.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: свалкu

свалкu

ем хора тук напишете как ви свали вашето гадже какво направи ,каза OTначало и ви спечели ?

Град
    В думите на хората ;)
    Ми бате няма пробвана рецептра която да сработи със сички....Говориш си с нея,мил си,пускаш шеги ( без тъпи,груби,сексистки или расистки) и накрая я каниш на среща на срещата продължаваш по същия начин.После гледаш да създадеш романтична обстановка и я целуваш (само ако ти отвърне естествено).Накрая я изпращаш и готово не е толквоа трудно.Бъди себе си просто,ако не те хареса няма смисъл да се правиш на интересен.

Аз това правя...

Повече от фен
    Попита дали може да ме целуне, аз кимнах одобрявайки и той зверски ми вкара езика до гърлото. Тръгнах с него, защото е много красив.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Ми бате няма пробвана рецептра която да сработи със сички....Говориш си с нея,мил си,пускаш шеги ( без тъпи,груби,сексистки или расистки) и накрая я каниш на среща на срещата продължаваш по същия начин.После гледаш да създадеш романтична обстановка и я целуваш (само ако ти отвърне естествено).Накрая я изпращаш и готово не е толквоа трудно.Бъди себе си просто,ако не те хареса няма смисъл да се правиш на интересен.

Аз това правя...

пич не искам съвети ,просто ми е интересенo как е станалo при др хора ? и ти кво научил си една песен и я повтаря6 само маската е друга ???така е тъпо поне при мен различни маскu ми причиняват различни чувства,реакции

Град
    В думите на хората ;)
    мне пиша ти кво права аз обикновено не е да играя по сценарий...и така е така стана при мене последния път...

Град
    В думите на хората ;)
    мне пиша ти кво права аз обикновено не е да играя по сценарий...е така стана при мене последния път...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    искам да се eбeм. туш.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    искам да се eбeм. туш.
    Страхотна логика...много логично...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    много правилно даже.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Hysteric_Bitch
    Попита дали може да ме целуне, аз кимнах одобрявайки и той зверски ми вкара езика до гърлото. Тръгнах с него, защото е много красив.
    олееее, и аз така беше мого романтично.
    На около се лееше некакъв лек порой, тамън ме изпращаше след срещата, седнахме на една спирка и говорим си..говорим си, и не помня какво точно си говорихме, за един мърльо как се опитваше да ме докосва, целува и т.н. и той ми вика "А искаш ли аз да те целуна? " и докато отговоря, ме награби

Много тъпо го разказах, ама беше много яко. Нищо, че след целувата го отблъснах (просто защото се правех на недостъпна) ии така.. та после се прибирах подмокрена до нас

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Имаше наскоро едно момче, което доста усилено ме сваляше, но ... уф, не мога да ходя с араби и точка.
    Та всичко почна така - отивах аз към магазина и виждам някаква огромна тъллпа от момчета точно пред мен и трбяваше да мина през тях и измънках едно "Пардон", колкото да бъде учтива. Тъкмо ги подминах и някой ми подвикна зад гърба "За нищо" и аз се обърнах и незнайно защо се гледахме втренчено около минута. После той ме настигна, заговорихме се и така...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от zesoares

Аз това правя...

пич не искам съвети ,просто ми е интересенo как е станалo при др хора ? и ти кво научил си една песен и я повтаря6 само маската е друга ???така е тъпо поне при мен различни маскu ми причиняват различни чувства,реакции
    ъхъ....и аз...балуш!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Paradise
    Ми след като последно си бяхме играли, когато съм била на 6, една сладка вечер телефона звънна: "Ъъъъ, може и да не ме помниш..."
    На следващия ден обиколихме квартала 2-3 пъти. После ходихме на кино, на зоопарк и чак след като бяхме търсили Burn (енергийна напитка) около 5-6 часа се осмели да ме целуне Мъжете трудно се осмелявате, ама човек измъчи ли ви достатъчно, накрая просто си казвате: "Ми майната му!" и ни скачате

Тръгнах с него, защото е много красив.
    То винаги е заради това...

запознахме се, поканиме да излезем, отидохме на кафе ,говорихме си 10 мин и се награбихме взаимно и така

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като чета коментарите, май аз съм единственото момиче, което не чакаше да я свалят, а действа първа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ам ам ам ам ам ний бяхме от един клас и то4но тва ни спира6е да тр1гнем п1к и се пак 6тяхме да ск1саме се някога ааа и о6те 5 год 6е се виждаме нон-стоп оба4е един хубав сл1н4ев ден аз отидах целунах го леко по устата ииии тои така ме награби ... не ме пусна в следва6тите 5-10 мин
    Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    С това, че беше интересен... забавен...различен...не ми се даде толкова лесно... харесваше ми подхода му... а иначе сичко стана в киното... по средата на филма се обърна и ме целуна...

аз пък защото е интелигентен,смахнат,забав ен и РАЗЛИЧЕН (все едно описах някой луд ) иначе вечерта нещо се писахме по скайпа по-специални неща и понеже сме от един клас сутринта отидох и го целунах и съм сигурна,че точно това беше момента

Ами ние отначало само си писахме по скайп, дори не се бяхме виждали наживо.
    Та на първата ни среща (искахме да се видим просто) той ме прегърна през кръста, докато бях с гръб към него и ме целуна по врата. Аз се обърнах и си дойдохме до истинската целувка.
    И това беше цялата романтика :P
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на Shia
    Трябваше да зареди колата с бензин и нямаха пари с брат си.Дойде до нас да му дам,пък полсе да ми ги върне.На стълбището сме и му викам "Ще ти ги дам,ако ме целунеш тук" и му посочвам едната буза,после другата-Ммммм и после устните-целуна ме набързо и слязохме надолу и от следващия ден бяхме неразделни.
    Отидохме на кафе и се прави,че говори по телефона и ми вика "Казаха ми да ти предам една целувка и ме нацели в бузата при което пламнах в червено.Много се раздвах,че ТОЙ ме е целунал и после кафенца.На последното ни кафе (не)обвързани му викам "Може би е време да опитаме да сме заедно и да видим какво ще стане" и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си