- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета
Въпрос към момичетата.
Ако сте от 13 до 14 години бихте ли станали гаджета с момче на около 13.
Зависи...ако е от пиклите дето си падат по батковци на 20 примерно никгоа ама ако е нормално момиче защо не?Айде успех!
бате, страшна теория извадиПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
по темата: зависи дали знаеш как да се държиш ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
[i]Амииии то тва си е факт просто ако не си се заглеждал по по-малки момичета да ги видиш за кво говорат....
момиче съм, хах. и много добре знам за какво говорят, обаче в случая тва дали момичето ще тръгне с автора зависи конкретно от отношението му, не от тва дали тя се заглежда по батковци. тя може да се заглежда, ама ако й хареса малкия, да си тръгне с него.Първоначално написано от got2Bthe1
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мне съм съгласен но наистина ти имаш повече опит от мене в случая...
^ ти, май, си некой, дето и малките, и големите пикли не му обръщат внимание...
Който е на мнението като мойта колежка да извика АМИН !Първоначално написано от cherinka
Амин !![]()
мне хич даже...аз пикли не гледам малки големи среди....а ти да не си некои/я който пише теми във форумите щото няма друг смисъл в живота му/и???
Ясно.![]()
Който влиза по форуми, значи живота му няма смисъл.
Махай се от тук, че форума гъмжи от такива кретени като теб.
Аман...
Веднъж да реша да видя кво става тук, и ще се намери някое копеленце като тебе, което да се заяжда. Жалка работа..
Щом така ще си говорим аз отивам да ис срежа вените....
ааа между другото автора не пита какво сам копеленце....
и кво като не пита.
Ние си говорим квото темата подхване.
краставички?
Всеки ден те затрупват с излишна информация, не мислиш ли?
w0sh, одеве си поръчах некво подбие на пиле жулиен и ми донесоха 5 на 5 свинско, другото - цялата чиния прелива от кисели краставички![]()
млко се изсилих с тях, де.. ама... скоро време не искам да виждам краставички.![]()
По темата: Нямам какво да кажа. Това е все едно да питаш дали 50 годишна жена ще се загледа по 55 годишен мъж..
Не е важно на колко си, важно е кво имаш в главата....
важно е дали си ял козунак по великден
Пък на мене как ми се муа краставица.
По магазинте 1 прясна няма
да не говорим в Студентски град кво става
Просто ми беше любопитно да знам .
Та к'во толко се карате![]()
А и все пак е различно (50-55) и (14-13)
Ядох ,ЯдохПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
на 13 си мислех че още си играете с куклите
деа...
jelqzna teoriqПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
С теб-не![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
got2Bthe1, моля те, махни си снимката с разкопчаната риза в ИД- то, че ми се отяде закуската![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
вси4ко зависи от това как се д1ржи мом4ето и колко упорито поне мене тия не6та ме инт в 4овека![]()
:P
Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!
...![]()
Ако бях на толкова... това нямаше да е "ходене" ... а само държане за ръчичка и целувка по бузката...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако съм влюбена в него и съответно и той в мен много ясно 4е да
I can't stop myself from loving you <3