.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

майка ми мисли . .

Майка ми е разглеждала последните ми търсения в гугъла и понеже изглежда някога съм търсила ''как да се самоубием'' , въпреки че не помня кога и сега мисли , че искам да посегна върху живота си. Аз и говоря , че не съм толкова глупава , и че не искам , но тя пак.
    П.п дори и да съм търсила , не съм имала намерения да се самоубивам
    Bon Jovi - Always

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Емм обясни и ,че това да се самоубиеш е доста труден прцес и ...
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ми поговори с нея-кажи й ,че нямаш такова намерение,а просто ти е било интересно да попрочетеш нещо по темата.де да знам

майка ти прави такива работи ?
    ти лично пространство нямаш ли ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Sofiq
    Обясни и че нямаш мисли за самоубийство и я помоли да ти остави малко лично пространство!

сори ама, много ме дразнят такива майки! кажи и " еми майко мисли си каквото искаш!" тва е по добре от колкото да й се обяснявяш че не си го направила и т.н...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    еми обясни и като на човек.. ако не те разбере следващия път и кресни.. и и кажи че няма такова нещо и да миряса защото започва да те изнервя

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    майка ти прави такива работи ?
    ти лично пространство нямаш ли ?
    Еми и мене т'ва мн ме издразни , тя си влязла там в гугъла , или ако тряя съм по точна в ''старт аисикю'' и там кат си търсила нещо и излязли отдолу нещата дет съм търсила някога и изглежда любопитството надделяло и срещнала ''как да се самоубием'' . .
    П.П мерси на всички за отделеното време , а аз май се оправих с мама , така че ако иска някой мод може да заключи темата
    Bon Jovi - Always

Кажи, че ти е било интересни поради какви причини и с какви способи се самоубиват различните идиоти, пък ти притежаваш мрачно чувство за хумор и си искала да ги бъзикаш дори в отвъдното.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си