.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Малко помощ

Така ще се опитам да ви кажа всичко накратко. Значи преди известно време докато си седях пред компа и ми беше доста скучно за това реших да потърся някой в скайп и да си попишем и нищо повече и както да е запознах се с едно момиче и си пописахме то обаче е дало ника ми на нейна приятелка и тя ме намери, дотук добре, запознахме се всичко точно прати ми снимки и аз страшно много я харесах, но тогава си имах гадже а тя също а пък се оказахме и от различни градове. Продължихме все пак да си пишем като познати и след няколко дена обаче така стана че приятелката ми скъса с мен а пък въпросното момиче е скъсало с приятеля си. Разбрах това и почнах малко по малко да я базикам тва онова и по едно време на скайпа си беше написала "мило (h)" попитах я за кой се отнася това и тя каза че за мен така и до тук горе долу добре тъй като с времето и я харесах ужасно много но не и казах нищо а я попитах дали ме е харесала и какво иска да каже с това "мило" и тя ми каза че просто ме чувства като някъкав нейн добър приятел с който може да си споделя и т.н, но само като приятел. Малко ми стана кофти защото разбрах че нямам шанс и пак си замълчах. Мина вече доста време а аз все още я харесвам и съм рещил че искам да и кажа но не знам по къкав начин да го направя та въпроса ми е някой сеща ли се как да й кажа
    What you give is what you get !!

Град
    Plovdiv

Re: Малко помощ

Цитирай Първоначално написано от readyornot
    Така ще се опитам да ви кажа всичко накратко. Значи преди известно време докато си седях пред компа и ми беше доста скучно за това реших да потърся някой в скайп и да си попишем и нищо повече и както да е запознах се с едно момиче и си пописахме то обаче е дало ника ми на нейна приятелка и тя ме намери, дотук добре, запознахме се всичко точно прати ми снимки и аз страшно много я харесах, но тогава си имах гадже а тя също а пък се оказахме и от различни градове. Продължихме все пак да си пишем като познати и след няколко дена обаче така стана че приятелката ми скъса с мен а пък въпросното момиче е скъсало с приятеля си. Разбрах това и почнах малко по малко да я базикам тва онова и по едно време на скайпа си беше написала "мило (h)" попитах я за кой се отнася това и тя каза че за мен така и до тук горе долу добре тъй като с времето и я харесах ужасно много но не и казах нищо а я попитах дали ме е харесала и какво иска да каже с това "мило" и тя ми каза че просто ме чувства като някъкав нейн добър приятел с който може да си споделя и т.н, но само като приятел. Малко ми стана кофти защото разбрах че нямам шанс и пак си замълчах. Мина вече доста време а аз все още я харесвам и съм рещил че искам да и кажа но не знам по къкав начин да го направя та въпроса ми е някой сеща ли се как да й кажа
    Сега и да стане нещо помежду ви ...какво ще правиш с разстоянието,понеже аз такави връзки не ги признавам....а това че ти е казала че те има само за приятел...спорен мене си изтървал момента и си преминал в графа приятели ...това е защото си нямал смелост да и казаш найстина какво чустваш когато му е било времето.Ако сега и кажеш...нз какво може да стане ...но предполагам че ще се одръпне малко.

Град
    Plovdiv

Re: Малко помощ

Сега и да стане нещо помежду ви ...какво ще правиш с разстоянието,понеже аз такави връзки не ги признавам....а това че ти е казала че те има само за приятел...спорен мене си изтървал момента и си преминал в графа приятели ...това е защото си нямал смелост да и казаш найстина какво чустваш когато му е било времето.Ако сега и кажеш...нз какво може да стане ...но предполагам че ще се одръпне малко.

ми, просто й го кажи, как така как?

Супер фен
    Еми, как можеш да й го кажеш?! С думи...
    nicolepcd

Ами за мен разтоянието е без значение обаче точно тва ми е да не се одръпне и ясно ми е че с думи ще и кажа имах предвит дали да е директно или да и обесня по-подробно

Град
    Враца
    СКАЙПА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    СКАЙПА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!!!
    Нали?
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Rofl4e
    кажи и го в прав текст без да увърташ много много.. пък квото стане

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    СКАЙПА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!!!
    Нали?
    В моя случай беше така

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    а връзките от разстояние не са чак толова трудни

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от dragonfly92
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    а връзките от разстояние не са чак толова трудни
    Само аз ли не съм фен на връзките от разстояние...аз да чакам в седмицата да се видя с човека който обичам 2-3 пъти...някак си не ми допада.
    По темата: На какво разстояние говорим все пак ?...ако е в двата края на България...само ще ти пожелая късмет!

Ами аз съм от София, а пък тя от Плевен

Ами аз съм от София, а пък тя от Плевен
    еми пък не е толква далече, ако наистина искаш да я видиш, нищо нама да ти попречи да отидеш, нали?

Абсолютно нищо не ми пречи да отида

Абсолютно нищо не ми пречи да отида
    ееми тогава остава да и кажеш, много успехчета ти желая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си