- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрият приятел...
Какво бихте направили ако вашият най-добър приятел ви зареже и заедно с него цялата компания с която се движиш?
И се скарате за гаджета (на вас не ви допада гаджето на приятеля ви и му го казвате "че този човек не е за него" а той да се разсърди за думите ви)....?Моля кажете свойто мнение.
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Никога не бих се разсърдил на най-добрата ми приятелка заради мнението и.Явно просто не ти е толкова добър приятел колкото си мислиш.
Първоначално написано от PLEYGIRL
Все пак тва си е неговото гадже ...
Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Не мога да преценявам кой за кого еАко ми се разсърди за такова нещо..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
никой от тези не ти е истински приятел слушай сега как да се измъкнеш ... записваш се на някакав спорт или нещо др ... запознавяш се с др хора ... алабала гъзарчета тъй онуй ... ии старата ти компания ще те потърси .. нз но ми се струва че не мислят мн хуави неща за теб ии не им пука за теб ии са фр с приятелката тии ... намери си нова яка кмпания ии после дори да ти се извиняват .. ги отрежии за да разберат че струваш!
Това си е чисто предателство!
Помисли над думата "Приятел" ..не мисля ,че с този човек сте приятели...
Аз направих точно това, изразих мнението си пред най - добрата си приятелка и к'во стана, накрая аз останах прецаканата. Вече от 6 месеца насам се държи с мен сякъш съм животно. Ае еба ли му, вече не ми пука да прави к'вот си иска , аз и казах кат приятелка просто какво мисля, а тя взе че ме намрази ... пфф! Жалки хораПървоначално написано от PLEYGIRL
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първоначално написано от got2Bthe1
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!