.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в паранормалното!

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

70 77,78%
  • Не съм мислил (а) за това.

7 7,78%
  • Незнам.

13 14,44%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Супер фен
    хора вие да сте виждали нещо такова аз маи но намам снимки мисля че всеки е видял тая новина с извънземното като гледам нямат голяма тяло ше можем да ги убием но като гледам имат голям мозак съдеики по главата

Супер фен Аватара на storex
    Абе темата е добра, но искам да напвавя едно уточнение. След като въпросът е 'дали вярваме', трябва да се изкажем 'дали вярваме', а не да тръгнем да обясняваме, че който не вярвал бил ограничен, щото нямало (например). Значи, има хора, които се занимават само с това нещо и не могат да дадат категоричен отговор дали има или няма със сигурност извънземни, само че някой си тук от форума знаел, че нямало и другите, които вярват били прости и ограничени, еми извинявам се на този, който го е написал, това си е негово право, ама не мога да се съглася. Със същия успех някой може да каже "който не вярва е ограничен и прост" и кво ще стане тогава - ще си се обиждаме докрай и това е - няма смисъл ))
    Аз лично вярвам, че някъде на милиардите космически тела има живот, и ако все пак не съм прав и няма такъв живот - то тогава си е чиста загуба на пространство...
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Като се каже призраци,демони и не знам си кво и хората си представят едни каспаровци,пък някви червени същества с рога иии кви ли не простотии.

Вярвам.

бе май ги има
    ОБИЧАМ ТЕ

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    сигурно ги има
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Никога нищо не се знае!
    Има само два начина да се справиш с жените..., но никой не ги знае.

Аз съм извънземно ама между нас да си остане, ок?
    Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от wtfomfgg
    Само прост и ограничен човек ще вярва в извънземни , дори не знаете какви са разстоянията в галактиката , също съм сигурен ,че не знаете ,че някои звезди които виждаме сега са спрели да съществуват преди повече от милион години , защото тогава е започнал да пътува 1вия лъч светлина до нас, когато дори не е имало слънчева система .
    По-скоро само прост и ограничен човек може да вярва,че в необятния космос може само на наща жалка и мижава планета да съществува живот.Навсичкото отгоре са намирани както извънземни,така и корабите им.Само ако знаиш какви неща има в НАСА.
    И в призраци вярвам.Понякога вечер като си лягам,се чува едно като влачене на крака и аз си мисля,че са нащи обаче не са.Като се отваря или затваря някоя врата вкъщи се чува.А при това влачене се чуват само стъпки и това е.И не е от съседите(мога да се ориентиръм от къде идва звука).Също така като си лягам понякога усещам една хладина по лицето си все едно някои диша.

Сега някой ако го чете това много ще ми се смей,ама мен ме е страх от такива работи.Отделно съм чувала и други странни звуци.

Значии за НАСА незнам кво крият,ама слушай знам че може да прозвоча супер психически откачила,но все пак всеки гледа филми-ако стане така че само заради издънките на НАСА се появят някви извънземни те са виновни и ако стане ша ги съдя!Аз имам нещастието да вярвам в такива неща но не съжалявам много но по-голямо нещастие е че аз също чувам нещо!Като клатушкане на стол е и ми изкарва дяволите!Когато стана да видя никого няма освен сестра ми и наще ама те спят.Значи незнам какво крият тея издънки от НАСА ама разбера ли нема да мога да спя макар че ровя из сайта им постоянно!
    Докажат ли и най-малката следа за съществуването им ще летя до небето и то рамо до рамо с тях ама няма да съм в ракета!
    За глупаците които не вярват макар и да има слепи и протрити доказателства(ще прозвуча малко като луд учен)има едва 2%ши***и процента за несъществуването и 98% за съществуването на разумни интелигентни може извън системни същества.Нищожно голяма разлика-предлагам или вярвайте или ми прочетете подписа!
    В кво вярвате в кво не?Не ми пука,ама ако толкова не вярвате в нещо колкото на мен не ми пука че не вярвате-дръпнете една две ракий и веднага ще го срещнете и то двойно-супер промоция!

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Аз не съм срещала, но вярвам, че има

П.П. обаче не искам да ги срещам - без тях ми е добре
    Вярвай на всеки му е добре!
    В кво вярвате в кво не?Не ми пука,ама ако толкова не вярвате в нещо колкото на мен не ми пука че не вярвате-дръпнете една две ракий и веднага ще го срещнете и то двойно-супер промоция!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Че вероятно има извънземни има, дори съм чел едни доста спекулативни идеи, че Кенеди бил убит, защото в речта си в Далас щял да разкрива, че при Розуел всъщност са намерили извънземни, но това както казах си е спекулативно. Колкото до духове, аз съм човек на науката донякъде и мога да кажа, че няма нещо, което да не може да се засече със специална апаратура, тъй като духа вероятно ще е някакъв тип енергия, той може да бъде "видян" чрез специална апаратура, има апарати за нощно виждане, инфрачервени лъчи, рентгенови лъчи, топлинно излъчване, макар, че трудно биха направили това има дори детектори за супер неуловимата частица неутрино (представете си слой олово с дебелина една светлинна година, тоест разстоянието, което изминава светлината за една година, този слой може да спре само три частици неутрино), така че ако има е много вероятно да се види.
    Ти ни прекара през Кенеди в Далас и дори Розуел-оплетох се можеш да стане учен!Кажи повече за извънземните в Розуел-тва сам го пропуснала!

Цитирай Първоначално написано от SpunkRansom
    Според мен ту има ,ту няма..Аз съм 50/50 ..Моята теза е ,че след като човек умре душата му излиза от тялото.Защото нали е доказано ,че след като умре човек тялото му олеквало с незнам си колко грама или килограма.Мисля си ,че тази душа ,която излиза от човека си търси друго тяло ,в което да се пренесе.Да кажем в новородено бебе.Не сте ли виждали малко дете с мислене като на възрастен или възрастен с държание като на 2 годишно дете?!?
    Ами аз всъщност имам доказателство за последното ти изказване!
    Имах господин чийто дъщеря чакаше дете всеки момент!Горкият човечец му прилоша,почина по пътя за болницата докато всички беряхме ум за него!Няколко часа след това класната ни съобщи че му се е родила внучка и си рекох-горкия човек няколко часа не доживя да си види внучето!Един умира друг да се роди-колко жалко отвратителен е живота-за разлика от повечето даскали той си беше много добър човека!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Еее разбира се, че индивидуално. Имай в предвид, че тогава бях в детска градина
    Имам го в предвид
    Аз и тогава и сега си падам по страха.. не знам защо е така, ама..
    Знам но тва е абсолютно психически тъпо-Имам предвид и мен ме е страх но продължавам да чета мистерика,форуми,филми с духове извънземни и прочие-страх ме е но продължавам!

Цитирай Първоначално написано от WickerMan
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от wtfomfgg
    Само прост и ограничен човек ще вярва в извънземни , дори не знаете какви са разстоянията в галактиката , също съм сигурен ,че не знаете ,че някои звезди които виждаме сега са спрели да съществуват преди повече от милион години , защото тогава е започнал да пътува 1вия лъч светлина до нас, когато дори не е имало слънчева система .
    По-скоро само прост и ограничен човек може да вярва,че в необятния космос може само на наща жалка и мижава планета да съществува живот.Навсичкото отгоре са намирани както извънземни,така и корабите им.Само ако знаиш какви неща има в НАСА.
    И в призраци вярвам.Понякога вечер като си лягам,се чува едно като влачене на крака и аз си мисля,че са нащи обаче не са.Като се отваря или затваря някоя врата вкъщи се чува.А при това влачене се чуват само стъпки и това е.И не е от съседите(мога да се ориентиръм от къде идва звука).Също така като си лягам понякога усещам една хладина по лицето си все едно някои диша.

Сега някой ако го чете това много ще ми се смей,ама мен ме е страх от такива работи.Отделно съм чувала и други странни звуци.

съгласен съм за това че само прост и ограничен човек може да смята че сме сами в космоса, и за тва че наса крият много работи. Но тва с кораба мисля че са американски измишльотини. Според мен първото извънземно ще е на Европа (спътник на Юпитер за неуките), някоя риба.
    За жалост крият твърде много!За какво разследват като крият?Макар че всички знаем че разбира се може да са открили нещо!Дори КГБ разкриха че са открили първия извънземен хуманоид в една гробница в египет и то е бога Озирис.Защо НАСА не каже нещо също?!Да не би да жертват хората за да крият откритията си?

Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    По скоро вярвам в извънземни, 3 пъти ме отвличаха и така докато изтрезнея. Не вярвам в призраци, живея на 150 метра от гробища и досега се крият доста усърдно
    Добре недей да изтрезняваш докато не те отвлекат толкова пъти че чак да ритнеш ракията и че видиш и духовете тогава ма няма да има пиячка!

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    хора вие да сте виждали нещо такова аз маи но намам снимки мисля че всеки е видял тая новина с извънземното като гледам нямат голяма тяло ше можем да ги убием но като гледам имат голям мозак съдеики по главата
    Яхуу!Най-накрая някой да се сети!Как ше ги убием кат са умни-Чети за елини-има триъгълен щит хич нема да е лесно бате!
    Цели се в мозъка може да спадне и да углупеят но уцели баш мафиота!
    Майтап бе как ке ги убиеш ,ние дет сме прости в сравнение с тях!Нема да ти се даде лесно!

според мен не сме само във вселената. Все някъде живее още някой. А за духовете не знам. Признавам, че и мен ме дострашава понякога, но въпросът не е дали съществуват духове (за6щото 100 про съществуват), а ние как ги приямаме - дали се стахуваме, дали ни е интересно и т.н. Лично аз мисля, че духовете са тук не за да ни навредят, а за да ни помогнат и много ми се иска да преодолея страха си и да ми се отдаде възможност да видя дали съм успяла.

Аз не вярвам в тия неща .

Много ми е интересно как хората се опитват да си обяснят нещо, за което не разполагат с абсолютно никаква информация, а само с най-различни спекулации и догадки чрез научните ни знания. мислейки си че знаят всичко. Как ще видиш нещо тотално чуждо за нас с уред който разпознава само това, което е познато на нас. Казано така звучи като пълен парадокс и си е точно такъв. Но така правят всички дори т.н. "фенове на паранормалното" - обясняват си свръхматериалното или нематериалното с помощта на физичния ни свят и то само познатия ни такъв.
    Иначе по темата не мога да кажа дали вярвам в духове и тайствени космонавти, а и не считам, че изобщо е от някакво значение за нас хората. (и без това си имаме достатъчно други проблеми). Все пак да изкажа мнение - темата за духовете е доста интересна, но ако всеки умрял човек остава като дух може да пресметнете какво преселение ще се получи. Смята се че само хора с недовършена работа остават. но какво може да свърши един дух освен да плаши хората . За извънземните спекулациите са по-големи и по вълнуващи. Тук има вероятности от ужасни чудовища с огромна мощ, искащи само да ни изпепелят, до мирни създания желаещи само да ни помогнат в развитието ни. Наистина спектъра на въображението е голям почти колкото е голяма вселената и аз както всички вие мога само да спекулирам и да гадая. Все пак все още, независимо от бактериите ( които въобще не дават надежда за бъдещ живот, а само за бегла наченка на такъв) няма никъде доказателство за възможен човекоподобен живот. Имам предвид, че все още не е открита планета "двойник" на Земята. Ако има извънземни те трябва да живеят на изключително отдалечена галактика и ако наистина са идвали и са тук тогава имат изумително развита технология, което след и до огромно културно развитие и изключителен гений и както е казал Пушкин геният отрича злото. Така че спокойно хора!
    П.П. неутрино частиците могат да минават през стени, което отрича възможността да са видими и ако хора наистина са виждали духове то те няма как да са направени от неутрино

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    Че вероятно има извънземни има, дори съм чел едни доста спекулативни идеи, че Кенеди бил убит, защото в речта си в Далас щял да разкрива, че при Розуел всъщност са намерили извънземни, но това както казах си е спекулативно. Колкото до духове, аз съм човек на науката донякъде и мога да кажа, че няма нещо, което да не може да се засече със специална апаратура, тъй като духа вероятно ще е някакъв тип енергия, той може да бъде "видян" чрез специална апаратура, има апарати за нощно виждане, инфрачервени лъчи, рентгенови лъчи, топлинно излъчване, макар, че трудно биха направили това има дори детектори за супер неуловимата частица неутрино (представете си слой олово с дебелина една светлинна година, тоест разстоянието, което изминава светлината за една година, този слой може да спре само три частици неутрино), така че ако има е много вероятно да се види.
    Много ми е интересно как хората се опитват да си обяснят нещо, за което не разполагат с абсолютно никаква информация, а само с най-различни спекулации и догадки чрез научните ни знания. мислейки си че знаят всичко. Как ще видиш нещо тотално чуждо за нас с уред който разпознава само това, което е познато на нас. Казано така звучи като пълен парадокс и си е точно такъв. Но така правят всички дори т.н. "фенове на паранормалното" - обясняват си свръхматериалното или нематериалното с помощта на физичния ни свят и то само познатия ни такъв.
    Иначе по темата не мога да кажа дали вярвам в духове и тайствени космонавти, а и не считам, че изобщо е от някакво значение за нас хората. (и без това си имаме достатъчно други проблеми). Все пак да изкажа мнение - темата за духовете е доста интересна, но ако всеки умрял човек остава като дух може да пресметнете какво преселение ще се получи. Смята се че само хора с недовършена работа остават. но какво може да свърши един дух освен да плаши хората . За извънземните спекулациите са по-големи и по вълнуващи. Тук има вероятности от ужасни чудовища с огромна мощ, искащи само да ни изпепелят, до мирни създания желаещи само да ни помогнат в развитието ни. Наистина спектъра на въображението е голям почти колкото е голяма вселената и аз както всички вие мога само да спекулирам и да гадая. Все пак все още, независимо от бактериите ( които въобще не дават надежда за бъдещ живот, а само за бегла наченка на такъв) няма никъде доказателство за възможен човекоподобен живот. Имам предвид, че все още не е открита планета "двойник" на Земята. Ако има извънземни те трябва да живеят на изключително отдалечена галактика и ако наистина са идвали и са тук тогава имат изумително развита технология, което след и до огромно културно развитие и изключителен гений и както е казал Пушкин геният отрича злото. Така че спокойно хора!
    П.П. неутрино частиците могат да минават през стени, което отрича възможността да са видими и ако хора наистина са виждали духове то те няма как да са направени от неутрино
    П.П. 2 Много се извинявам за технологичната си некадърност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си