.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ProShow Gold

Hybrid View

ProShow Gold

Ако някои знае как да махна надписа на програмката ProShow Gold пояжяжа се едно лого на програмкат акато пража клип4ето и незна как да го махна ако някой знае нека да каже

Kotencetooo`InLoVe

Еми по-добре изполозвай Movie Maker
    уТ сАмОзАгУбЕнИ, пРаЗнОгЛаВи, аНтИиНтЕлИгЕнТнИ, мАлОуМнО-уМоЗаКлЮчИт ЕлНи, пРоСтИ мОрАлНо-дЕгРаДиРаЛи, мАтЕрИаЛнО иЗвИсЕнИ, нЕсЪсТоЯтЕлНо оРиЕнТиРаНи, кРиТиЧнО оТбЛъСкВаЩи мОмЧеТа мИ пИсНа!!!

Прецакана ми е програмката иначе... ама мене тая ми е и по лесна ама незнам как да го махна и т'ва си е

Guest
    и аз помислих същото преди малко-че ми е прецакана защото излиза надпис, а тя просто искала лиценз. лесно е -просто си я свали на ново от някъде с крак и готово.при мен се получи-вече го няма гадния надпис.дано не съм закъсняла с отговора и да помогна.

охоооо аз от кога го махнах требе да се регистрираш с едно кодче и то се маха ам мерси е пак ам аз се оправих

nqkoi da mi kaje kak da zapameta klipa sled kato e gotov za pyrvi pyt rabota s tazi programa i o6te nz kak stava

Ами много е лесно

Някой може ли да ми помогне със слагането на музика. Как мога да махна звука от там, където съм изрязвала?

;]

ee hora q taq programka proshow gold nqkoi moje li da mi kaje kak moga da sleq primerno dve izobrajeniq ili izobrajenie i animaciika shoty ne6to ne se poly4awa pls ms predvaritelno
    ..You тнink I'm iнvisible :d..xex..I'm $orry.. I forGoT you'rE blinD.. :d

Цитирай Първоначално написано от outrazor
    nqkoi da mi kaje kak da zapameta klipa sled kato e gotov za pyrvi pyt rabota s tazi programa i o6te nz kak stava
    първо трябва да натиснеш save и след като се запази натискаш create и то надолу се появяват.аз попринцип записвам филмчета т.е. VIDEO FILE
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Абе що не си дръпнете Sony Vegas,ами се мъчите

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и аз помислих същото преди малко-че ми е прецакана защото излиза надпис, а тя просто искала лиценз. лесно е -просто си я свали на ново от някъде с крак и готово.при мен се получи-вече го няма гадния надпис.дано не съм закъсняла с отговора и да помогна.
    а от каде да я дръпна с крак ПЛС
    █ 0% Nerdy ☺
    ██████ 50% Music freakk ♫
    ███████████ 100% Scene Kid ♥

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Абе що не си дръпнете Sony Vegas,ами се мъчите
    Подкрепям.Особено версия 7 е много добра
    Dun have uan...
    And wut nawl ??
    Dunno...

хей,може ли по-подробно да кажете как се маха надписа

Правила за публикуване