- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ProShow Gold
Еми по-добре изполозвай Movie Maker![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
уТ сАмОзАгУбЕнИ, пРаЗнОгЛаВи, аНтИиНтЕлИгЕнТнИ, мАлОуМнО-уМоЗаКлЮчИт ЕлНи, пРоСтИ мОрАлНо-дЕгРаДиРаЛи, мАтЕрИаЛнО иЗвИсЕнИ, нЕсЪсТоЯтЕлНо оРиЕнТиРаНи, кРиТиЧнО оТбЛъСкВаЩи мОмЧеТа мИ пИсНа!!!
и аз помислих същото преди малко-че ми е прецакана защото излиза надпис, а тя просто искала лиценз. лесно е -просто си я свали на ново от някъде с крак и готово.при мен се получи-вече го няма гадния надпис.дано не съм закъсняла с отговора и да помогна.
nqkoi da mi kaje kak da zapameta klipa sled kato e gotov za pyrvi pyt rabota s tazi programa i o6te nz kak stava![]()
Някой може ли да ми помогне със слагането на музика. Как мога да махна звука от там, където съм изрязвала?
ee hora q taq programka proshow gold nqkoi moje li da mi kaje kak moga da sleq primerno dve izobrajeniq ili izobrajenie i animaciika shoty ne6to ne se poly4awa pls ms predvaritelno![]()
![]()
..You тнink I'm iнvisible :d..xex..I'm $orry.. I forGoT you'rE blinD..:d
първо трябва да натиснеш save и след като се запази натискаш create и то надолу се появяват.аз попринцип записвам филмчета т.е. VIDEO FILEПървоначално написано от outrazor
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
а от каде да я дръпна с крак ПЛСПървоначално написано от Анонимко
![]()
█ 0% Nerdy ☺
██████ 50% Music freakk ♫
███████████ 100% Scene Kid ♥
Подкрепям.Особено версия 7 е много добраПървоначално написано от Maskata
![]()
Dun have uan...
And wut nawl ??