- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Книга ли пишете?
Стига бе, Рейб, ние, българите, сме духовно извисен народ, творчески в най-дълбоката си същност! Виж резултата от анкетата само, тая земя след Чернобил като луда ги ражда!
От иронията ти си личи, че се мислиш за гениална (и единствена?).
Кофти комбинация:Д
не;
по-скоро, че всеки, драснал повече от 5 реда се смята за писател..
може и мен да ме брои в кюпа, деа знам :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
за писател ли говорим или за 'драскате ли'?
българските писатели стават само за книги за чакри и '100 начина да забогатееш без да си дигнеш гъза от стола'
наизуст...
То беше самоирония. От твърде дълго (6 години) пиша и зарязвам, че да се взимам насериозно.От иронията ти си личи, че се мислиш за гениална (и единствена?).
Кофти комбинация:Д
Чак романи не пиша .. Но като ми дойде музата и пиша стихотворения или малки разказчета .. Имам поне 4 тетрадки пълни с мои стихотворения ..![]()
~хайку
~инмпресии
~автоматизъм
~експресионизъм
~символизъм
~минимализъм
~разкази
~спомени
~сънища
^
Мен (),вземи попрочети малко Бенедето Кроче - той казва,че литературните родове и видове по начина,по който се поставят и разпределят са рамка за изкуството,усмирителна риза - имат функцията на рафтовете в библиотека,но нищо повече.