- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Все й се пишка
be edva li si 4ak pun v legloto vse pak i tova iziskva ysiliq
mi prosto q pomoli da ide do wc predi sex
a i ako e mn produljitelen moje da neiska da ti kaje 4e i e stanalo nepriqtno v edin moment i e dotupqlo i da go polzva kato opravdanieyspeh
![]()
в началото е норомално да и се допишква.. или може да и натискаш повече пикучния мехур.. сменяите позите..
и преди секс да ходи до тоалетнА
Най-добре поговори първо с нея и ако има някакъв проблем да го решите!Но както и останалите казват в началото е нормално!И да не пие толкова много вода преди секс,и да пишка преди това!Успехче!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
и аз бях таканай-добре да отиде до тоалетната преди това и вси4ко ще е наред
![]()
Да иде на лекар за бъбреците.
Ти може да си си пън, не бъди спокоен.
Да сложи един леген отдоло![]()
+1 при жените всичко е много нагъчкано и може да притискаш пикОчния мехур на момичето и дори да е пишкала преди това е възможно да се създаде усещането ,че адски много и се ходи..Първоначално написано от Rofl4e
сменяйте позите
Г-точката се намира много близо до пикучния мехур и докао правите секс той често се притисква и дори и малко да и се е ходило, като почнеш да я притискаш, това жалание се увеличава и то доста..![]()
Усеща чувството, че й се пишка и това е добре, защото това означава, че стимулираш G-точката й. Тя се намира в непосредствена близост до пикочния мехур и когато я докосваш, й се създава това лъжливо усещане. Разбира се, ако актът продължи дълго време, е напълно естествено да й се допикае...и тя е човекПървоначално написано от onqtam
![]()
Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P
Здравей, сладък
Няма нищо срамно, страшно и странно в това да й се допишква. На всички момичета им се пикае по време на секс. Аз например в началото като го правех и направо се оливах, а приятелят ми си мислеше, че получавам оргазъм :P
Съветът ми е да пийваш и ти по 1-2 бирички преди секс за да може да ти се допишква. Така поне ще сте квит.
Но най-важното е да я караш непрекъснато да пие чайчета за да й се постегнат бъбреците, особено преди секс!
Аз дори ходех с приятеля ми до тоалетната в такива моменти и беше много забавноОпитайте!
Никой не е твърде малък за мен!
Това е нормално. При (почти) всяко момиче е така. Най-често усещането е лъжливо, и може да се случи дори и ако е ходила до тоалетната минути преди това. Всъщност не е само при момичетата, защото и на мене ми се е случвало по време на секс да ми се доходи по малка нужда при стимулиране на тези органи, и по-продължителни фрикции.
А това да си мислиш, че си пън въобще няма да помогне, а само ще навреди. Така че си изкарай подобни мисли от главата и каквото си мислиш, че може да го правиш зле, се постарай да го поправиш.
Тъкмо търсех дали има такова мнение. Ето това е отговора и ако я накараш да се отпусне и й обясниш,че това е заради г-точката,може да постигне оргазъм,който е много по-силен от всички други и минава през цялото тяло. В аренабг като напишeш How to make her cum [squirting-orgasms] ,ще ти излезе клипче което е документално и много точно си обяснява човека всичко.Първоначално написано от shokoto91
ахахах милата... ами тва е щото още не знае кога е възбудена и кога й се пикае![]()
Това е защото приличаш на кенеф, бе пич...![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Човече, тя се кефи на pissing и ти намеква бе...
Изпикай се един път върху нея да видиш как ще вика от радост!
И гледай в устата...
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Здрасти!
Ами значи..
Просто когато пенисът ти влиза във влагалището й, той се търка някъде си.. По чиста случайност това ''някъде си'' има връзка с пикочния й мехур..![]()
Препоръчва се винаги преди секс и след секс да се ходи до тоалетната..
На някои момичета това може да изиграе много лоша шега, защото в урината се съдържат безкрайно много бактериики, които причиняват вагинални инфекции.
Не се възгордявай, че не съ пън в леглото!![]()
![]()
хи-хи ]]]
Просто й кажи да знае преди секс да ходи до тоалетната и това е!
Успехчета! Желая Ви безкрайно много щастие и любов!
А, да. Не забравяйте да използвате предпазни средства, моля Ви!
![]()
![]()
![]()
Made_of_Pain
Човече, тя се кефи на pissing и ти намеква бе...
Изпикай се един път върху нея да видиш как ще вика от радост!
+1![]()
Да, обаче в повечечто случаи е "фалшива тревога"Първоначално написано от shokoto91
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt