.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да си направя тая прическа????/за фешъни/

Имам пред вид рошавото горе...как го е направил? Освен лак и преса кво друго се слага? Искам да кажа че косата ми е така дълга но нз как да си направа прическатат горе
    И моляя без тъпи коментари. Който не му харесва да не пише

http://prikachi.com/files/591804X.jpg

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Мега фен Аватара на Spider4eto
    За да си направиш такава прическа, горните пластове на косата трябва да бъдат късо подстригани, а не да са с дължината на най-долния пласт. горе долу да са 7-8см. После само пръскаш с лак и застават така Дано да си ме разбрал

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    нее, за да си направиш такава прическа...косата ти трябва да е постригана на пластове и изтанена отгоре...след това се топирва в корените с вакса за коса и накрая се пръска с лак за коса...но задължително трябва да е изтанена ..иначе няма да държи ...успех

Мега фен Аватара на Infinity
    пред вид
    абе ти виждаш ли кво пишеш ле...мале няма да помагам на неграмотен и +това тая прическа е най-тъпата,която съм виждала сори за тъпия коментар виждам,че си предупредил...обаче не се сдържах
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    За да си направиш такава прическа, горните пластове на косата трябва да бъдат късо подстригани, а не да са с дължината на най-долния пласт. горе долу да са 7-8см. После само пръскаш с лак и застават така Дано да си ме разбрал
    Aми то отгоре ми е късо..даже по малко и мисля че трябва да изчакам малко да порасне. иначе отсрани косата ми е дълга..само че от лявата страна

а бе с ръката бе как как... рошиш я с ръката... супер лесно се прави..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    нее, за да си направиш такава прическа...косата ти трябва да е постригана на пластове и изтанена отгоре...след това се топирва в корените с вакса за коса и накрая се пръска с лак за коса...но задължително трябва да е изтанена ..иначе няма да държи ...успех

Може и така да е..скоро бях на фризьор но не я изтъних отгоре а само одзат. Но ще мине извесно време щото ме е срам да сеа пак да хода

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Пускаш малко коса, отиваш на фриьор, казваш каква прическа искаш. Играчка си е много. Трябва да я оформиш със сешоар (може и без), изправяш с пресата и лак
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Цитирай Първоначално написано от nikinkaaa
    Пускаш малко коса, утиваш на фриьор, казваш каква прическа искаш. Играчка си е много. Трябва да я оформиш със сешоар (може и без), изправяш с пресата и лак
    Утиваш ?

Супер фен Аватара на galu6a
    ми как на тъй с мерак
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Overpowered
    Цитирай Първоначално написано от nikinkaaa
    Пускаш малко коса, утиваш на фриьор, казваш каква прическа искаш. Играчка си е много. Трябва да я оформиш със сешоар (може и без), изправяш с пресата и лак
    Утиваш ?

Пълну? с неграмотници.. лелелее. Спирам да ви се смея тука и Утивам до клузето... пардон клузету

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    О,боже.Ама си се разбирате.

Така нареченото "изтъняване" се казва "филиране".
    А тая прическа е толкова банална и мангалска вече,че...незнам.
    И все пак...ако искаш такава прическа разрошвай си косата с вакса(ако косата ти е гъста и здрава,защото иначе се омазнява много бързо) или с лак за коса.Никакво топиране не е нужно.Тц-тц.

Ami az li4no skoro bqh s neshto podbno smisyl az symm mom4e de ama misylta mie e tova shtryknaloto otgore trqbv da se postrije i to shte shtrkne no sled vreme otnovo zashtoto kolkoto po dylga stava kosata ii zapo4va vse pove4e da se klumva nadolu e 4ee otidi na frizior i obqsni kakvo iskash

Цитирай Първоначално написано от tonii
    Ami az li4no skoro bqh s neshto podbno smisyl az symm mom4e de ama misylta mie e tova shtryknaloto otgore trqbv da se postrije i to shte shtrkne no sled vreme otnovo zashtoto kolkoto po dylga stava kosata ii zapo4va vse pove4e da se klumva nadolu e 4ee otidi na frizior i obqsni kakvo iskash
    добре косата ми отгоре е къса но е гъста и не застава..трябва ли да се разреди кво да права

ami tq kato se postrigva otgore ne trqbva da se postrigva ravnomerno ami kylcashh ki4urite kosa otgore syshto tak i trqbva da se filira sega sigorno shte im izcepki ot tipaa off golqmata razbiratelka e da ama ne prostoo maika mi e friziorka pyk i sym bila postrigana taka

ami tq kato se postrigva otgore ne trqbva da se postrigva ravnomerno ami kylcashh ki4urite kosa otgore syshto tak i trqbva da se filira sega sigorno shte im izcepki ot tipaa off golqmata razbiratelka e da ama ne prostoo maika mi e friziorka pyk i sym bila postrigana taka
    да ама с онази ножица дето разрежда ли? дето прилича на гребен такъв може ли с нея?

Loll Как успяваш за 20 мин. да си смениш пола бе?! ..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си