.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Зъбче...HELP

Зъбче...HELP

хей здравейте
    ами аз имам наследствен проблем със зъбките мия си ги редовно и вс точно нооо от мама и тати пост ми се появяват кариесчета...имам мн пломби и даже 2 пъти сами вадили нерв.Както и да е преживях го но снощи дъвчех си дъвка и зъба ми се разруши половината де....полудях от страх не искам пак да ходя на заболекар ама знам че трябва и мисля Юли като приключа със всичките си изпити сега да ида.Питам аз вас някой имал ли е подобно проблемче и да ми каже дали ще е твърде късно Юли ииии какво точно се прави защото да подчетая имам Голям Страх от заболекари Иначе имам страхотна усмивка но задните ми зъби са..... и мее страх че ще си разваля красивата усмивка.Иначе зъба не ме боли

Отиди сега. После може да е късно, ако се окаже, че е нещо сериозно.
    Stay up all night with the stars *

Град
    в света на приключенията ..

Re: Зъбче...HELP

Цитирай Първоначално написано от smallbab
    хей здравейте
    ами аз имам наследствен проблем със зъбките мия си ги редовно и вс точно нооо от мама и тати пост ми се появяват кариесчета...имам мн пломби и даже 2 пъти сами вадили нерв.Както и да е преживях го но снощи дъвчех си дъвка и зъба ми се разруши половината де....полудях от страх не искам пак да ходя на заболекар ама знам че трябва и мисля Юли като приключа със всичките си изпити сега да ида.Питам аз вас някой имал ли е подобно проблемче и да ми каже дали ще е твърде късно Юли ииии какво точно се прави защото да подчетая имам Голям Страх от заболекари Иначе имам страхотна усмивка но задните ми зъби са..... и мее страх че ще си разваля красивата усмивка.Иначе зъба не ме боли
    дете!не отлагай ако не искаш да изгубиш зъбите си рано-бягай на зъболекар!
    знам колко е тъжно;защото и аз съм много зле със зъбите 2-3 пъти са ми вадили нерви и вече нямам зъб без пломба сега ходя през 3 месеца на контролен преглед ...за щастие нямам страх от зъболекари... а и вече свикнах
    не отлагай лечението -бягай на зъболекар колкото се може по-скоро и преудолей страха успех!

Това може и да е проблем,ходи на лекар!
    Имам приятелка,която имаше такъв проблем,но мисля,че се оправи...
    Come back and set me free... : )

Град
    Враца
    Ходи сега, че после ще ревеш... аз така изчаквах, защото никога не съм била, просто не съм имала проблеми със зъбите... и се появи едно зъбче, болно... и все за "другия път" и така и така... та сега един зъб го правят вече половин месец... В сряда май ще ходя за последно Но искам да кажа, че мен не ме е страх от зъболекари...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Най- много да ти слезе венеца и да запълни дупката, да направиш пулпит или гангрена и да ти направят операция... Нищо особено.

Бягай при зъболекар.

Град
    на ЛуНаТа
    Отиди сега ! Защото после може да се влуши и да ти го вадят..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Най- много да ти слезе венеца и да запълни дупката, да направиш пулпит или гангрена и да ти направят операция... Нищо особено.
    харесвам оптимизма в поста ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си