Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
Aми след 20 дена ставам на 17, "най - накрая намери човек , обаче само 1 - единтсвен , който да обичаш и да те обича ! " - това е като мисията невъзможна . Мерси, за съвета, само дето не смятам, че като са ми объркани чувсвата съм к***а (при положение, че съм си показвала чувствата единствено за 5 годишната любов, защото бяхме заедно и гои обичах.) Да, всичко си беше заплетено повече от представеното, факт е, че трябва да ги забравя, но идеята е, че 5 годишната любов ми е едва ли не съсед, а Р. е от училище. Мисълта ми е давайте по-точен отг от забрави ги и тримата ..

Не беее ! Нямам за идея да те наричам к*рва .. ,, Просто го казах , защото не намерих друга дума за заплетената ти ситуация със всичките момчета затова ,, Ми по - точен отговор едва ли мога да ти дам Лошо е , че си обкръжена от тях , не ти предлагам да се бориш за който и да е от тях , сама мисля , че беше казала , че не искаш да преповтаряш нещата .. Единственото което ти остава е да сте само приятели ,, И колкото и невъзможно да ти се струва трябва да опитваш да търсиш този 'единствения'