- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли любовта да промени един човек
Може! И го правидо тук все към по-добро.
променя за съжаление!
прави те от егоцентрик и егоист (които са едни добри качества в днешно време) в някакъв загубеняк, който си внушава, че друг човек освен него е по-важен на света. прави те слаб, жалък и смешен. точно това е скапаната любов... не си струва за няколко месеца фалшиво щастие, което те заслепява с евтиния си блясък да страдаш след това безброй нощи.
сега ще кажете : зарязали са те, затова така казваш, да си влюбен е прекрасно и подобни бла бла тъпотии!
да, ама не. за толкова години любови, раздели, щастие и тъга след това разбрах само едно - че никой не заслужава доверието и това странно нещо, което казвате че е любов. любов заслужават само родителите и един или двама истински приятели, зависи кой колко има, защото съм се убедил че в трудни моменти никой освен тях не би ти помогнал. всички други са едни продажници, и ако си лекомислен и вярваш че хората са добри ще получиш нож в гърба като нищо. дори едно куче, което гледаш, заслужава повече любов от жена, защото ако се грижиш за него добре и му даваш любов, то никога няма да те предаде както би направила някоя жена, която си обичал също с цялото си сърце- искрено, чисто, като малко дете дори, би плюла на всичко, което си правил за нея, би плюла на цялата ти любов...
съжалявам че така песимистично гледам, но съм бил предаван достатъчно пъти от хора за които наистина мислих че бих жервал живота си, бил съм в техните трудни моменти до тях, но когато аз имах нужда от подкрепа, от любов, получих само обърнат гръб. затова презирам всички жени, и едва ли бих обичал някога пак. или по-скоро - едва ли бих си въобразявал, че обичам някого. явно и любовта е като партия игра на карти: дръж здраво козовете си и не показвай емоция, иначе губиш.
сега съм си екстра - сам, единак, и си плета кошничката както се вика. повече басма не цепя на никой.
да,променя те,защото те кара да даваш най-доброто от себе си,чувстваш се длъжен,тъй като искаш любимия да е щастлив
Единствените хора, които винаги ще те обичат, каквото и да направиш, винаги ще те подкрепят и ще им пука за теб, никога няма да те предадат или да ти изневерят - това са мама и татко, да. Аз също имах възможността да се уверя, че е така. Което обаче съвсем не означава, че всичко друго е фалш - просто това е истинската, искрена, безрезервна родителска любов.Първоначално написано от assd
Да... влюбването и любовта изобщо променят адски много даден човек, променя мисленето и отношението към някои неща аз лично не съм сащия човек след една несподелена и една споделена лбов![]()
![]()
Разбира се, че любовта променя човек. Понякога го прави щастлив, понякога не..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да,но само истинската любов
Любовта променя човек , малко или много , но го променя![]()
Прави чудеса,определено!![]()
![]()
О,да,определено го променя!Изпитала съм го върху себе си,просто не усещаш как от един човек ставаш съвсем друг.Наистина прави чудеса
Да естествено.В някоий случай те прави по сдухан други много щастлив.За жалост мен в послендо време ме прави само сдухана,но ще доийе врмее и за щастието ми
ми мн ясно, че се променя един човек и златното правило ИЛИ ОПРАВЯ ИЛИ РАЗВАЛЯ!!!!!!!!!!!!! едно от двете!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
всяка връзка с някой,всяко влюбване,всяко хлътване...абсолютно всичко те променя независимо дали го осъзнаваш или не.няма да пиша много много по темата,защото ще изпиша 3 страници,а ме мързи![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Бих казал че променя на 100% .. Преди да среща любовта .. бях грубиян .. а сега съм мил към всички и не изпитвам злоба към никого .. и натрупах тонове приятели![]()
![]()
![]()
cc
Любовта променя човек до огромна степен...Често сме тъжни когато човека който обичаме не е до нас.Мое лично мнение е че винаги има тъжни моменти но не трябва да се отказваме от малкото щастливи моменти с човека заради тях.Човек става определено по внимателен и мил когато се влюби-поне при мен е така.Даваме това което очакваме да ни бъде върнато като чувства...
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Любовта определено променя човека, няма смисъл да се говори за това...това със смяната на настроенията- напълно приемливо, все си умислен, мислиш си хубави и лоши неща...но иначе според мен няма лошо в това, да се промениш за любовта...важното е да е от добро към по-добро![]()
![]()
Определено променя... но само истинската любов![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Като се замисля .. всяко едно момиче към което съм имал трепет ... било то споделен или не .. ме е променяло с нещо ... някои с големи ... някои с малки ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Това май нямаше особен смисъл,а?Първоначално написано от KisSsSsSs
![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Разбира се че да,едина любов може да промени един човек коренно.Пончкога от любов човек наистина оглупява..![]()
![]()