.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    Varna
    1000 км..
    Според вас дали ще са ми проблем 50 км на мен ? Добрич-Варна,той има кола ?

Град
    Plowdiw ;]
    въпреки многото правописни грешки ще ти отговоря .. еми не мислиш ли, че за да има любов трябва да има доверие? а щом я има тази любов, то го има и доверието .. поне от една от страните
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaRtYty
    въпреки многото правописни грешки ще ти отговоря .. еми не мислиш ли, че за да има любов трябва да има доверие? а щом я има тази любов, то го има и доверието .. поне от една от страните
    Абсолютно, без доверие любовта умира...Дай си време, осмисли нещата, остави го да хленчи (и ние момчетата така правим ) и после ще видиш накъде духа вятъра

Супер фен Аватара на kindergarden
    Остави го да си живее живота.Като харесва друга,която е близо до него,да бъде с нея.Ще е по-щастлив.Не би трябвало да му пречиш да си намери реално момиче.Освен това наистина може да те обича,но щом харесва друга явно има само приятелски чувства

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Абе ти на колко си години бе..? Не си го виждала никога, пишеш си само с него. Ами представи си, че се беше пробвал с това момиче без да ти каже? Нямаше дори да разбереш и все пак момчето е било честно, макар и глупаво. Ако бях аз щях да въртя 2-3 в моя град и пак да си пиша с теб, нито ще разбереш, нито ще си тъжна и ще си мислиш, че си единствената.... момчето е честно, а ти си овца. Ама по-добре излизай навънка по кафета или поне се запознавай с момчета от твоя град. Много по-добре е да прегръщаш и целуваш някой отколкото да си мориш пръстите над някаква пластмасова клавиатура..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Кой е казал, че любовта от разстояние е невъзможна преди си мислех, че е така но не съм напълно съгласна вече стига да има любов и доверие колкото и да е болезнено... е възможно. В такава ситуация съм и може да ми е гадно 2 месеца но дойде ли деня с който го видя сякаш изтрива тези дни в който не сме били заедно.. и независимо, че това пак се повтаря изживяването е изключително а и тръпката....

И по темата... забрави го това момче не ви е било писано да сте заедно
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си