- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си направя тая прическа????/за фешъни/
Имам пред вид рошавото горе...как го е направил? Освен лак и преса кво друго се слага? Искам да кажа че косата ми е така дълга но нз как да си направа прическатат горе![]()
![]()
![]()
И моляя без тъпи коментари. Който не му харесва да не пише![]()
http://prikachi.com/files/591804X.jpg
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
За да си направиш такава прическа, горните пластове на косата трябва да бъдат късо подстригани, а не да са с дължината на най-долния пласт. горе долу да са 7-8см. После само пръскаш с лак и застават такаДано да си ме разбрал
![]()
нее, за да си направиш такава прическа...косата ти трябва да е постригана на пластове и изтанена отгоре...след това се топирва в корените с вакса за коса и накрая се пръска с лак за коса...но задължително трябва да е изтанена ..иначе няма да държи ...успех![]()
пред вид
![]()
![]()
абе ти виждаш ли кво пишеш ле...мале няма да помагам на неграмотен и +това тая прическа е най-тъпата,която съм виждала сори за тъпия коментар виждам,че си предупредил...обаче не се сдържах
![]()
To infinity and beyond.
Aми то отгоре ми е късо..даже по малко и мисля че трябва да изчакам малко да порасне. иначе отсрани косата ми е дълга..само че от лявата странаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
а бе с ръката бе как как... рошиш я с ръката... супер лесно се прави..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от chuppiz
Може и така да е..скоро бях на фризьор но не я изтъних отгоре а само одзат. Но ще мине извесно време щото ме е срам да сеа пак да хода
Пускаш малко коса, отиваш на фриьор, казваш каква прическа искаш. Играчка си е много. Трябва да я оформиш със сешоар (може и без), изправяш с пресата и лак
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ми как на тъй с мерак![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от Overpowered
![]()
![]()
Пълну? с неграмотници.. лелелее. Спирам да ви се смея тука и Утивам до клузето... пардон клузету
О,боже.Ама си се разбирате.![]()
Така нареченото "изтъняване" се казва "филиране".
А тая прическа е толкова банална и мангалска вече,че...незнам.
И все пак...ако искаш такава прическа разрошвай си косата с вакса(ако косата ти е гъста и здрава,защото иначе се омазнява много бързо) или с лак за коса.Никакво топиране не е нужно.Тц-тц.
Ami az li4no skoro bqh s neshto podbno smisyl az symm mom4e de ama misylta mie e tova shtryknaloto otgore trqbv da se postrije i to shte shtrkne no sled vreme otnovo zashtoto kolkoto po dylga stava kosata ii zapo4va vse pove4e da se klumva nadolu e 4ee otidi na frizior i obqsni kakvo iskash![]()
добре косата ми отгоре е къса но е гъста и не застава..трябва ли да се разреди кво да праваПървоначално написано от tonii
![]()
ami tq kato se postrigva otgore ne trqbva da se postrigva ravnomerno ami kylcashh ki4urite kosa otgore syshto tak i trqbva da se filira sega sigorno shte im izcepki ot tipaa off golqmata razbiratelkae da ama ne prostoo maika mi e friziorka pyk i sym bila postrigana taka
да ама с онази ножица дето разрежда ли? дето прилича на гребен такъв може ли с нея?Първоначално написано от tonii
.......
Първоначално написано от tonii
Първоначално написано от tonii
LollКак успяваш за 20 мин. да си смениш пола бе?! ..
![]()
![]()