- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хит на месец Април
Измислих нещо,надявам се интересно.Всеки месец ще обявявам номинирани парчета за Хит на месеца и вие,чрез гласуване,ще определяте най-харесваните песни.Накрая на месеца ще се обявава победителя и ще се публикуват номинациите за следващия месец.Е,сега имате точно 10 дни от днес до 05.05.09 г. за да изберете Хит на месец Април!
Емануела - късам ти нервите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Късам ти нервите, до колкото виждам от съфорумци а и околници
Ама няма да си направя труда да я чуя де
А и я чета "късам ти ВЕНИТЕ" ftw![]()
Първоначално написано от tqnko
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от DieselBlood
не си доволен?Първоначално написано от LizZz
![]()
we give it all.
"Ти си ми късал гащите
сега ти късам чорапите!"
Мда и на мен ми харесва тази.Първоначално написано от got2Bthe1
ала бала
Много е хубава. Текста е изключително труден за разбиране.. Това ми харесва в тази песен.Първоначално написано от Joro951
Емануела-Късам ти нервитеСамо тя ми харесва.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Много точно казаноПървоначално написано от DieselBlood
![]()
Ако желаете,можете да предлагате песни за номинации за хит .Изпращайте ми на ЛС вашите предложения за номинации за хит на месец май до 10.05
Честно казано-не виждам хит никъде!![]()
И те кара да се разчувстваш.Текста й е толкова....въздействащ.Първоначално написано от Joro951
![]()
Късам ти нервите![]()
Добре, аз едно не мога да разбера - тези, които не ги кефи темата, нужно ли е да пишат и да флуудят излишно ?![]()
И мен не ме кефят примерно метълските теми ама не пиша там нали?
Иначе и аз съм за Емануела - Късам ти нарвите. Определено обра овациите тая песнимка![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
е тва музика ли е ?! бахти бозата... добре поне,че последните години рейтинга на умрялата чалга пада...
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Да ти имам вкуса за хитове...
ПП. Това, че тази "музика" .... на нас не ни харесва не означава, че нямаме право да изразим мнение ??!!!![]()