- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хит на месец Април
[quote="GossipGirl89"][b]Добре, аз едно не мога да разбера - тези, които не ги кефи темата, нужно ли е да пишат и да флуудят излишно ?![]()
И мен не ме кефят примерно метълските теми ама не пиша там нали?
Иначе и аз съм за Емануела - Късам ти нарвите. Определено обра овациите тая песнимка]
[i] Нямам намерението да флуудя,а да си изкажа мнението,ама....
[b]ЗА ДА НЕ Е ОФФ ТОПИК: Мисля,че тази на Ивана е най-приемлива от всички!
Първоначално написано от DieselBlood
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от gogomana
Първоначално написано от w0sh
Fuck
The
Universe !!!
Мда, и ако RaPaRa4alGaR не спре да повтая глупци като латерна, сериозно заплашвам, че ше му скъсам чорапогащника!Първоначално написано от w0sh
Ела де, да видим да ли ще излезеш живПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от KayiN
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
ми като не знаете кво да слушате много ясно че това ще кажетеПървоначално написано от colymoly
![]()
![]()
![]()
по темата: Късам ти нервите![]()
![]()
На тия имената не им съм чувала, камо ли песните...Моят хит за април е- The Subways-Rock 'n' Roll Queen
Ией, искам гадже дето да ми я пее тая песничка.![]()
Мале, май ше си остана девствена до края на живота...Първоначално написано от HotChickMaggie
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от w0sh
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
ако не знаем кво да слушаме значи вие чалгарите сте ебати ембрионите ве. то тая чалгия... "песен" от "песен" да не може да различишПървоначално написано от unicorn_f
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Не забравяйте,че имате още само 5 дни да гласувате за Хит на месец Април!
+1Първоначално написано от cherubic
ау да точно щото шибаните жици са много по добреПървоначално написано от safetyMode
или разни там хаусове и технота дето 1000 часа 1 дума не казват само ебаните им мелодии
![]()
абе тия дет не харесват чалга да се разкарат от темата и да не пишат по 3213 мнения колко я мразят че се вмирисва темата от тях. кат искате си направете ваша тема хит за еди кой си месец никой не ви е спрял..пак се почват едни спорове зарад някъв си там дет написал едно мнение и сички почват да го копват и да се правят на оригинални. ние няма да спрем да слушаме чалга щото така сте ни казали. имайте си мнението в тази тема обаче никой не ви го е искал! а видях някво мнение "тва за мен не са хитове" все пак гледаме само един месец. не са върховните.. верно че най хубавите са за цялата година...но само тва са направили .. за мен също песните са слаби.. късам ти нервите наистина си ми ходи по нервитено пък мн хора я харесват.. от тези сичките най - мн ми харесва на джина стоева - мръсница ии на азис - накарай ме (за нея и гласувах)
![]()
Cruel Intentions
От тея клоня към Емануела - Късам ти нервите иначе безпорния хит е на Алисия - Имаме ли връзка![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Късам ти нервите много ясно![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Mного сте заядливи бе чьлгарите... А по темата когато прочетох "хит" мислех, че става вапрос за разнообразна музиака, но както и да е това не са хитове за мен (не слушам чалга)!!!![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
пффф ебаси хитовете чесно![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Живеем в свободна страна и всеки може да слуша каквото си иска!
аз съм за Джина- Мръсницата![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...