.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в паранормалното!

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

70 77,78%
  • Не съм мислил (а) за това.

7 7,78%
  • Незнам.

13 14,44%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Като цяло вярвам в паранормалното, но не във всичко.. Дано разбрахте
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не . Приемаш Полтъргайст но отхвърляш баба-ти да се разхожда по семейната къща на лунна светлина ?

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Не . Приемаш Полтъргайст но отхвърляш баба-ти да се разхожда по семейната къща на лунна светлина ?
    Ако разменим нещата на двете неща може и да се получи нещо. Лично аз в Полтъргайст не вярвам..
    Баща ми обаче ми е разказвал, че когато бил малък и баба му починала след това той е чувал стъпки под прозореца на неговата стая. А там е минавала баба му всяка вечер за да отиде да си налее вода от чешмата. Той е помислил, че си въобразява, но след като и сестра му си дошла (учела в друг град) и тя му казала, че ги чува. Двамата казали на родителите си и те потвърдили, че се чуват стъпките на бабата.. Но не са им казали, защото не искали да ги плашат.
    Ето в това вярвам..

Тъй като в свободното си време се занимавам с психология съм на мнение, че това са внушения. Правени са експерименти например влизат в една стара къща 10 човека в 10 различни стай да стоят цяла нощ. На всеки се казва различна легенда за духове. На първият: тука всяка нощ се слушат стъпки. На втория: тук всяка нощ се чуват викове. И така на всеки различно нещо. След края на нощта всеки казва, че е изживял това което са му казали преди експеримента.

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от wtfomfgg
    Само прост и ограничен човек ще вярва в извънземни , дори не знаете какви са разстоянията в галактиката , също съм сигурен ,че не знаете ,че някои звезди които виждаме сега са спрели да съществуват преди повече от милион години , защото тогава е започнал да пътува 1вия лъч светлина до нас, когато дори не е имало слънчева система .
    По-скоро само прост и ограничен човек може да вярва,че в необятния космос може само на наща жалка и мижава планета да съществува живот.Навсичкото отгоре са намирани както извънземни,така и корабите им.Само ако знаиш какви неща има в НАСА.
    И в призраци вярвам.Понякога вечер като си лягам,се чува едно като влачене на крака и аз си мисля,че са нащи обаче не са.Като се отваря или затваря някоя врата вкъщи се чува.А при това влачене се чуват само стъпки и това е.И не е от съседите(мога да се ориентиръм от къде идва звука).Също така като си лягам понякога усещам една хладина по лицето си все едно някои диша.

Сега някой ако го чете това много ще ми се смей,ама мен ме е страх от такива работи.Отделно съм чувала и други странни звуци.

Genetix Аз съм на мнение, че това не са внушения. Баща ми е бил прекалено малък за да разбере какво всъщност е станало и да проумее, че щом жената е умряла няма как отново да минава под прозореца. Родителите му са били далеч от мястото, където е минавала бабата, но пак са чували както и преди. Всичко е било, както когато бабата е била жива и здрава.. и е минавала от там. Не мисля, че едно внушение може да продължи толкова дълго.. Разбира се, от загубата може да са имали някакви внушения.. Но да са ги имали няколко дни, не седмици, месеци..

Внушението има много по-голяма сила от колкото си мислиш. Внушението ни кара да виждаме, чуваме и усещаме неща които не са там. В далечното минало древни философи са правели експерименти дават на човек чаша с безвредно питие да го изпие след което ми казват, че е било отрова 3 от 10 човека умрели само при мисълта, че са изпили отрова. Хората лекуват рак като си внушат, че го могат (плацебо ефект).

Не знам как стоят нещата с твоята история тъй като не сам герой в нея. Но като бяхме малки имаше един лош батко който ни разказваше страшни истории. Много се бях повлиял от тях и започнах да слушам стъпки да сънувам кошмари дори и съм халюцинирал. Всичко е до психика.

Задник съм!

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Според мен ту има ,ту няма..Аз съм 50/50 ..Моята теза е ,че след като човек умре душата му излиза от тялото.Защото нали е доказано ,че след като умре човек тялото му олеквало с незнам си колко грама или килограма.Мисля си ,че тази душа ,която излиза от човека си търси друго тяло ,в което да се пренесе.Да кажем в новородено бебе.Не сте ли виждали малко дете с мислене като на възрастен или възрастен с държание като на 2 годишно дете?!?
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Цитирай Първоначално написано от SpunkRansom
    Според мен ту има ,ту няма..Аз съм 50/50 ..Моята теза е ,че след като човек умре душата му излиза от тялото.Защото нали е доказано ,че след като умре човек тялото му олеквало с незнам си колко грама или килограма.Мисля си ,че тази душа ,която излиза от човека си търси друго тяло ,в което да се пренесе.Да кажем в новородено бебе.Не сте ли виждали малко дете с мислене като на възрастен или възрастен с държание като на 2 годишно дете?!?
    След смъртта тялото на човек олеква с 21 грама. Това се дължи на проста физика. Магнитите се привличат по силно от земната гравитация и те тежат повече от нормалното. Е когато сме живи през мозъка и нервите ни преминават хиляди био-електрични сигнали. Което наелектризира тялото ни като един голям магнит. Когато човек умре електричните сигнали изчезват и тялото ни вече не е наелектризиран което се привлича по малко от земята(става по лек). Тъй като на всички работата на нервите и мозъците ни е сходна след смъртта ние всички олекваме с 21 грама.

Все пак Айнщайн е доказал, че енергията има маса. Е точно тази био-електрична енергия има маса когато умрем няма енергия няма 21 грама. :P

PS. Според други проучвания след смъртта сфинктера се отпуска и олекваме. Но това е само теория.

Задник съм!

Но като бяхме малки имаше един лош батко който ни разказваше страшни истории. Много се бях повлиял от тях и започнах да слушам стъпки да сънувам кошмари дори и съм халюцинирал. Всичко е до психика.
    Аз съм на мнение, че всичко си е индивидуално..
    Като малка обичах да слушам истории за духове, дама Пика и другите там.. Колкото и изплашена да бях, никога не съм чувала свистения (описани в историите) и никога не съм си въобразявала, че виждам разни неща в огледалото освен самата себе си.
    Дори и сега, когато с някоя приятелка гледаме филм на ужасите (но не поредната уж страшна бозица) и след това с часове не смеем да си легнем.. Дори тогава не съм си въобразявала, че чувам разни неща. Единственото нещо, което усещах винаги е било чист страх. Нищо повече, нищо по-малко.

Еее разбира се, че индивидуално. Имай в предвид, че тогава бях в детска градина

Задник съм!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз си имам логично и почти научно обяснение за всяко паранормално и свръхестествено явление, обаче избягвам да го споменавам, защото започват спорове на научна и религиозна тематика...
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Имам го в предвид
    Аз и тогава и сега си падам по страха.. не знам защо е така, ама..

Имам го в предвид
    Аз и тогава и сега си падам по страха.. не знам защо е така, ама..
    Adrenaline keeps me in the game!

Gavin Rossdale - Adrenaline
    Да не си пристрастена към адреналина :P

Задник съм!

Възможно е.. Няма лошо

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Само прост и ограничен човек ще вярва в извънземни , дори не знаете какви са разстоянията в галактиката , също съм сигурен ,че не знаете ,че някои звезди които виждаме сега са спрели да съществуват преди повече от милион години , защото тогава е започнал да пътува 1вия лъч светлина до нас, когато дори не е имало слънчева система .
    По-скоро само прост и ограничен човек може да вярва,че в необятния космос може само на наща жалка и мижава планета да съществува живот.Навсичкото отгоре са намирани както извънземни,така и корабите им.Само ако знаиш какви неща има в НАСА.
    И в призраци вярвам.Понякога вечер като си лягам,се чува едно като влачене на крака и аз си мисля,че са нащи обаче не са.Като се отваря или затваря някоя врата вкъщи се чува.А при това влачене се чуват само стъпки и това е.И не е от съседите(мога да се ориентиръм от къде идва звука).Също така като си лягам понякога усещам една хладина по лицето си все едно някои диша.

Сега някой ако го чете това много ще ми се смей,ама мен ме е страх от такива работи.Отделно съм чувала и други странни звуци.

съгласен съм за това че само прост и ограничен човек може да смята че сме сами в космоса, и за тва че наса крият много работи. Но тва с кораба мисля че са американски измишльотини. Според мен първото извънземно ще е на Европа (спътник на Юпитер за неуките), някоя риба.
    The shadow of the wicker man is rising up again!
    http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550

Защо, мамка му, винаги когато стане въпрост за извънземни всички казват едно и също "бла бла, необятен космос, бла бла, не сме само ние в него" Хубаво, и аз не вярвам че ние сме единствените разумни форми на живот, но съвсем друг е въпроса дали тия извънземни контактуват с нас и дали въобще знаят за съществуването ни Аз по принцип вярвам, имат по-голямо влияние върху нас отколкото си мислим и че са наоколо, но просто исках да изтъкна това вечно недоизказване Но както и да е , темата е за паранормалното а извънземните НЕ са паранормални същества
    Аз лично допускам, че е възможно да не е само видимия ни свят, но има толкова много теории, че аз самия не знам вече на коя да вярвам хаха най ми харесва идеята, че всичките паранормални явления, като призраци, разни чудовища и т.н. са неща частично или временно попаднали по някакъв начин от някоя си паралелна вселена в нашата, Неси, Бигфут и т.н... ама пак, няма стабилни теории по въпроса

Според мен всичко е в магнитните полета.

Благодарение на рибите чрез еволюцията в мозъка ни е останал малък дял който се влияе от магнитното поле (Пр. Има ги в акулите и гълъбите). Та при нас това е рудиментарен орган. Правени са опити с мозъчна картина (ЕЕГ) променя се рязко магнитното поле около човек и се вижда как една малка част от мозъка реагира. Та една от теориите е, че на определени места където е известно, че има духове магнитните полета са доста високи (Пр. В една доста известна къща, не помня име, много хора са твърдят, че са наблюдавали духове после се доказа, че от старите стоманени легла и каменените стени се образува голямо магнитно поле в къщата). Та когато се намираме в такова поле този орган произвежда импулси които прескачат в съседните дялове. Мозъка се обърква от появилите се импулси, тъй като сме изгубили тази способност мозъка не чете тази информация и затова често решава, че това е звук ,образ или спомен. => Призрак

Е не мога да обяснявам :Д

Задник съм!

А бе честно да ви кажа направо не знам но може би има нещо.Аз лично мисля че е паралелен свят

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    По скоро вярвам в извънземни, 3 пъти ме отвличаха и така докато изтрезнея. Не вярвам в призраци, живея на 150 метра от гробища и досега се крият доста усърдно

Град
    Асеновград, България
    Сложи и отговор "Не"! Иначе вярвам във всичко, така наречено "паранормално", което иначе в повечето случаи си е много нормално, но никой не си е купил книжки да почете.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

о

мали
    ОБИЧАМ ТЕ

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от lipstik

мога да ти кажа,че след прочитането на поста ти далече не ми беше смешно......не ми се дорева,ама ми стана гадно и тежко..ако е истина това,което си написала довечера няма да спя..ще пропусна [-o<

Ти си бил изключително прост,бе!
    Ти сам си казваш:
    "дори не знаете какви са разстоянията в галактиката"...еми именно. Само пълен малоумник би вярвал,че човешката раса е единствената в цялата Вселена! Как въобще ви хрумват такива глупости...не знам.

Сега за духовете- Няма!Не съществуват!

Момче отива на гробището и моли един призрак да му гадае когя ще умре:
    -Призрако аре гадай ми кога ще умра
    -10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си