- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели коси само на 13!!!
Здавейте!
На 13 години съм,а имам бели коси.Отдавна си ги имам.Може би от 7-8 гoдишна,но тогава си имах по един два косъма и близките ми казваха, че просто е за късмет.В шести клас започнаха да се забелязват доста.Майка ми ме заведе на лекар и ми казаха,че нищо не мога да направя-било ген!Аз,разбира се,в никакъв случаи не се съгласих и до ден днешен не съм съгласна!От къде тоя ген като майка ми е на 40 и от няколко години започна да и побелява косата,а баща ми е на 45 и му се мяркат по два-три косъмчета!И другите ми роднини са така.Майка ми ме боядиса с Индийска КАНА.После доста съжеляваше.Каната ми падна и аз отново с бели коси..Търпя,търпя, търпя,но понякога найстина е ужасно всички да те питат "защо ти е бяла косата" или пък "Оо боЖее,имаш бели коси?!?!"Найстина са много,не си въобразявам,а и щом постоянно ме питат защо така..Много ми е кофти и гадно,и просто понякога ми иде да зарева, колкото и дребнаво да Ви изглежда
Когато ме попитат просто казвам "aми даа!аз отдавна съм си така",но ми става зле и..Вчера на училище ме питат "Що ти е бяла косата".Днес излезнахме с едни приятели и "ваа ИМАШ БЕЛИ КОСИ!"Успявам в повечето случаи да го извъртя на шега,но понякога и аз не се побирам в кожата си!Сега ще кажете "що не се боядисаш.".ами просто,защото майка ми не ми дава!Ще кажете "ами как ти даде преди година".Ами и аз незнам!
И аз незнам защо пишаМоже би просто да споделя.Ако някой има същия проблем нека пише.Приемам и съвети..всичко
![]()
И един въпрос- Боя или кана?Боята и по вредна но закрива всичко. каната подхранва,но и може да не покрие белите коси и да ги направи рижави.Ако греша нека някои ме поправи!Ако има и нещо,като витамини,хапчета,маски и аз не знам,макар че нищо не помага за побеляване.Най-много ме е страх да не побелея цялата до 17-18
![]()
П.П. Чудех се къде да пусна темата дали в Козмети и диети или в Здравословни проблеми но избрах тук заради въпроса ми!
Една съученичка и тя има тук-там бели коси, но нейното е от многото стрес, който е приживяла - като малка е паднала от тераса..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
оле милата.кажи на майка си да забрави къната защото е вредна и й покажи чудото на техниката безамонячната боя .струва десетина лева и се отмива по бързо, но е безвредна .отиди до някой добър фризиор и той-тя ще обясни на майкати че найстина е безвредна.
успех![]()
Честно да ти кажа,ама въобще не е смешно!Плачевно е.И не е това мястото да се шегуваш,защото поне за мен това е сериозно.Достатъчно съм търпяла "шегички"Първоначално написано от Neftochimic
Дошла съм за съвет,не за подигравки.
Честно казано причина за появата на бели косми на тази възраст е стреса,начина на живот.Сега дори и да го промениш косите ти няма да потъмнеят,но,ако причината наистина е в стреса направи нещо,за себе си : )
За мен къната е по-добра.1Пада по-бавно2стой по-добре когато светлите коси се покажат.Боядисвала съм няколко приятелки и при тези с къната е по-добре ; ) Успех!
Попринцип никакъв стрес не съм преживявала май..Това,което каза момичето по нагоре за приятелката и и за терасата.Съшност като малка сънувах често един и същи сън как падам през терасата.Възможно ли е и от това да е ?![]()
Пфхах вероятно говориш за така наречените бебешки косъмчета то всеки ги има обикновенно са отпред на главата и такам тва е не прави драми за нищо![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
бтв имаш ли снимка за да преценим дали наистина е нещо сериозно или малко преувеличаваш![]()
you say im going nowhere
бтв имаш ли снимка за да преценим дали наистина е нещо сериозно или малко преувеличаваш![]()
you say im going nowhere
you say im going nowhere
you say im going nowhere
аз пък от 3 години имам един бял кичур... доста е голям обаче всички му се кефят и си мислят че е боядисан а и стои яко. Ходила съм на лекар и ми казаха че е от много стрес. А защо не пробваш да си боядисаш някакъв малък кичур с дадена боя и ако ти харесва боядисай и другите - се 1 имаш кичури?
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Аз съм на 16 години и имам доста бяла коса. И на мен ми е ген, тати е на 42 и е почти бял. Аз се боядисвам, но като ми израстнат малко корените се почва "Ауу ма ти имаш бели косии!". Знам, че е досадно, но никога не съм го приемала чак толкова навътре колкото теб. Няма какво толкова да ти пука.Ако майка ти не е съгласна да се боядисаш цялата, можеш да я попиташ за руси кичури, по-няма да си личи.
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз преди година изживях огромен стрес и веднъж една приятелка ме погледна и рече: Имаш един бял косъм !
Това беше.. направо бях ужасена.. Консултирах се с лекар и той каза, че или е ген или съм изживяла много голям стрес.. Или пък шок..
И тогава започнах да излизам всеки ден с приятелки, в даскалото се забавлявах на макс (дори по химия) и т.н.
Изскубах белия косъм и от тогава не се е мяркал![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ей,не разбрах колко е бяла (защо не пуснеш снимка)...ама според мен не трябва да се впрягаш толкова много-погледни от добрата страна. По-различна си от другите- това не трябва да те притеснява. Аз ако бях на твое място щях да превърна недостатъка в предимство! Защо даже не се опиташ по някакъв начин да акцентираш на белите коси- да си правиш прически и да показваш, че ти харесват.![]()
миличкаПървоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
белите коси се получават от стрес в живота![]()
имам една съученичка
само че тя е 8 клас и има бели косъмчета-не й личат много... по-скоро приличат на руси
ии тя е изживяла много стрес-така че от това се получава![]()
за подхранване на косата се посъветвай с лекар
успех!![]()
защо не се боядисаш със светла боя русичко, за да не се набива на очи![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
еми, както казват и други преди мене, пусни снимка! щото и аз немога да разбера какво ти е положението, аз например веднъж си намерих един бял косъм и викам на майка ми, мамо, ела да видиш остарявам!ама то се оказа просто много рус косъм. (аз съм с кестенява коса) ама незнам при тебе как е, плс, пусни снимчица!
![]()
spored men ako se napravi6 na rysi ki4ori nqma da se zabelqzva 6te se slivat s tqx i daje pomoli da ti gi matirat do bqlo stava qko moje i da potymneqt malko posle ma nqma n6![]()
И аз имам тук-таме бели косъмчета - 4-5 на брой, но какво да се прави.. Старост нерадост.
Envoi moi ! ;]
Освен да започнеш да се боядисваш не виждам друго решение ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
до ген е
баба ми например е на 62,не се боядисва,а има незабележими почти бели косъмчета. косата и е черна.
на бившия ми приятел (на 23 беше) цялата му коса е прошарена(но се подстригва 1номер)
Не е от стрес,в това съм обеденаАбе съдба,к`во да се прави
![]()
Немога да пусна снимка,защото на снимката не се вижда нищо.И моето не е на кичури,ами по цялата коса разпръснато,ако мога ката да се изразя.И от едната страна има много,а от другата само 1-2 косъмчета.Не е бебешка коса-дълги са.И даже забелязвам,когато се сресвам и падне нsкой косъм-от горе започва да побелява и надолу е моя цвят-ако ме разбрахте.Това ме ужасява..Просто мисълта ,че продължавам да побелявам с всяка секунда адски ме напряга.Отдавна това съм го превърнала като плюс в очите на другите.И пред тях аз си харесвам белите косъмчета само че наистина в определен момент е гадно.Мисля да се боядисам тъмно руса или 'опушен лешник'.Цвета ми харесва,а и мисля,че ще ми отива![]()