- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли любовта да промени един човек
Може да го промени и то МНОГО. Особено ако връзката трае дълго време.
Да. Не зная на хубаво ли е това или не, но определено да. Толкова много се промених ,горе-долу само към добро ,даже напълно, а него малко го развалих ,но . . не съжалявам -) Сега се обичаме повече![]()
+1Първоначално написано от Take_That
![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
може
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Oпределено влюбването променя :P
Мен лично ме промени ( и то много) към по добро![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DimovB
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
До неузнаваемост понякога![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
може но зависи от каква любов?трудна дълга кратка!![]()
![]()
![]()
Mм да може да те променино зависи до каква степен си влюбен/а
![]()
Абсолютно я има промяната. Разликата идва от това, че в някои връзки се изисква тази промяна - "Не ми е приятно да правиш това" или нещо от сорта. Ако го обичаш, изпълняваш, няма къде да идеш. Другия случай е, когато тази промяна се случва постепенно и без да се усеща. Когато двама души са живяли сам по сам, имали са собствен живот, после животите им се пресичат и те започват да се загаждат към навиците и желанията на другия, чисто и просто, за да бъде по-гладко съжителството. И през двете съм минала.
Да може да промени човек и то много. Особено когато обичаш някого би направил всичко за да си с него и т.н. Обаче съм виждала и много такива ситуациии например момичето казва няма да правиш това и това и момчето ок но когато се разделят той започва да се връща към миналите си навици и да прави нещата които на момичето не са се харесвали.. Е добре тогава.. промяната истинска или е била.. или просто временна.. а може би зависи много и от това дали си обичал наистина.. или е било заблуда.. (знаете как е имаш връзка с някого мислиш си че го обичаш ала бала сълзи и сополи.. срещаш друг.. обикваш него.. а предния..? .. заблуда..
Да променя се даден човек ... дори и най-големия женкар може да се промени ...(личен опит) ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може, но при всеки е различно.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Любовта променя и то в повечето случай към по-добро.
В 12 клас бях не влюбена,а загубенаи тотално се промених към по-добро и няма да забравя какво ми каза класната ми "Явно просто си имала нужда някой да те обича"
![]()
Дори само едно моментно увлечение променя човек,пък какво остава за влюбване,обич и т.н....
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Аз лично не съм се променял. За мен е глупаво да се променя човека. Естествено се променят навици и среда, но трябва да се спре дотам. Че не се знае всяка една промяна до какво ново може да доведе!
да може![]()
това е най-необяснимото чувство..наистина те кара да погледнеш на света с други очи..докато всичко не свърши и започнеш от дъното..странен кръговрат
it's better to be hated for that you are,than to be loved for that you're not
Да променя те...ставаш по-малоумна свиня...
Немои!
Я съм кораво коп*уе и я променя любовта. Я я дупча с олово секи ден..
There is no good either bad, only thinking makes it so.
За жалост да.....
Със петте си крайника съм ЗА! Радвам се, че се промених, но радостта със сигурност я дължа на половинката си. Не пуша, не пия толкова много, не козя и все хубави работи.![]()
Може...но повече те променя човека с който си...
Аз напримерно се промених много покрай мойто момче <3 Ама толкова че придобих някой негови навици Оо
Така е...с какъвто се събереш такъв ставаш ^_^ До някъде е вярно ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да от както съм с моя приятел се промених много..Вллюбен,загубен..![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“