- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Духове и паранормални същества
хора вие да сте виждали нещо такова аз маи но намам снимки мисля че всеки е видял тая новина с извънземното като гледам нямат голяма тяло ше можем да ги убием но като гледам имат голям мозаксъдеики по главата
Абе темата е добра, но искам да напвавя едно уточнение. След като въпросът е 'дали вярваме', трябва да се изкажем 'дали вярваме', а не да тръгнем да обясняваме, че който не вярвал бил ограничен, щото нямало (например). Значи, има хора, които се занимават само с това нещо и не могат да дадат категоричен отговор дали има или няма със сигурност извънземни, само че някой си тук от форума знаел, че нямало и другите, които вярват били прости и ограничени, еми извинявам се на този, който го е написал, това си е негово право, ама не мога да се съглася. Със същия успех някой може да каже "който не вярва е ограничен и прост" и кво ще стане тогава - ще си се обиждаме докрай и това е - няма смисъл))
Аз лично вярвам, че някъде на милиардите космически тела има живот, и ако все пак не съм прав и няма такъв живот - то тогава си е чиста загуба на пространство...
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
.........
Като се каже призраци,демони и не знам си кво и хората си представят едни каспаровци,пък някви червени същества с рога иии кви ли не простотии.![]()
Вярвам.
бе май ги има
ОБИЧАМ ТЕ
сигурно ги има
never never let you go you are the one i'm surching for....
Никога нищо не се знае!![]()
Има само два начина да се справиш с жените..., но никой не ги знае.
Аз съм извънземно ама между нас да си остане, ок?![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Първоначално написано от lipstik
Значии за НАСА незнам кво крият,ама слушай знам че може да прозвоча супер психически откачила,но все пак всеки гледа филми-ако стане така че само заради издънките на НАСА се появят някви извънземни те са виновни и ако стане ша ги съдя!Аз имам нещастието да вярвам в такива неща но не съжалявам много но по-голямо нещастие е че аз също чувам нещо!Като клатушкане на стол е и ми изкарва дяволите!Когато стана да видя никого няма освен сестра ми и наще ама те спят.Значи незнам какво крият тея издънки от НАСА ама разбера ли нема да мога да спя макар че ровя из сайта им постоянно!
Докажат ли и най-малката следа за съществуването им ще летя до небето и то рамо до рамо с тях ама няма да съм в ракета!
За глупаците които не вярват макар и да има слепи и протрити доказателства(ще прозвуча малко като луд учен)има едва 2%ши***и процента за несъществуването и 98% за съществуването на разумни интелигентни може извън системни същества.Нищожно голяма разлика-предлагам или вярвайте или ми прочетете подписа!
![]()
![]()
В кво вярвате в кво не?Не ми пука,ама ако толкова не вярвате в нещо колкото на мен не ми пука че не вярвате-дръпнете една две ракий и веднага ще го срещнете и то двойно-супер промоция!
Вярвай на всеки му е добре!Първоначално написано от raduna
В кво вярвате в кво не?Не ми пука,ама ако толкова не вярвате в нещо колкото на мен не ми пука че не вярвате-дръпнете една две ракий и веднага ще го срещнете и то двойно-супер промоция!
Ти ни прекара през Кенеди в Далас и дори Розуел-оплетох се можеш да стане учен!Кажи повече за извънземните в Розуел-тва сам го пропуснала!Първоначално написано от Ilikeliljon
Ами аз всъщност имам доказателство за последното ти изказване!Първоначално написано от SpunkRansom
Имах господин чийто дъщеря чакаше дете всеки момент!Горкият човечец му прилоша,почина по пътя за болницата докато всички беряхме ум за него!Няколко часа след това класната ни съобщи че му се е родила внучка и си рекох-горкия човек няколко часа не доживя да си види внучето!Един умира друг да се роди-колко жалко отвратителен е живота-за разлика от повечето даскали той си беше много добър човека!
Знам но тва е абсолютно психически тъпо-Имам предвид и мен ме е страх но продължавам да чета мистерика,форуми,филми с духове извънземни и прочие-страх ме е но продължавам!Първоначално написано от Jumbie483
За жалост крият твърде много!За какво разследват като крият?Макар че всички знаем че разбира се може да са открили нещо!Дори КГБ разкриха че са открили първия извънземен хуманоид в една гробница в египет и то е бога Озирис.Защо НАСА не каже нещо също?!Да не би да жертват хората за да крият откритията си?Първоначално написано от WickerMan
Добре недей да изтрезняваш докато не те отвлекат толкова пъти че чак да ритнеш ракията и че видиш и духовете тогава ма няма да има пиячка!Първоначално написано от YakUZa777
Яхуу!Най-накрая някой да се сети!Как ше ги убием кат са умни-Чети за елини-има триъгълен щит хич нема да е лесно бате!Първоначално написано от ThEKiNgG
Цели се в мозъка може да спадне и да углупеят но уцели баш мафиота!
Майтап бе как ке ги убиеш ,ние дет сме прости в сравнение с тях!Нема да ти се даде лесно!
според мен не сме само във вселената. Все някъде живее още някой. А за духовете не знам. Признавам, че и мен ме дострашава понякога, но въпросът не е дали съществуват духове (за6щото 100 про съществуват), а ние как ги приямаме - дали се стахуваме, дали ни е интересно и т.н. Лично аз мисля, че духовете са тук не за да ни навредят, а за да ни помогнат и много ми се иска да преодолея страха си и да ми се отдаде възможност да видя дали съм успяла.![]()
Много ми е интересно как хората се опитват да си обяснят нещо, за което не разполагат с абсолютно никаква информация, а само с най-различни спекулации и догадки чрез научните ни знания. мислейки си че знаят всичко. Как ще видиш нещо тотално чуждо за нас с уред който разпознава само това, което е познато на нас. Казано така звучи като пълен парадокс и си е точно такъв. Но така правят всички дори т.н. "фенове на паранормалното" - обясняват си свръхматериалното или нематериалното с помощта на физичния ни свят и то само познатия ни такъв.
Иначе по темата не мога да кажа дали вярвам в духове и тайствени космонавти, а и не считам, че изобщо е от някакво значение за нас хората. (и без това си имаме достатъчно други проблеми). Все пак да изкажа мнение - темата за духовете е доста интересна, но ако всеки умрял човек остава като дух може да пресметнете какво преселение ще се получи. Смята се че само хора с недовършена работа остават. но какво може да свърши един дух освен да плаши хората. За извънземните спекулациите са по-големи и по вълнуващи. Тук има вероятности от ужасни чудовища с огромна мощ, искащи само да ни изпепелят, до мирни създания желаещи само да ни помогнат в развитието ни. Наистина спектъра на въображението е голям почти колкото е голяма вселената и аз както всички вие мога само да спекулирам и да гадая. Все пак все още, независимо от бактериите ( които въобще не дават надежда за бъдещ живот, а само за бегла наченка на такъв) няма никъде доказателство за възможен човекоподобен живот. Имам предвид, че все още не е открита планета "двойник" на Земята. Ако има извънземни те трябва да живеят на изключително отдалечена галактика и ако наистина са идвали и са тук тогава имат изумително развита технология, което след и до огромно културно развитие и изключителен гений и както е казал Пушкин геният отрича злото. Така че спокойно хора!
П.П. неутрино частиците могат да минават през стени, което отрича възможността да са видими и ако хора наистина са виждали духове то те няма как да са направени от неутрино![]()
Много ми е интересно как хората се опитват да си обяснят нещо, за което не разполагат с абсолютно никаква информация, а само с най-различни спекулации и догадки чрез научните ни знания. мислейки си че знаят всичко. Как ще видиш нещо тотално чуждо за нас с уред който разпознава само това, което е познато на нас. Казано така звучи като пълен парадокс и си е точно такъв. Но така правят всички дори т.н. "фенове на паранормалното" - обясняват си свръхматериалното или нематериалното с помощта на физичния ни свят и то само познатия ни такъв.
Иначе по темата не мога да кажа дали вярвам в духове и тайствени космонавти, а и не считам, че изобщо е от някакво значение за нас хората. (и без това си имаме достатъчно други проблеми). Все пак да изкажа мнение - темата за духовете е доста интересна, но ако всеки умрял човек остава като дух може да пресметнете какво преселение ще се получи. Смята се че само хора с недовършена работа остават. но какво може да свърши един дух освен да плаши хората . За извънземните спекулациите са по-големи и по вълнуващи. Тук има вероятности от ужасни чудовища с огромна мощ, искащи само да ни изпепелят, до мирни създания желаещи само да ни помогнат в развитието ни. Наистина спектъра на въображението е голям почти колкото е голяма вселената и аз както всички вие мога само да спекулирам и да гадая. Все пак все още, независимо от бактериите ( които въобще не дават надежда за бъдещ живот, а само за бегла наченка на такъв) няма никъде доказателство за възможен човекоподобен живот. Имам предвид, че все още не е открита планета "двойник" на Земята. Ако има извънземни те трябва да живеят на изключително отдалечена галактика и ако наистина са идвали и са тук тогава имат изумително развита технология, което след и до огромно културно развитие и изключителен гений и както е казал Пушкин геният отрича злото. Така че спокойно хора!
П.П. неутрино частиците могат да минават през стени, което отрича възможността да са видими и ако хора наистина са виждали духове то те няма как да са направени от неутрино
П.П. 2 Много се извинявам за технологичната си некадърност!![]()