Трябва ми шампоан, който да ми подхранва косата и същевремено да я прави по исправена... можете ли да ми предложите нещо?
то густо, то пусто
Пробвай със серията Глис Кюр новата - за изправяне.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
а некфи други глупусти трябва ли да ползвам за подхранване ?![]()
то густо, то пусто
На Нивеа също за хубави за иЗправяне.
За подхранване-маска, балсам, кристали.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
може ли някой да ми обесни кое е по- добре... как се исползва, какво представлява, естествено и да ми препоръча нещо...![]()
нищо не разбирам аз... трябва се уча
то густо, то пусто
Маската/балсамът се нанасят след шампоана.Стоиш известно време с него и го отмиваш.
Кристалите се нанясят на влажна коса, но не съм 100 % сигурна.Аз кристали не ползвам.
Можеш да пробваш на Гарниер-маска и балсам 2в1, на мен лично много ми харесва![]()
а за кристалите ?![]()
то густо, то пусто
ми след като се изкъпеш, слагаш в шепата си малко и нанасяш по дължината на косата най-вече в краищата.Първоначално написано от Joc
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Абе глупости бе! За кво с аму кристали? да му държат косата изправена?! Та той да няма коса до кръста, която да изправя с преса, че да използва кристали?!
Аз използвам новия шампоан на Глисс и маската за изправяне. Едни лилави. Не ми се вярваше, че ще има ефект от тях, но се оказа, че има. И аз съм доволна, на моята коса действа![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
По тази логика, за какво му шампоан, който да прави косата по-изправена?
Явно я изправя, или иска да постигне този ефект.
аз на nivea ползвам по принцип за исправяне, ама няма кой знае какъв ефект...
то густо, то пусто
Ами не знам![]()
При мен има ефект, а ми е доста чуплива косата.
Друга серия, за изправена коса, не знам.Макар че със сигурност има де
След като се изкъпеш сушип ли си косата?
само с хавлия... не ползвам преси, сУшУари...Първоначално написано от LovelyGirl
то густо, то пусто
Явно там е проблема
Когати изсушиш косата със сешоар, тя стои по-изправена, отколкото, ако я оставиш естествено да изсъхне.
Най-добре влез в някой козметичен магазин(ако не те е срам, има и такива хора) и питай за такъв шампоан, какъвто точно ти трябва.
Те ще ти предложат![]()
хих. не ме е срам, днес дори ще отида на глис КУр ще си купя, ми препоръчаха шампоан и балсам за исправяне..Първоначално написано от LovelyGirl
а балсама подхранва ли косата, че ми истъня косъма и като се намокри седи се едно че нямам коса![]()
то густо, то пусто