- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели коси само на 13!!!
И аз съм така,но не ме бърка,не се притеснявай,като попораснеш малко ще се боядисаш![]()
нищо не ти пречи да се боядисаш и сега, колко 13 годинишни съм виждала боядисани а нямат този проблем
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Аз не ти препоръчвам да се боядисваш руса независимо дали е на кичури или цялата коса - много гори, от опит го знам.По-добре някакъв кестеняв, тъй като не гори, а и покрива добре.
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
^ добре де покривен е ама като избие бялото отдолу, става много кофти няма да и е много приятно, по-добре русо, защото няма да се набива на очи когато избие бялото![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Да не си преживяла стрес? Това не е до ген, а се дължи на голям стрес. Има много хора, като теб. Не се притеснявай, който ти е истински приятел няма да гледа косата ти, а теб. Да се надяваме, че майка ти скоро ще ти даде да се боядисаш..
Късмет!![]()
Let's get away..just for one day..
еми тогава пусни снимка да те видим и да дадем съвет за цвят![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
ами.. най-добре да се боядисаш...но изчакай няколко години..защото не е хубаво да се боядисваш на тази възраст..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Мии,според мене ако си падаш по щуротийки и майка ти ти разреши си направи някакви цветни кичури по тях..ще изглежза яко![]()
Лично аз така бих направила за тебе нз дано да съм помогнала ..
![]()
![]()
Ииии споко
![]()
Първоначално написано от colymoly
Тези 13 годишни,които виждаш едва ли след 20 години ще имат коса
От една страна искам да се боядисамуно от друга..![]()
Пък и преди 2 години имай сериозни проблеми-косопад и сигурно за това майка ми не ми дава да се боядисам.
За русото-искам нещо такова->
http://prikachi.com/images.php?files/790301R.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/790314p.jpg
![]()
Това не е нещо, което се случва за първи път, много млади хора страдат от твоя проблем. По принцип ранното побеляване се дължи на гени, или на някакъв особено силен стресов период в живота на човека. Ти казваш, че никой от роднините ти не страда от това, но това не ти гарантира, че ти няма да си първата...
Аз също бих ти препоръчала да се боядисаш. Майка ти не ти дава, но все пак ти сега навлизаш в пубертета, и наред с всички други тийнейджърски неволи и проблеми, това направо би ти съсипало самочувствието. Поговори с нея, обясни и как стоят нещата, би трябвало да те разбере.
А иначе чувала съм че има разни билки, отвари и незнам още какво, които помагат за този проблем, но най-добре се консултирай с подходящ лекар.
Колкото до това да побелееш изцяло до 17-18 - ако продължаваш да седиш и да не правиш нищо, при положение че има алтернативни варианти за преодоляване на проблема, нищо чудно да се случи.
Да чукна на дърво нямам подобен проблем, но ми е много кофти за теб...защо не се опиташ да поговориш с майка си и да и обясниш всичко това, което сподели на нас..?разкажи и всичко това и може би тя ще склони
успех миличка..?искам само да те попитам дали водиш напрегнат живот или изживявала ли си нещо стресиращо?
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
ЗдравйтеАз съм на 17 години , но също имам този проблем с косата.От доста време съм така и постепенно започват белите косми да се увеличават .. не мисля,че е наследствено, защото никой в семейството ми не страда от подобно нещо ..
Отначало не се притеснявах , но вече наистина започнах да обръщам повече внимание. Не съм се боядисвала никога.. от една страна си имам естествен хубав цвят на косата, а от друга съм на мнението, че ще ми се унищожи прекалено косата
Не съм пила никакви хапчета ,както и да взимам някакви витамини .. единственото, което съм правила е да и правя различни маски .. предимно с кафе, защото бях чела някъде , че помагало изключително много .. (но не е чак такъв ефекта му, за съжаление
)..Много дълго време бях на диети откъдето свалих много килограми и косата ми също имаше проблеми .Опасявам се да не би да имам анемия
освен, което и съм много притеснителна , а последната година беше много тежка и стресираща за мен предполагам и това е спомогнало за състоянието ми .. надявам се всичко да спре..ако пък не поне да не бъде толкова драстично ,както е в момента
![]()
^ ако имаш анемия,трябва да имаш ПОНЕ 1 от следните симптоми:
* Недостиг на въздух (задъхване)
* Замайване
* Главоболие
* Хладни ръце и стъпала (изстиване на крайниците)
* Бледа кожа
* Болка в гърдите
ако нямаш никой => нямаш анемия
а иначе боядисвай се с безамонячна боя..тя не уврежда косата много..
Симптомите ги имами затова се притесних .. Майка ми е лекар и ми е направила другите изследвания ..сега вече просто незнам какво да правя .Просто се опитвам да е възможно по далечен момента с употребата на боя .. наистина много си харесвам косата просто това драстично побеляване ..незнам откъде се появи
![]()
Аз също имам бели коси, но хубавото при мен е, че косата ми е светла и не си личат много. При мен се оказа на нервна основа, при прекалено много проблеми на всеки се отразява по някакъв начин, на мен ми излязоха бели коси.
В тая възраст най-много се поевяват бели коси от стрес и нерви. Ами боядисай се с някаква боя, която е близка до цвета на твоята естествена коса. Сега ги има какви ли не бои за коси!![]()
Пфф...не всеки ги имаПървоначално написано от happyfacex
![]()
Мерси ,но въреки всичко ще изчам малко ако не вече нямам избор ще се боядисам![]()
що не се боядисаш на кичури![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
една моя приятелка беше 6 клас когато й намерихме бял косъмама тя си го откъсна..
явно често се случва..
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
аз наскоро видях на улицата момче на около 17-18 с 50% бяла коса.Да те кажа хич не му дремеше на човека.Беше толкова готин,че хич и не обърнах внимание на косата![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Първоначално написано от Omen
![]()
къната била вредна ..
![]()
аз имам около 10-тина бели косми - от стрес..и си ги късам![]()
имам си цял кичур... дори не ми пука кефи ме
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
И аз това питам. Така няма да се забелязва много , ако успееш да уцелиш цвета с кичурите.Първоначално написано от ameli
![]()
Или се боядисай.
Аз лично щях да го направя , за себе си. Не ми пука майка ми дава или не, косата си е твоя. И все пак самочувствието ти става все по-малко ..
Направи това , което мислиш , че ще се чувстваш добре!