.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Спешен подарък...

Първо здрасти на всички...Знам че ви е писнало от куп безинтересни теми и теми, в които се задават едни и същи въпроси... Е и на мен също...Обаче и аз сега имам проблем...Търся подарък за момче...Та ще ви обесня накратко какъв ми е...

Беше ми най-добър приятел,но така се стекоха обстоятелствата,че тръгнахме...Ходехме известно време и преди 2 дена се разделихме...В понеделник той има рожден ден и все още не съм му измислила подарък...Не мога да измисля какво е подходящо за случая..Той е момче,което материално е задоволено от всичко и не знам какво би го зарадвало истински..Моля ви помагайте...

Първо,зависи в какви отношения сте в момента.Второ-щом си има всичко,вероятно и нещо супер малко и скромно ще го зарадва.Трето-егати гаджето и най-добрия приятел,да не знаеш на какво ще се зарадва
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Нещо изработено от теб самата или пък рамка с ваша снимка (но 2-то само ако сте в добри отношения и той иска да си гледа снимката, да не стане, така че като я види и да му се иска да я изхвърли през прозореца )
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Ми сега сме си в много добри отношения по цял ден се шляеме заедно... А пък и няма как в 1 клас сме ... Само че той много иска да е с мен..А и на мен чувствата не са ми охладняли само че няма как да сме заедно .. Нямам и идея наистина

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Аз подарих на моя на карлос мойя блияк парфюм и дезодорант то е комплект за 30,29лв,а има едни комплекти дето са им имитация пак доста добра по 14,80 Сребърна гривна,пръстен,плочица

Парфюм не е добра идея...Той има колекция от парфюми просто има всички възможни...

Град
    силистра
    Зависи с колко пари разполагаш Ако му знаеш вкуса -риза или блузка.Ако имаш възможностите или пък откриеш евтина или втора рка фоторамка и да качиш ваши снимки

И за дрехи не мога да го търся...Супер претенциозен е .. и повечето му дрехи не са от тука и само обсъжда и всичко му било боклуци оф ше се гръмна вече...

Град
    силистра
    ако искаш ще ти помогна да намериш по-евтина фоторамка,ако те устройва де.Кажи се пак до колко пари

Какво ще рече фоторамка

Град
    силистра
    Представи си обикновена рамка за снимка,но с докосване на екрана се сменят снимките

Ам колко пари е г/д аа и другото което е с него двамата имаме точно 1 снимка само двамата

Град
    силистра
    дай ако искаш за по-бързо ми напиши скайпа си на лично,че така в темата е доста тегаво

А ако някой има някакви други предложения да казва

Мега фен Аватара на Rofl4e
    купи му някой хубав парфюм..

Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    купи му някой хубав парфюм..
    Пуснато на: Съб Апр 25, 2009 10:16 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Парфюм не е добра идея...Той има колекция от парфюми просто има всички възможни...

Целувка.
    Оф.. Аз го бях питала кфо иска той ми вика тебе с панделка ама не мога да му се подаря

Моля виииии днеска трябва да го купя щотот в понеделник се виждаме сутринта

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    твоя снимка

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    нещо сребърно,ако има определен стил музика му земи диск на любима група,по-горе пишеше за фоторамка-мн добра идея,няма значение,4е имате само една снимка заедно,можеш да направиш на различни програми да сложиш твоя и негова снимка една до друга,или по оттделно,този подарък определено мн ще му хареса,защото човека иска теб и ако искаш може да го питаш дали иска пак да се съберете
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Благодаря на всички,които се отзоваха.Подаръка е намерен.Темата може да бъде заключена.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от rapitof
    Благодаря на всички,които се отзоваха.Подаръка е намерен.Темата може да бъде заключена.
    кажи,какво му взе де,мн съм любопитна
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Лего.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си