.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Срамежливка

Така...ето и моя проблем-мн. ме е срам като изляза пред хора и знам че вс ме гледат.Пример като имам доклад или нещо подобно.Ставам цялато червена Направо ужс!!!Има ли някоя/някой срамежливко/а като мен.Дали някой се е преборил?
    Twilight FANPIRE

Всичко е на дълбоко подсъзнателно ниво. Дори да не ти пука пак може да се изчервиш. Начин да се пребориш няма, това е просто природа. И междудругото да се изчервиш понякога е чаровно, дори пред голяма аудитория. Ако запазваш самообладание и готино поведение изчервяването няма да е признак на това, че ти е неудобно, а ще се вписва като хубава характеристика на чара ти, както вече казах. Споко!

Знам какво ти е..И аз бях така,но се свиква Все пак това е класа ти,не виждам от какво трябва да се срамуваш
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз съм понякога така, но гледам да го преодолявам Не е толкова страшно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    И мен ме е срам понякога... Свиква се.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    хаха и аз съм така и дори да си знам урока идеално като знам че целият клас ме слуша и почвам да се червя и да забравям,нз защо е така щото аз по принцип добре си се разбирам с класа и все пак ко ти пука аз като съм на дъската гледам да ги разсмивам или бързо да напиша квото тряа и си сядам :P

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    И аз съм точно така даже покога и не усещам и всички ме питат "защо ти толкова червена?"

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Карай я по спокойнои се прави че не ти пука.. (до колкоото е възможно)

Хах аз преди мнооого години бях такава
    а как се ''преборих'' с това ли ?!
    просто се промених по характер и изведнъж спря да ми пука за мнението на другите
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Всичко е на дълбоко подсъзнателно ниво. Дори да не ти пука пак може да се изчервиш. Начин да се пребориш няма, това е просто природа. И междудругото да се изчервиш понякога е чаровно, дори пред голяма аудитория. Ако запазваш самообладание и готино поведение изчервяването няма да е признак на това, че ти е неудобно, а ще се вписва като хубава характеристика на чара ти, както вече казах. Споко!
    +

Град
    в света на приключенията ..

Re: Срамежливка

Цитирай Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
    Така...ето и моя проблем-мн. ме е срам като изляза пред хора и знам че вс ме гледат.Пример като имам доклад или нещо подобно.Ставам цялато червена Направо ужс!!!Има ли някоя/някой срамежливко/а като мен.Дали някой се е преборил?
    аз
    много ме е срам най-вече когато ме изпитват пред дъската и виждам как всички гледат право в мен ...... ужасно е /въпреки че всичко съм си научил... незнам откъде идва този срам.../
    ноо не съм се преборил с този срам за жалост и незнам как да го направя...

Re: Срамежливка

Цитирай Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
    Подобно бях - ама сега не ми пука - защото като излизам за нещо такова - всички които ме гледат са ми приятели - и аз там пред всички нещо все се правя на интересен и правя простотий - и така въобще не ми дреме - Ако нещо видя, че е тапичко или че някои ми се хилят или нещо такова викам : " Ейй госпожо, стига толкова че се изморих" Тя: "Е как така .. довърши..." - И аз: "Офф майната му"" и си сядам...

Ако толкова се спичаш - ъъъ... прави някакви весели подмятания докато четеш или нещо такова - да е по-забавна атмосферата - аз поне така правя

Град
    Там някЪде...
    може да се каже, че и аз съм към групата срамежливки...но не много =) Свикнах да не се притеснявам толкова много заради сцената. Защото играя в сценки от тятъра в моят град,или по-точно в сатирата, трябва да излизам пред голяма публика и оттогава съм по-добре.Когато трябва да изляза на сцена,да чета есе или пък да ме изпитват на урока, просто се старая да не си мисля за другите около мен, или пък когато знам, че след 1 минута ще трябва да чета есе от 3 страници просто си казвам "Стига!Не е толкова страшно,се някък ще се справиш,просто имай кураж=) Само след 5 минути всичко това ще свърши и ще си щастлива=) )

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз много се притеснявам .... само че аз не се изчервявам много ама почвам да треперя

и мен ме е срам и никога не излизам пред дъската и говоря от чина също така говаря само с приятели дргите не ме интересуват

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    преди мн се претиснявах,още е така,но си казвам `какво ми пука,че ме зяпат` повечетто не слушат,важното е да имам 6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си