- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще имат ли ви доверие?
Не пуша, не пия, но много често чувам мои прятели да каэват, че родителите им нямат доверие в тях относно... цигари и алкохол(например).Има ли хорар които имат същия проблем???
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In
Не, имат ми доверие относно всичко и го демонстрират.
Envoi moi ! ;]
За мое огромно щастие ми имат 100%-во доверие!!!
Да, родителите ми ми имат доверие![]()
Обаче аз на моето дете няма да му вярвам на 100 %![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Нямат ми абсолютно никво доверие просто толкова много пъти съм се излагал че няма накъде.То не с пушнето то не с прибирането на 4 крака...
Имат ми щом нищо не ми казват..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не нямат ми ..толкова глупави неща съм правила и съм ги лъгала че ...
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
имат ми огромно доверие за всичко![]()
аз съм добро дитенци :P![]()
Имаше един период,в който не ми вярваха за най-малкото дори. ( е сама си бях виновна) Малко след това си върнах доверието им ии ... не съм го губила повече никога,но и не съм ги лъгала от тогава... ее само за дребни неща![]()
Уж ми имат...
ама за цигарите и алкохола..не знам,но съм сигурна,че затова аз няма да имам на детето миМайка ми всеки път като се прибера и мириша на цигари (ама и аспирацията на някои кафета е много слаба де
) ме пита колко съм изпушила....
Лошото е,че понякога за малко да си призная...
ии се отклоних леко от темата...![]()
Мии според мен наще ми имат доверие относно алкохола и цигарите и т.н.. Но пък се притесняват адски много и това е доста кофти ;\
Малеее на половината потребители родителите не им гласуват доверие - УЖАС!!!
![]()
Аз пък вчера се убедих за пореден път,колко голямо доверие ми имат нашитеЩом без никакво мрънкане и разпитване ми позволиха това лято да отидем с една приятелка за по седмица в Турция и Гърция ....
![]()
![]()
Две седмици извън България само с най-добрата ми приятелка ... Какво повече може да иска човек
А като се приберем ще ходим с компанията за 1 месец и в Кранево,Албена и Слънчев бряг ...
![]()
![]()
![]()
Едно 90% ми имат доверие за другите 10 се съмняват в някои работи![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ми казават,че ми имат,ама не го показват
Имат ми доверие, да. Но пък и никога за нищо не съм ги лъгала и съм била искрена. Ако пробвах нещо ново, казвах на майка ми. Ако обаче например нашите ме бяха хванали с фас преди да им кажа, че съм пробвала, надали щяха да ми гласуват такова доверие.
Но и не съм на 14 вече, че да допускат, че мога да действам без да мисля. Не че възрастта винаги е критерий...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми да, имат ми доверие, ама за баща ми не съм сигурна, пък и аз при него малко се излагам (странно....). Дори понякога като му казвам нещо дето си е истина нали, и като го погледна в очите даже и аз самата не си вярвам, въпреки че не го лъжа.....иначе баща ми не е няккъв супер строг, просто притежава респект, или и аз незнам какво..
![]()
Никота не ми се доверяват напълно,нали си знаят какво проклето говедо съм