.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Все й се пишка

opaopa

be edva li si 4ak pun v legloto vse pak i tova iziskva ysiliq
    mi prosto q pomoli da ide do wc predi sex
    a i ako e mn produljitelen moje da neiska da ti kaje 4e i e stanalo nepriqtno v edin moment i e dotupqlo i da go polzva kato opravdanie yspeh

На мен също ми се пишкаше в началото.Според мен приятелката ти не преиграва.По-добре е да отиде до тоалетната преди секса,дори и два пъти и после да се отпусне и да не мисли за това.

...hate my nickname

Мега фен Аватара на Rofl4e
    в началото е норомално да и се допишква.. или може да и натискаш повече пикучния мехур.. сменяите позите..
    и преди секс да ходи до тоалетнА

Най-добре поговори първо с нея и ако има някакъв проблем да го решите!Но както и останалите казват в началото е нормално!И да не пие толкова много вода преди секс,и да пишка преди това!Успехче!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

и аз бях така най-добре да отиде до тоалетната преди това и вси4ко ще е наред

Супер фен
    Град
    Венера
    Да иде на лекар за бъбреците.
    Ти може да си си пън, не бъди спокоен.

Повече от фен
    Да сложи един леген отдоло

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    в началото е норомално да и се допишква.. или може да и натискаш повече пикучния мехур.. сменяите позите..
    +1 при жените всичко е много нагъчкано и може да притискаш пикОчния мехур на момичето и дори да е пишкала преди това е възможно да се създаде усещането ,че адски много и се ходи.. сменяйте позите

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    \/ \/ \/

Г-точката се намира много близо до пикучния мехур и докао правите секс той често се притисква и дори и малко да и се е ходило, като почнеш да я притискаш, това жалание се увеличава и то доста..

Град
    NqK1De v PusTo6ttA

Re: Все й се пишка

Цитирай Първоначално написано от onqtam
    Само да кажа - търсачката не бачка!!!

Та въпроса ми е следния: как така когато правим секс на нея и се допишква? Възможно ли е наистина по случайност винаги да е пила много вода преди секса???
    знам за squirt-инга (или женското празнене) че преди него се усеща точно това - силно желание за пишкане!
    Та приятелката ми ми казва бързо да приклиючвам щото й се пишкало...(и 2-мата нямаме дълъг сексуален живот и сме на по 17-18 )
    И ако не изпитва истинска нужда от пишкане... значи не съм пън в леглото, така ли?
    Усеща чувството, че й се пишка и това е добре, защото това означава, че стимулираш G-точката й. Тя се намира в непосредствена близост до пикочния мехур и когато я докосваш, й се създава това лъжливо усещане. Разбира се, ако актът продължи дълго време, е напълно естествено да й се допикае...и тя е човек
    Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P

И аз бях в началото така.

Здравей, сладък

Няма нищо срамно, страшно и странно в това да й се допишква. На всички момичета им се пикае по време на секс. Аз например в началото като го правех и направо се оливах, а приятелят ми си мислеше, че получавам оргазъм :P

Съветът ми е да пийваш и ти по 1-2 бирички преди секс за да може да ти се допишква. Така поне ще сте квит.
    Но най-важното е да я караш непрекъснато да пие чайчета за да й се постегнат бъбреците, особено преди секс!

Аз дори ходех с приятеля ми до тоалетната в такива моменти и беше много забавно Опитайте!
    Никой не е твърде малък за мен!

Това е нормално. При (почти) всяко момиче е така. Най-често усещането е лъжливо, и може да се случи дори и ако е ходила до тоалетната минути преди това. Всъщност не е само при момичетата, защото и на мене ми се е случвало по време на секс да ми се доходи по малка нужда при стимулиране на тези органи, и по-продължителни фрикции.

А това да си мислиш, че си пън въобще няма да помогне, а само ще навреди. Така че си изкарай подобни мисли от главата и каквото си мислиш, че може да го правиш зле, се постарай да го поправиш.

Град
    Шумен
    ......

Винаги преди секс си ходя до тоалетната и дори тогава понякога ми се пишка леко.

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Г-точката се намира много близо до пикучния мехур и докао правите секс той често се притисква и дори и малко да и се е ходило, като почнеш да я притискаш, това жалание се увеличава и то доста..
    Тъкмо търсех дали има такова мнение. Ето това е отговора и ако я накараш да се отпусне и й обясниш,че това е заради г-точката,може да постигне оргазъм,който е много по-силен от всички други и минава през цялото тяло. В аренабг като напишeш How to make her cum [squirting-orgasms] ,ще ти излезе клипче което е документално и много точно си обяснява човека всичко.

ахахах милата... ами тва е щото още не знае кога е възбудена и кога й се пикае

Град
    Metaloland
    Това е защото приличаш на кенеф, бе пич...
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Супер фен
    Град
    Венера
    Човече, тя се кефи на pissing и ти намеква бе...
    Изпикай се един път върху нея да видиш как ще вика от радост!

Град
    Metaloland
    И гледай в устата...
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Повече от фен
    Здрасти!
    Ами значи..
    Просто когато пенисът ти влиза във влагалището й, той се търка някъде си.. По чиста случайност това ''някъде си'' има връзка с пикочния й мехур..
    Препоръчва се винаги преди секс и след секс да се ходи до тоалетната..
    На някои момичета това може да изиграе много лоша шега, защото в урината се съдържат безкрайно много бактериики, които причиняват вагинални инфекции.
    Не се възгордявай, че не съ пън в леглото! хи-хи ]]]
    Просто й кажи да знае преди секс да ходи до тоалетната и това е!
    Успехчета! Желая Ви безкрайно много щастие и любов!
    А, да. Не забравяйте да използвате предпазни средства, моля Ви!

Made_of_Pain

Човече, тя се кефи на pissing и ти намеква бе...
    Изпикай се един път върху нея да видиш как ще вика от радост!

+1

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Да, обаче в повечечто случаи е "фалшива тревога"
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си