,че с този човек сте приятели...

Re: Най-добрият приятел...

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    Аз направих точно това, изразих мнението си пред най - добрата си приятелка и к'во стана, накрая аз останах прецаканата. Вече от 6 месеца насам се държи с мен сякъш съм животно. Ае еба ли му, вече не ми пука да прави к'вот си иска , аз и казах кат приятелка просто какво мисля, а тя взе че ме намрази ... пфф! Жалки хора
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си