- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли любовта да промени един човек
Оооо да-хареса ми тая темичкаЛюбовта променя и още как... Мен само как ме промени- и външно и вътрешно. Всички ми казават, че очите ми блестят, че постоянно съм усмихната, а аз го правя несъзнателно. Вече се радвам на всичко, не мразя, станах по-добра някак си... пораснах като човек. Осъзнах, че материалното не е най-важното и се радвам на всеки час и минута прекарани с него или, с който и да е човек. Струва ми се,че слънцето блести по-силно, че луната е по голяма, че звездите греят по-ярко... Просто любовта е едно чувство което едва ли не те кара да летиш в облаците... жалко, че след това те връща обратно на земята където животът е гаден и несправедлив...
![]()
Човек се променя главно от живота и любовта!
определено любовта променя хората в повечето случеи за добро но има случеи, че те променя и към лошо но бъпреки всичко любовта е най- хубавото чувство на света![]()
Всяко едно преживаване - било то добро или лошо - променя характера човек. Обикноено наричат това 'жизнен опит'. Ако не се променяхме още щяхме да си мислим че бебетата ги носи щъркела![]()
п.п. Някой може още да си го мисли![]()
ми мен ме промени много .. преди прекарвах всяка свободна минута с приятелите си , не се отделяхме един от друг ( и сега е така , но не сме заедно толкова често ) , понякога когато някои приятели се скарат и аз съм свидетел на това ми става некво супер кофти , некво никво , нямам настроение за нищо , просто защото като ги гледам че се карат и ми става гадно .. или например когато некой ми се скара за нещо , на мен ми ставаше пак някво такова гадно , сдухвах се и не ми беше хич приятно ..... // а сега постоянно ми е супер весело , се 1 съм дрогирана ;дд.. правя нещата с много желание , чувствам се прекрасно ( прекрасно е меко казано :P ) , когато някой ми се скара въобще не ми прави впечатление , казвам само окей няма се повтори повече и съм си Екстра ;дд .. или някой като се заяде примерно с мен или ми каже нещо накриво пак не ми прави абсолютно никакво впечатление .. винаги съм весела , не ме е грижа за нищо , ходя си като " пеперудка ;д " ии т.н .. също така започнах да виждам нещата в друга светлина , гледам на нещата от добрата страна , просто когато си влюбен се чувстваш като леко перце , което лети на където поиска .. абе изобщо се едно всичко около теб е розово ( дори нямам правилните думи , за да го опиша ;дд) .. а най - хубавото идва , когато съм с любимия човек .. тогава вече наистина не мога да го опиша .. тогава всичко си е на мястото , като се разхождаме все 1 сме си самички , се 1 други хора около нас няма , тогава почват лигавщини , смеем се супер много , забавляваме се , прекарваме си чудесно :P
... Любовта наистина е най - хубавото чувство на света !
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
според мене може...мене ме промени .. мисля че станах по добра личност..и започнах да се замислям пофече за някои неща за които до момента ф който не съм била обичана не съм си и помисляла...
Обичам майка ти, спри да ровиш за стари теми и да ги дигаш до първа страница. Досадно е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
може естествено... или те прави по-слаб и психически изсмуква желанието ти за всичко или те прави по-силен и калява характера ти...малките любовни разочарования са последното нещо,за което си струва човек да страда или да се променя....те просто ни изпитват![]()
За 1 година се промених толкова много,че сама не мога да се позная в момента.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от DimovB
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да![]()
Променя естествено, но не винаги за добро.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
да, от нея се оглупява![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Подарява ти розови очила
Значи 90% от потребителите на форума са влюбениПървоначално написано от fenasf
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
ми логично е
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
И мен ме промени..като се сетя каква бях преди, а каква съм послушничка сега.. :P :P
0bicham te !{~}{~ [h]~
о да аз съм жив пример станах затворен не мил ни драг говоря рядко смея за да не заплача почти не се усмихвам избива ме на агресия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Понякога променя,но към по-лошо![]()
При всеки е различно.![]()
Когато имаш връзка,се променяш поне малко..Например: Ако досега си мислел/а само за себе си,вече има и друг важен човек за теб.
Можеш да откриеш,че си по-чувствителна/чувствителен,по-романтична/романтичен...а,бе,е такива неща![]()
Ако си бил излъган от любимия човек,вече нямаш такова доверие на хората,каквото си имал и би могъл да имаш..
Можеш да се промениш,заради направените грешки или страданието...
![]()
Ако чувствата са истински,промена и оставя следа..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."